Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 септември 2008
Мислења
194
Поени од реакции
259
Официјално падна договор Герб и РБ у коалиција меѓу нив ќе се делат министерските места, а ПФ само со подржка без министерски места! Најрано у вторник ако биде све у ред кје се изгласа новата влада!!!
Podzka sepak sepak ne e 'nisto' znaci ima baranja koi GERB ke mora da gi realizira a 100% sum siguren deka Karakachanov ke go sredi nasiot problem. Ima moznost i ABV da vlezi so podrzka za GERB i RB. Ako bidi vaka sepak ke imame site Happy End

RomanistaRIM

ASR1927
Член од
6 октомври 2014
Мислења
1.382
Поени од реакции
1.786
За тој фамозен клуб лице за контакт кој му треба нека пише приватна порака ќе му пратам ФБ на типацот што работи таму обично во клубот е некаде од 16 до 20 часот на старата чаршија.Инаку клубот е во сродство со ВМРО БНД така да кога ќе земате пасоши гласајте за нив да направите услуга на други што сакат да зимат ако пример се предомислам и јас и решам да го вадам.Ај сега поздравени ми бидете и со пасошот земајте и малце бугарски менталитет да ги ебаме политичарите овде.

Член од
6 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
605
Podzka sepak sepak ne e 'nisto' znaci ima baranja koi GERB ke mora da gi realizira a 100% sum siguren deka Karakachanov ke go sredi nasiot problem. Ima moznost i ABV da vlezi so podrzka za GERB i RB. Ako bidi vaka sepak ke imame site Happy End
Да бе друже ја не реков дека е ништо просто давав инфо дека е официјално освен ако не се деси некоја пиздарија до вторник,а за АБВ мора да влезе за да има стабилно правителство !

Член од
22 октомври 2014
Мислења
1.187
Поени од реакции
694
Ne mozam a da ne se vozdrzam da ne komentiram zaklucok od sevo ova sto e ke ne izraduvat do nova godina ili seto ovoa e u stilo raduvaj se .... na pijani zeni.Ima li nekoj od vas podobro informiranite nekoj sto e razgovaral so posrednici i sl. deka e bidena rabotata.

Член од
18 септември 2014
Мислења
65
Поени од реакции
31
bez dokument za bg poteklo( od baba dedo majka tatko) nikoj ne dobiva veke bg. pasos ......... 100% sigurni izvori ....

Член од
22 октомври 2014
Мислења
1.187
Поени од реакции
694
bez dokument za bg poteklo( od baba dedo majka tatko) nikoj ne dobiva veke bg. pasos ......... 100% sigurni izvori ....
Da toa e za site onie sto podnesuvaat od 2014 pa navaka,za 2012 veke znaeme ima li nekoj soznanie sto e so 2013 posto soliden broj na pasosi ima odobreno.

R.1

Член од
23 јануари 2014
Мислења
149
Поени од реакции
59
абе ти бе
абе ти бетар од мене си бил, знаеш дек за ваква пласирана информација-ќе те убијат овде. :LOL:

Член од
22 октомври 2014
Мислења
1.187
Поени од реакции
694
Daj te nesto pozitivno za ovaa napatena dusa.A ne babi dedovci kaj da go najdam taj dokument.Ubavo kaza taj na K kako bese nema koj da izdade takov dokument ili da se krstam Dedo Boze mili da pomogne.

Член од
20 октомври 2013
Мислења
241
Поени од реакции
122
гледам дека си нов на форумов , така да друг пат кога пласираш сигурна информација подкрепи ја со некој линк, а не од рекла кажала

Член од
18 септември 2014
Мислења
65
Поени од реакции
31
:) :facepalm:ne sum znael deka e bitno da si poveke vreme vo forumot za da davas to4ni informacii ... ali nadezta posledna umira toa ostanuva ... nadevajte se ... nemav namera da ve demotiviram , ke po4ekate ke vidite....... davajte pari samo za dokumenti vo klubot, posreduva4i itn itn .....[DOUBLEPOST=1414710685][/DOUBLEPOST]
гледам дека си нов на форумов , така да друг пат кога пласираш сигурна информација подкрепи ја со некој линк, а не од рекла кажала
izvinjavaj ... :icon_lol:

Член од
22 октомври 2014
Мислења
1.187
Поени од реакции
694
Истото и јас го знам но за апликанти кои аплицирле после 08.01.2014.
Da i jas go znam ova deka tie sto aplicirale vo 2014 godina sto vise i golem del od niv nemaat datum za intervju.Na site tie im e receno bez takov dokument da ne podnesuvaat ili ako veke imaat podneseno da cekaat da gi povikat na intervju.Od izlezenite protokli site gledame deka ima i od 2014 izlezeno deka se dobile drzavjanstvo_Ostanuva vo vozduh da visi prasanjeto sto e so tie od 2013 godina kade mnogu posreduvaci kazuvaat deka bilo kakov dokument od bilo kakov rodnina ke zapale bitno i bilo samo da imaat crno na belo.Znaci toa bilo kazano za 2013 godina direktno od Sofija.Kako e i so e ne znam.Isreno mozoko mi rabote 300 na sat.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom