Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Реал-Барса
Копачка
1&ГГ@4.35 ; 2&GG@5.4

Sport Life
1&GG@3.35; 2&GG@4.05

Oгромна разлика во коефициенти е ова. Плус во Копачка имате 1-1&ГГ@8.4 и 2-2&ГГ@8.5, oва го нема во Спорт Лајф, а ако споредиме со 1-1&3+@5.15 и 2-2&3+@5.85 во Спорт Лајф, пак е голема разликата во коефициенти. Освен нели, ако не заврши 3-0 или 0-3.

Јунајтед со Лестер го играв во прво да даде два гола имаше 6,5 во билтен пред утакмица, на пола саат пред утакмица во копачка ми го уплатија со 5 коефициент. Така да нешто од ова добро е да се проба денес.

Реал-Барса
Копачка
1&ГГ@4.35 ; 2&GG@5.4

Sport Life
1&GG@3.35; 2&GG@4.05

Oгромна разлика во коефициенти е ова. Плус во Копачка имате 1-1&ГГ@8.4 и 2-2&ГГ@8.5, oва го нема во Спорт Лајф, а ако споредиме со 1-1&3+@5.15 и 2-2&3+@5.85 во Спорт Лајф, пак е голема разликата во коефициенти. Освен нели, ако не заврши 3-0 или 0-3.

Јунајтед со Лестер го играв во прво да даде два гола имаше 6,5 во билтен пред утакмица, на пола саат пред утакмица во копачка ми го уплатија со 5 коефициент. Така да нешто од ова добро е да се проба денес.
Ако играш сингл мисли си дека тие коефициенти ќе ти ги остаат Копачка на тикет. Педерчиња се, секогаш намалуваат.

Викендов ако не сум добитен, ќе му се придружам на Стефан на Марс
coffee.gif

Shto vikate za Ivanovich Halep, ke ja bide 2-0 u setovi za da ispadne Serena ? :D

Како беше сајтот за гледање кој утакмици се најуплаќани ?

Како беше сајтот за гледање кој утакмици се најуплаќани ?
Eve ti sajt za dvizenje na koeficienti , spored toa ke znaes vo koi koeficienti se vlozuvaat pari , bidejki koevicientite se dvizat vo zavisnost od toa kade kolku se vlozuva , toa se pravi so cel da se pravi balans vo vlogovite .

Poveli

Patem eden sovet od moja strana za tie sto igrat na golovi.
Sekogas vredi da se frli pogled vo ekipite od Singapur, Kuwajt i Emiratite , kako ludi davat golovi.
Proverete i ke se iznenadite kolku utakmici od tie zemji ispagaat over 2.5 ili ovdeka pisano 3+.

Последно уредено:
Викендов ако не сум добитен, ќе му се придружам на Стефан на Марс
coffee.gif

Имаш некои зицери до Италија Б ?
Вака од другиве општо глеано ок ми делуваат
Валенсија 1
ПСЖ 1
Ливерпул 1
Лацио 1
и можда и Парма 1

Иам еден добитен тикет од златна копачка од 20 минатиот месец уплатено, на сајтов кај статус ми дава како “недобитен“ а исполнет е условот ?
Само 1 месец важат тикетиве или да одам да си ја пробам шансата за исплата..

Дaјте 5 кoефициент зa викендoт.
Плус нештo зa вечер...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

vcera samo napoli x2 (1.29) i club brugge 1 me zaebaa od 10 utakmici liga evropa za 50 evra :/

10 utakmici roknav denes za 50 eura dobivka.. Murray gubi momentalno, ako me padne gubam verba u ova i uplakjam singlovi za 10 denari

Да чукнам во дрво. Играм прогресивен икс од Август месец. До сега ќарот е 170е. Не е многу, пошто е со мал влог. Ама барем мислам дека е посигурно, ако не сигурно.
Фатив еден тим од USA MLS и го терам цело време на икс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom