- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.252
- Поени од реакции
- 42.996
абе пешки, има сега мобилни ќе се јавиш да повикаш пријател да те шлепада само градски и евентуално пригратски линии, не многу далеку за да можеш пешки да се вратиш
абе пешки, има сега мобилни ќе се јавиш да повикаш пријател да те шлепада само градски и евентуално пригратски линии, не многу далеку за да можеш пешки да се вратиш
тој шо вози југо нема приателиабе пешки, има сега мобилни ќе се јавиш да повикаш пријател да те шлепа
епа шлеп служба че повикаштој шо вози југо нема приатели
Си погледнал во друг клометражник не во тој на Аудито.Со Ауди А4 ТДИ 1.9 од Неготино до Скопје по автопат шибам и стрелката ми покажува 220 е тоа не знам колку км/ч и можев да покачам уште повеќе ама пусти страв од лош пат нерамен само доволно е вдлабнатина или испакнат пат има да се удри во банкина или низ мост да лета
оди бе како не, од кај знаеш он може го тунирал моторот, му ставил некое големо турбо, сигурно крева и 260Си погледнал во друг клометражник не во тој на Аудито.
Не ојт тој модело 220
знам јас шо е то тјунирање на коли имав јас клаено алуминијумски бандажи на опело и лепенка СПОРТ на ладата ко му кладов тие пластични како усисници за ваздух на хаубата, си има посебен назив за такви возила, преправано фризирано појачано тјунирано... нема такво спомнато така да се подразбира дека е фабрички модел.оди бе како не, од кај знаеш он може го тунирал моторот, му ставил некое големо турбо, сигурно крева и 260
А бе не реков на 220 Км/ч туку стрелката(гравираното) ми покажува 220 е тоа не знам колку е пресметана на КМ/Ч инаку според фабричката максимална е 207 Км/ч ,а тјунирањето може да достигне 225-235 зависи колку сакаш да ви троши горивото,а богами и модифициран ладилник LoLСи погледнал во друг клометражник не во тој на Аудито.
Не ојт тој модело 220
196 e fabricki, ne gi tjuniraj i fabrickite podatociинаку според фабричката максимална е 207 Км/ч
Ае ај види овде само што мојот не е Авант туку лимузина инаку таков ми е моторот .196 e fabricki, ne gi tjuniraj i fabrickite podatoci
Да, на моделот со 130 кс, на моделот со 116 кс е 195 км/ч.инаку според фабричката максимална е 207 Км/ч
Да ,мојот е 130 и скапа регистрација у пм инаку постојат 101 (веќе не прават),116,130,163 и 193Да, на моделот со 130 кс, на моделот со 116 кс е 195 км/ч.
hahaha ti si be brat strashna rabota vrska si nemash a jadesh go**a poveke od septichka jama...[DOUBLEPOST=1414882175][/DOUBLEPOST]и да ја модифицирал тешко, па уште 4 внатре и уклучена клима кола стара најмалку 12 години.
не му чини брзиномерот, башка малце од страв му се виде стрелката потаму, и има заокружено
значи место 180 брзинометаро покажал 195 нему од страв му се видело 215 и заокружил на 235
a ti be prijatele shto kola vozish? od kaj znaesh deka moeto ne e naredeno? moze imam bregasti,pravena glava,kovani klipovi,olesneta radilica i shajbna,olesnet zamaec,dobar remap i dr dr dr raboti? za dragster gi kratat brzinite za odma da gi puni da nepaga obrtot i dragster se vozi na 402m a jas ja razviv taa brzina za poveke od 5km i ushte ednash ke vi povtoram na site AKO SAKATE DA VE UVERAM 500e AKO NE USPEAM KOLATA JA DAVAM GRATISОвај со саксото е најјак со клима 4 ца внатре и товарено со 2 врејчи цименто 235 .
Друже вака да ти кажам ена раб , грчко саксо како твоето цел мотор преправан , за по драгстери , значи максимално шо можи да се извај од него шо драгстер стартува со втора не оди 240 , така да, излези од филмо дека твоето саксо оди 235
Значи со исклучена клима и сам ако возиш можи и до кај 320 , 330 да оди )))
Sent from my iPhone using Tapatalk