Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
AMC лансираше канал во Србија, ај да се надеваме дека кад тат ќе стане достапен и за нас, иако со претплата секако би бил како HBO.

https://www.facebook.com/amctvrs
На MGM филмскиот канал преку MaxTV веќе подолго време стои најава за amc во горниот десен агол, со ознака „coming soon“. Изгледа amc ќе биде на местото на тој канал.

Само што ја изгледав првава епизода од Константин. Серијава е премногу cheesy дури и за мене, има премногу такви моменти но едноставно глумецов што ќе го глуми Џон Константин е ретка појава, од кај го само ископаа не знам, феноменален Џон Константин е, каков Кијану Ривс. Ароганција и британски акцент во движење, многу интересно типче. Како и да е, јас ќе продолжвам да ја гледам оти ме заинтересира некако како ќе се одвива натака плус ради глумецов оти има ненормална харизма да си ебе векот. И и да, Мајкл од ЛОСТ глуми ангел :D

Уште не се знае кога ќе почне, но очекувањата се дека тоа ќе биде во Ноември. Да ја пуштам јас пак да се симнува за да ја изгледам уште еднаш прва сезона :)

Уште не се знае кога ќе почне, но очекувањата се дека тоа ќе биде во Ноември. Да ја пуштам јас пак да се симнува за да ја изгледам уште еднаш прва сезона :)
На 9 ноември започнува на ирската RTE One, на BBC изгледа средина на ноември. И јас сакам да ја репризирам пред да ја гледам, во еден ден може да се изгледа.

LOL прилично сум сигурен дека има тема?

Само што ја изгледавме The Leftovers што воопшто не беше серија со ведра тематика, ја изгледавме и последната сезона од The Killing, па почна новата сезона на The Walking Dead и сега ја загледавме и American Horror Story. Која од која поморничава. По три епизоди од AHS: Asylum денес, жена ми ми вели дека не можела веќе, сериите што сме ги гледале ја депримирале и главата ја болела од нив. Ми вели: „Дај најди нешто повесело, не можам веќе!“ :pos: А вечер треба да ја гледаме на FOX новата епизода на The Walking Dead. Да ги кријам ножевите од кујна, а? o_O

А баш сакав по American Horror Story да ја гледам Penny Dreadful. :place:

Дечки од кај симнувате серии, ама ми треба да бидат avi формат, mp4 не ми чита уредот :D

Дечки од кај симнувате серии, ама ми треба да бидат avi формат, mp4 не ми чита уредот :D

Купи си нов уред или телевизор или поврзи лаптоп/РС со телевизор или некоја осма опција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom