Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да ми каже дали S4 SGH-I537 unlocked би работело на vip? Која фреквенција користат?

Здраво. Може ли некој стручен да ми каже колку добар е Huawei P6. Знам дека е добар, ама колку е добар. Дилемата ми е меѓу тој и С3.

Фала однапред.
Па подобро земи си с3, подобра софтверска и хардверска поддршка има + п6 е многу нежен

Здраво. Може ли некој стручен да ми каже колку добар е Huawei P6. Знам дека е добар, ама колку е добар. Дилемата ми е меѓу тој и С3.

Фала однапред.
Aлкател Ц3 ? Или галакси С3 ? Ако е за алкател, немој. Ако е за самсунг, земај самсунг. Имам другарче со P6 нов, месенџерот му кочи, и тоа бааѓи.

Идол 2 е сосема солиден телефон и доаѓа со андроид. Бегај од лумиии.
Зашо бе? Што им фали? :D

Јас еве скоро пола година користам Лумиа, и тоа најефтината и најслабата, 520ка, па искрено би ја ставил пред кој било Андроид :)

Зашо бе? Што им фали? :D

Јас еве скоро пола година користам Лумиа, и тоа најефтината и најслабата, 520ка, па искрено би ја ставил пред кој било Андроид :)

Абе не дека се лоши, ама немаат таа софтвеска подршка што ја има андроид, и не дај боже да ти текне дека не ти се свиѓа и сакаш да го продадеш/замениш, единствено што ќе ти понудат е некоја футрола во замена.

Имам Alcatel Move 2 и никако не можам да му инсталирам ниту Skype ниту Viber. Можно ли е воопшто на кантата да и се инсталира такви нешто?

Плус, Play Shop никако не може да се конектира. Се само некој Error покажува.

Помош!

Имам Alcatel Move 2 и никако не можам да му инсталирам ниту Skype ниту Viber. Можно ли е воопшто на кантата да и се инсталира такви нешто?

Плус, Play Shop никако не може да се конектира. Се само некој Error покажува.

Помош!
Искрено, тешко на тој телефон, иако теоретски е можно. Има многу малку рам меморија и апликациите ќе кочат, а и целиот телефон ќе лагира бидејќи ќе биде исполнет целиот рам.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Абе не дека се лоши, ама немаат таа софтвеска подршка што ја има андроид, и не дај боже да ти текне дека не ти се свиѓа и сакаш да го продадеш/замениш, единствено што ќе ти понудат е некоја футрола во замена.
Муабетот беше бегај од Лумии, затоа што на продавање тешко одат? Тоа и не е некој проблем, оној што сака Лумиа купува Лумиа не се мисли . Лумиите се стилски телефони, а со Win8.1 се издвојувааат. На форумов има фанови на Лумиа што не би ја трампале за било каков Андроид телефон.

Јас би рекол дека имаат дури и подобра софтверска поддршка од Андоридите, бидејки секој апдејт на оперативниот систем, се однесува за сите телефони од Лумиа серијата , не само за премиум моделите, како што се прави кај Андроид. Лумиа 520-ка е првиот модел, и доста стар па сепак доби и таа официјална надградба на 8.1. Е тоа е софтверска поддршка, не како кај Андроидите. ;)

Муабетот беше бегај од Лумии, затоа што на продавање тешко одат? Тоа и не е некој проблем, оној што сака Лумиа купува Лумиа не се мисли . Лумиите се стилски телефони, а со Win8.1 се издвојувааат. На форумов има фанови на Лумиа што не би ја трампале за било каков Андроид телефон.

Јас би рекол дека имаат дури и подобра софтверска поддршка од Андоридите, бидејки секој апдејт на оперативниот систем, се однесува за сите телефони од Лумиа серијата , не само за премиум моделите, како што се прави кај Андроид. Лумиа 520-ка е првиот модел, и доста стар па сепак доби и таа официјална надградба на 8.1. Е тоа е софтверска поддршка, не како кај Андроидите. ;)

Без разлика на тоа - IDOL серијата и 1 и 2 се одлични телефони за одлична цена.

Ми требаат бежични (блутут) слушалки за Галакси С4. Нешто налик на овие
71WnNae2QxL._SL1500_.jpg

каде можам да најдам и колку би чинеле?

Nokia lumia 630 или alcatel one touch idol 2 ?

доколку земаше некој од повисоките и појаките модели на лумија, 920, 925 итн... тогаш дефинитивно би ти препорачал лумија, но кај алкател идол имаш 5 инчи екран, куад кор процесор, предна камера за селфиња :D, и др и др.... но и покрај куад кор процесорот очекувач да ти подзакочува, сецка, и крашира.... што кај виндоус тоа го нема ... вајбер, фејсбук, скајп, месинџер тоа го имат и таму и таму .... сепак мислам дека андроидот ти е посовремен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom