- Член од
- 4 октомври 2014
- Мислења
- 787
- Поени од реакции
- 539
Значи колку си глуп на кантар не се мери.abe ne mi glumi...nema da zimas smartfon ako si tolku zagrizeno paranoicen,ali neli budali si ima na ton
Значи колку си глуп на кантар не се мери.abe ne mi glumi...nema da zimas smartfon ako si tolku zagrizeno paranoicen,ali neli budali si ima na ton
сите што имаат смартфони со предни камери вклучително и мене се глупи и шпиунирани? И не си помислил дека задната камера е побитна, милион апликации кои ги инсталираш ти бараат пристап до неа прво.Значи колку си глуп на кантар не се мери.
Глупи се оние кои што не прифаќаат никоја информација, туку како телиња се држат до она што они се сигурни дека го знаат и дека е точно, па штом ќе видат дека мислењето на некој друг е поинакво, одма го отфрлаат и го сметаат тој човек за луд. Ако тебе не ти смета некој да те гледа што правиш додека го користиш телефонот или лаптопот, немораш да превземаш ништо околу тоа.сите што имаат смартфони со предни камери вклучително и мене се глупи и шпиунирани? И не си помислил дека задната камера е побитна, милион апликации кои ги инсталираш ти бараат пристап до неа прво.
Глупи се оние кои што не прифаќаат никоја информација, туку како телиња се држат до она што они се сигурни дека го знаат и дека е точно, па штом ќе видат дека мислењето на некој друг е поинакво, одма го отфрлаат и го сметаат тој човек за луд. Ако тебе не ти смета некој да те гледа што правиш додека го користиш телефонот или лаптопот, немораш да превземаш ништо околу тоа.
Види зошто викам дека многу ограничени луѓе ќе одговорат, поради моето лично мислење почнаа да се расправаат со мене, да ме вреѓаат и комплетно ја игнорираат темава.
Значи ако мислите дека никој не ве шпионира или телефоните без предна камера се глупости или било што слично, ако може да не одговарате.
Многу си глуп бе, ти и да сакаш немаш што да расчепкаш во главата.vidi go ovoj so zbori...ABE NE SI TOLKU UBAV DA TE SLIKAAT....ako te sobiraat ke ti soberat licni podatoci i smetka be...racepkaj si ja glavata malku ako veke furas los film furaj go do kraj!
ABE DECKO,a slikite so ke gi naprais sam so zadnata kamera? m??? AKO FURAS FILM FURAJ GO DO KRAJ....zemi si telefonce bez wifi i sranja i bidi otkacen....vaka si samo debilМногу си глуп бе, ти и да сакаш немаш што да расчепкаш во главата.
Мислиш преку слика од лицето неможат да пристапат до твоите лични податоци? Смешно е колку е лесно такво нешто да се случи. Ако не ти смета некој да има безброј слики од тебе како си го чепкаш носот, добро, чувај си го тоа за тебе. Јас не споделив зошто не сакам телефон со предна камера поради морони како тебе.
Абе ретардиран, нема ваљда да се сликам сам себе со задната камера. Ама толку си глуп сиротиот што има уште десет работи што ти ги кажав во минатите постови но гледам не разбираш. И веќе имам телефон без вифи и срања, ај кажи ми како е тоа откачено? Ебате шупакот.ABE DECKO,a slikite so ke gi naprais sam so zadnata kamera? m??? AKO FURAS FILM FURAJ GO DO KRAJ....zemi si telefonce bez wifi i sranja i bidi otkacen....vaka si samo debil
nema veze bitno e da se glumi ludА што правиме со микрофонот на самиот телефон што во секое време те прислушкува?
Од wikipedia:
Paranoid thinking typically includes persecutory beliefs, or beliefs ofconspiracy concerning a perceived threat towards oneself (e.g. "Everyone is out to get me").
Имаш трака изолир дома? Пресечи едно кругче, ако ти е телефонот црн нема ни да се познава.Ми е гајле за микрофонот, за предната камера ми е. Ама ај, со глупи луѓе не се излегува на крај.