ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
И нишо од ливчето....Ама малиов битно го ремети Рафа! :cuc:

Препознај го Надал на терено у Базел.

1. 17години дечко од Хрватска без ниту една титула у АТП
2. Повеќекратен шампион и еден од најдобрите тенисери у историјата,маж со длга коса шо има опсесивно-компулсивни потреби пред секоја серва со вадење на тангата од гз.

Препознате ли го?
Ни ја.

Ама ме загрижуе тоа што Надал стварно се мачи на натпреваров...И Хрватчево ако тепа нема да спие 1 недела од возбуда :P

Рафа слави гем на свој сервис за 2-1 против анонимус од Хрватска :pos:
Е до толку е лош.

Чорич не е толку лош, ко шо се сеќавам убаво го збриша психото Јанович. Талент е,ама Надал против него волку да е мизерија .....

Браво за малио, свака част. Кизне шо се случува со Надал, откажа Париз поради „лични причини“, губи од 17 годишник кој изигра одлично ама не беше толку сјаен колку дупево очаен.

Што викаш, има снага после Гришо да направи нешто против Федерер? Фед слабо одигра против Истомин.
Не знам, мислам плуска ќе е ако ме прашуваш од коцкарски аспект. Гришо против Ѕверев беше преморен зашо играше финале у неделата и немаше ич време за одмор, а вчера одма се виде дека е посвеж. Очекувам интересен дуел али мислам Федерер ќе победи, пошо изјави дека ќе се бори жестоко за првата позиција.

Иначе Борна :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Ама не знаете колку ми е мерак што победи денес иако не го гледав мечот, само што стигнав дома. Неверојатен успех за овој 17 годишник, и он и како и Ѕверев влегува во АТП 500 1/2 финале сезонава. :cuc::cuc: Со само 17 години Ѕверев и Чориќ во 1/2 финале на турнири од 500 серијата. За тенисот дефинитивно нема зима, доаѓаат новите таленти во имињата на Козлов, Ѕверев, Чориќ и компанија.

А за Рафа неам коментар, турнирот во Базел доби многу со неговото испаѓање денес, боље да го гледам утре Борна како плука крв за секој поен отколку овој да се влече по теренот. Нек се носи у три пичке материне и нека прави операција ако стварно има фрки со слепото црево, ја не знам кој кур се бламира и игра на 500киве во сала, каде има најслаби резултати во неговата кариера. :facepalm:

А бе преку 30 неизнудени грешки имаше за 2 сета, и тоа првиот беше 8 гема само.

А бе преку 30 неизнудени грешки имаше за 2 сета, и тоа првиот беше 8 гема само.

19 во првиот имаше и 2 винери мислам, вкупно 3 беа. Статистиката од првиот сет ко јас да сум играл. Добро јас ко ќе играм има повеќе винери, почесто топчето го промашуваме. :D

Вика, што е заедничко за Федерер, Ѓоковиќ, Мареј и Чориќ против Надал?
Ништо.
Само Чориќ има позитивен скор во мечевите со Надал :pos:

19 во првиот имаше и 2 винери мислам, вкупно 3 беа. Статистиката од првиот сет ко јас да сум играл. Добро јас ко ќе играм има повеќе винери, почесто топчето го промашуваме. :D
ЛОЛ, во прв сет имал 2/19 однос винери/неизнудени??? Ако е точен податоков нека се откаже од тенис одма.

ЛОЛ, во прв сет имал 2/19 однос винери/неизнудени??? Ако е точен податоков нека се откаже од тенис одма.

Брат, катастрофа бе, оние дечкиве што играа тенис до нас во неделата подобри беа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom