Стари, а добри игри

• Креатор на темата Креатор на темата -HRO
  • Време на започнување Време на започнување
wall2-1920x1200.jpg

Најјака игра :D

Carmageddon_2_in-game_screenshot_%28Windows%29.png

Ако има нешто слично, поново, предложете...

Инаку деновиве ја играм кампањата на Age of Empires II :)

Колко сакам сега да ја играм Multiplayer.. има ли некоја шанса ?

Игри од камено време али сеуште се играат xD првата е age of empires 2 втората red alert 2 & yuri revenge

Кое камено време бе камен еден o_O Игриве пред 10 години се играа. Ти ако си дете не вреѓај по нас другиве :)

cadillacs+and+dinoss+android+hvga.jpg

SuperSidekicks2-TheWorldChampionship.jpg

Баш вчера ги играв да се потсетам. Си имам МАМЕ со 10-ина поомилени флиперски игри и си ги играм понекогаш кога немам што да правам и едноставно ми се тепа време и жетони бескрај за без пари :vozbud:

Ми текна на едно игриче исто од МАМЕ беше, со две момчиња можеше да се игра ако играте 2-ца, се тепаат цело време непријатели, имаше и мумии и сл.. и можеше да се земаат разни оружја, пламенчиња, боксови, кристали мраз и тн...а дифолтното оружје им беше како јо-јо. Никако не можам да се сетам како се викаше :свиркам:

Ми текна на едно игриче исто од МАМЕ беше, со две момчиња можеше да се игра ако играте 2-ца, се тепаат цело време непријатели, имаше и мумии и сл.. и можеше да се земаат разни оружја, пламенчиња, боксови, кристали мраз и тн...а дифолтното оружје им беше како јо-јо. Никако не можам да се сетам како се викаше :свиркам:

spin-master.gif

Midnight Club II (не можам да најдам верзија што работи на Win 8 :()
image.jpg
[DOUBLEPOST=1414622847][/DOUBLEPOST]Disney's Tarzan (на Windows 2000 за прв пат ја имам играно)
Tarzan+++++2.jpg
[DOUBLEPOST=1414623003][/DOUBLEPOST]Hot Wheels: Mechanix
615190984.jpg
[DOUBLEPOST=1414623545][/DOUBLEPOST]од најјаките Нинтендо игри
Contra-Title-Screen-Wallpaper-nintendo-entertainment-system-465672_800_600.jpg

Последно уредено:
Ептен потценета игра, иако графиката е за никаде, сепак можам да кажам дека вакви игри веќе не се прават... Destruction Derby 2, најдобриот дел од DD серијалот :cuc:

Destruction_Derby_2.png

destruction-derby_607509.jpg

41725-destruction-derby-2-windows-screenshot-hood-missings.jpg

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom