Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
90% од асистентите и професорите на било кој факултет се асистенти и професори затоа што во приватна фирма нивниот работен стаж би траел не повеќе од 2 дена. Work for pussies.
 

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Кеј,

Пред ерата на фејсбукот на десет свадби можеше со еден фустан да одиш. И ретко кој би забележал. Сега за секоја нова свадба нов фустан да се купувало, оти срамота било на сите слики да бидиш у едно исто облечена. Што ќе му правиш на толку свечени фустани, јас стварно не знам.
 

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.504
Драга Кајгана,
Викаат дека кога ќе видиме/фатиме цагер на саатот, тоа значи дека некој мисли на нас. Но во суштина ние мислиме на некого во тој момент...:)
 

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.658
Јебо вас халовин, јебо вас Мајкл, јебо вас запад.

Што е следно, да се појавите сабајле и да барате колачиња, well, јебо вас колачиња too. Can't stand this anymore, мора да седнам.
 
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.365
Поени од реакции
68.029


За едно 10-тина години мислам дека и официјално ќе се слави ноќ на вештерките кај нас. Гледам низ маало шетаат маскирани деца со торби во рацете. Си замислувам што би се десило ако тропале кај мене на врата и да им отворат моите :D
Три чисти немаат што е поентата :icon_mrgr:
 
Член од
20 септември 2011
Мислења
32
Поени од реакции
31
Се зачленив на форумов пред неколку години и сега прв пат пишувам во оваа тема.Не дека имав некоја амбиција да станам јак форумџија,него темата за економски факултет ми беше доста корисна па си викам ајде.
Денес сфатив неколку работи па си викам ај да си ја испразнам душата...па макар и тука.
Сфатив дека не е битно оделото кое се носи на работа колку што е битна удобноста на старите тренерки после 8 часа работење нешто што и не ти е баш толку по мерак.
Сфатив дека не се битни тие 15к плата,колку што е битен моментот кога на брат ти ке му дадеш некој денар...онака...без причина.
Сфатив дека стравот и всушност непостои,постојат само нерешени прашања кои ги имаме сами со себе.
Сфатив дека новите работи и новите луѓе во животот се она што се памти,не неверствата и разочарувањата од "старите пријатели".
Сфатив дека не е битно дали е сфати или свати,битно е навистина да сфатиш...
До следен пост...во оваа или некоја друга тема.
 
S

StormRage

Гостин
Кајг, November already. Најубав месец, или најлош... ќе видиме.

Уствари last minute panic inspiration, deadline-от е до 8 сабајле, а ја си ги правам истите работи веќе 2 дена, пошо тоа ми е работа моментално...

Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again expecting... shit to change... That. Is. Crazy...
Did I ever tell you the definition... of insanity?

Фала че извиниш, многу пријатно
 

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.004
Поени од реакции
7.705
Секогаш пробувам да сум најскромен што можам, да не љубоморам, да си гледам само за себе ама дека на некои луѓе и петлите му несат јајца не можам да негирам.

Промени драга, промени ми требаат, нека се случи нешто веќе еднаш, се околу се менува па дури и на тв 1000 почнале куреви да покажуваат.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom