Z
ziko bt
Гостин
Помошнико/Џигеро имал болест,шо како не ми кажака ама мајтап за то не 
Денес три четвртини со Вардар водиме со по 10 разлика и накрај го јадовме немиен,не ги повлековме со нас во 2ра лига
последна четвртина ни ебаја мајката,мада реално никој не отскокнува со квалитет,мање више поќето тројчина пуцаја,а и годеја...
Кај нас ваљда ко на сите претходни утакмици то србинчето плејот,матер еба,страшен поентер,барем за со треторазредни екипи,се гледа дека дојде да билда статистика,а и то го прај.Со 7 играчи та е ротацијата,а и квалитето е толку.Петкото изгледа се префрли во Хераклеја,а Анакиевски и Вукасович изгледа со куро враце останаја,ни во Соколи ни во Пелистер.Овај србино побарал прошка од Печале,ама за Печале изгледа не постој таков збор,еднаш му згрешиш и веќе за него си мртов xD
Иначе за Радисављевич баш ќе прашам дали од затвор дојде во Пелистер,да искористам и јас нешто инсајдеско

Денес три четвртини со Вардар водиме со по 10 разлика и накрај го јадовме немиен,не ги повлековме со нас во 2ра лига
последна четвртина ни ебаја мајката,мада реално никој не отскокнува со квалитет,мање више поќето тројчина пуцаја,а и годеја...Кај нас ваљда ко на сите претходни утакмици то србинчето плејот,матер еба,страшен поентер,барем за со треторазредни екипи,се гледа дека дојде да билда статистика,а и то го прај.Со 7 играчи та е ротацијата,а и квалитето е толку.Петкото изгледа се префрли во Хераклеја,а Анакиевски и Вукасович изгледа со куро враце останаја,ни во Соколи ни во Пелистер.Овај србино побарал прошка од Печале,ама за Печале изгледа не постој таков збор,еднаш му згрешиш и веќе за него си мртов xD
Иначе за Радисављевич баш ќе прашам дали од затвор дојде во Пелистер,да искористам и јас нешто инсајдеско

е сеуште алфа и омега во екипата,who gives a fuck кои играчи играат...