Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Има некои прашања од прв колоквиум дигитална економија да си го проверам знаењето ?

Доста со колоквиуми, а за два дена почнува колоквиумска :pos:Кај го погоди :ROFLMAO:

Инаку пред 2-3 недели имаше турнир во фудбал на економски. :)
Смачено е од учење во таа смисла пишав доста со колоквиуми ..

Европски економски интеграции се положува само од прашања на колоквиум? И дали поопширно или само тоа што ти е наведено конкретно треба да се одговара?

site se plaseme od FPI :(

Ами кога си бубате само. Значи прашањата нема да ви се од книга, дали 20% ќе ги препознаете одма. Ваквите предмети бараат да размислиш малце, да склопиш 2-3 ситуации како зависат една од друга и да видиш што е точно, што не. А не дека е нешто страшно.
За задачите стварно е срамота да прашувате. 5-6 вида на пресметки кои се учат за пола саат и ви носат многу лесни поени.

Ke vidime ke vidime.. ne ne napgjaj vednas toa e za vtor kol. po lesno ke ni bide koga ke znaes kakov e konceptot :)) sekogas e taka

Ај менаџмент кажете ми на кој принцип е колоквиумот...Како идат тоа кејсовите,како се полага со книга,колку прашања има ова-она? :). И ако се полага со книга,има логика да се препише или самоубиство е?

Ќе може ли некој да ми ја објасни нумеричката метода за пресметување инверзна матрица?:)

Ај менаџмент кажете ми на кој принцип е колоквиумот...Како идат тоа кејсовите,како се полага со книга,колку прашања има ова-она? :). И ако се полага со книга,има логика да се препише или самоубиство е?
Книгата ти служи само 10 минути кога ги решавате кејсовите. После ја тргате на страна.

Прашања менаџмент на информациони системи од лани некој да не има???И теорија на организација на што да се обрне повеќе внимание....

A Shuklev po Osnovi na menadzment onaka zeznati prasanja dava? Lesno se prepoznavaat nabrojuvankite? ili ima nekoja igra so zborovi I finti?

Fala odnapred

A Shuklev po Osnovi na menadzment onaka zeznati prasanja dava? Lesno se prepoznavaat nabrojuvankite? ili ima nekoja igra so zborovi I finti?

Fala odnapred
Има финти, дури еднаш на предавање постави "такво" прашање и сите грешно одговорија . Ќе биде веселоо :вонзем:

Колеги,да ве прашам за основи на маркетинг... Читам по групиве дека последните предавања се договориле со Снежана да се полага со книга,цел колоквиум. Има претходно направено вака, цел колоквиум со книга да полагаш ? Има нова книга 2014 издание, да не ни направи фора, да дојдеме со книги па да се прави будала ?[DOUBLEPOST=1414536087][/DOUBLEPOST]
gi ima nekoj teoretskite prasanja matematika ?
Ако е исто како кога полагав јас, ги имаш во збирката/таблицата (не ми текнува точно каде). Буквално истите ги дава.

Добро дај бе нека каже некој лани што го имал стратегиски, дали исто викал дека ќе има отворени и дали имаше? Демек асистентката рекла ако има 1 до 2 би сакал да има, ама сепак друго е коа ќе знаеш дали има шанси да има да му се седне подетално отколку како за препознавање, јес да ми е читан предметот ама мислам дека друго е кога ќе знам дека има отворени прашања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom