- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.921
- Поени од реакции
- 41.893
Рецепт за палачинки да ми кажете. Сакам десет да ми испаднат повеќе ме мрзи да правам.
2 jajcaРецепт за палачинки да ми кажете. Сакам десет да ми испаднат повеќе ме мрзи да правам.
Ко некој шо цел живот е на свинско, посебно за скара и бубамарава кај шо спомна кременадли.Здраво готвачи....Јас уживам да готвам, и го правам тоа многу добро, но сакам да научам еден начин за приготвување свинско месо. Може ке звучи глупо ама је*ига, не знам како на друг начин да кажам. Во ресторани, а најчесто на свадби сум забележал дека свинското месо е толку добро направено, меко е, се разделува многу лесно, сочно е и е многу вкусно. Ако може некој да сподели како се прави тоа....
Сарма!Дајте некоја идеја за нешто “ново“ да зготвам. Она стандардното, боранија, грашак, тавче ориз и сл е веќе видено, ..... сакам да проширам хоризонти и збогатам мени. Е сега, има еден мал услов, а тоа е да не се окапува на шпорет, ....... јбга, краток е денот за да се помине 2-3 саати во кујна.
Било која сугестија е добродојдена
ТИ да правиш сарма, 10 саати ќе требаСарма!
Најегзотичното нешто што ми текна во моментот
Сакаш да те учам да правиш суши, на скајп?Дајте некоја идеја за нешто “ново“ да зготвам. Она стандардното, боранија, грашак, тавче ориз и сл е веќе видено, ..... сакам да проширам хоризонти и збогатам мени. Е сега, има еден мал услов, а тоа е да не се окапува на шпорет, ....... јбга, краток е денот за да се помине 2-3 саати во кујна.
Било која сугестија е добродојдена
Немам скајп ни ФБ, али имам мејлСакаш да те учам да правиш суши, на скајп?
ѕирни оваБило која сугестија е добродојдена