Евтин кафич за навечер

• Креатор на темата Креатор на темата littlekitty
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 јуни 2013
Мислења
42
Поени од реакции
50
Барам кафич со ефтини пијачки, во Скопје, да има журче, ама да не е Спалато, туку да е на затворено негде бидејќи камен ладно е деновиве. Барав, ама не можев да најдам информација за ова по форумов, се извинувам ако отворам тема безпотребно. [emoji2]

За журче треба да пратиш на фб или на друго место кај што би објавувале кога имаат журки. Ако сакаш нешто налик на клуб со свирки, а да е затворено, ондак Маракана (имаш маси за седење ако ти е за тоа). Цените не се скупи, не е ни багатела, али ок е и скоро секој ден имаат по некоја свирка и „журка“, башка ноќен клуб е.
А кафичи ја што ги знам и што се убер ефтини, али немаат журки сем повремено се Браво (имаат и надвор маси и внатре) и Custom pub.
Исто разгледај у чаршија, за ноќни фешти и дешавки, али таму се релативно поскапи од овие горе.

Исто ГТЦ на приземје види Континент (као у најлон е со греачи за надвор, a и внатре можеш да седиш), они се ефтини, али не праат забави.

За журче треба да пратиш на фб или на друго место кај што би објавувале кога имаат журки. Ако сакаш нешто налик на клуб со свирки, а да е затворено, ондак Маракана (имаш маси за седење ако ти е за тоа). Цените не се скупи, не е ни багатела, али ок е и скоро секој ден имаат по некоја свирка и „журка“, башка ноќен клуб е.
А кафичи ја што ги знам и што се убер ефтини, али немаат журки сем повремено се Браво (имаат и надвор маси и внатре) и Custom pub.
Исто разгледај у чаршија, за ноќни фешти и дешавки, али таму се релативно поскапи од овие горе.

Исто ГТЦ на приземје види Континент (као у најлон е со греачи за надвор, a и внатре можеш да седиш), они се ефтини, али не праат забави.
За ноќен клуб знам, кафич барам некој [emoji53]

Пробај со Drinkers. Условно кажано ефтино, бидејќи не знам колку мислиш ефтино ти а и пијачките се супер. Затворено, топло, музика океј.

Пробај со Drinkers. Условно кажано ефтино, бидејќи не знам колку мислиш ефтино ти а и пијачките се супер. Затворено, топло, музика океј.
Ми го спомнаа, ама многу чил било, не било за на штикли, не се играло, а мене роденден ми е.. [emoji2]

Ми го спомнаа, ама многу чил било, не било за на штикли, не се играло, а мене роденден ми е.. [emoji2]
како бе не се играло и не било за штикли, баш таму одам со друштво коа сме у таков фазон :D само у Македонија изглеа треба здрвен да седиш на маса за да не си чуден. Оди, гајле немај.

За родендени е топ, скоро секој викенд има некој што слави роденден. Штикли и чуда има секако. Абе во местото одат буквално од патики до штикли и тоа е супер.

Можеш да си го изнајмиш и да кажеш што музика ќе се пушта. Забораив да ти го спомнам Гарсон, спроти ЈБТ. Прашај таму за родендени, само не знам колку ќе бидете и дали ќе ве збере внатре пошто и они тераат уште полу/полу летна/зимска шема.

Можеш да си го изнајмиш и да кажеш што музика ќе се пушта. Забораив да ти го спомнам Гарсон, спроти ЈБТ. Прашај таму за родендени.
Нема толку голем роденден да правам. А може да се резервира?

Во Drinkers славев Нова Година пред 2 години и беше онака супер, имаше луѓе секакви и битно беше да се забавуваш. Истиот момент го има уште што е супер.[DOUBLEPOST=1414100333][/DOUBLEPOST]
Нема толку голем роденден да правам. А може да се резервира?

070-766-072. Пробај дали уште бројов им важи, одамна не сум резервирал кај нив. Ѕвони после 5 саат.

Во Drinkers славев Нова Година пред 2 години и беше онака супер, имаше луѓе секакви и битно беше да се забавуваш. Истиот момент го има уште што е супер.[DOUBLEPOST=1414100333][/DOUBLEPOST]

070-766-072. Пробај дали уште бројов им важи, одамна не сум резервирал кај нив. Ѕвони после 5 саат.

Ваљда, би требало. Дринкерс иначе ти е одлична варијанта. Види на фб по фан пејџовиве, гарант имаат остаено инфо.
Фала за помошта, истиот број и на фб е оставен, ќе се јавам па ќе ви кажам како поминав [emoji2]

Во Drinkers резервации три дена однапред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom