На интернет обложување Моцарт пониски се коеф.?не сум многу побожен доста ми е една богородица само нека испадни.
https://www.mozzartbet.com/mk/oblozuvanje/status-na-tiketot?ticket=1571-3978817-1233
Nemoj da mi kazhesh deka 2che si go igral?Го погодив Вердаско да го пишам ко ќе не му се игра
Ама добро Шалке у последна минута.ПСЖ на пар минути пред крај. Рома со таа мртва игра арно гол даде.Јас се радував дека фатив 500тче вчера, а некој..
Taka? I ja istoto go pomisliv.. Ti vikam ja za 500 vchera tie nekolku utakmici srcevo od mesto mi go izvadija, mozham ovoj da zamislam za 150k kako mu biloАма добро Шалке у последна минута.ПСЖ на пар минути пред крај. Рома со таа мртва игра арно гол даде.
Уште Арсенал му фали
Арно преживеал
Треба да се исти коеф зошто пониски ?На интернет обложување Моцарт пониски се коеф.?
Знам дека е забранетоТреба да се исти коеф зошто пониски ?
моето во кладилница е уплтено, инаку во МК е забрането онлине обложувањето.
Неможе на овие, ама затоа имаш милион други некои од попознатите бет365,вилиамхил,bwin, pinacle...Знам дека е забрането
Неможи ни на интернет на Спортлајф или Моцарт да уплаќаш а?
Ама ако те фатат, којзнај колку е казнатаНеможе на овие, ама затоа имаш милион други некои од попознатите бет365,вилиамхил,bwin, pinacle...
епа незнам, ама до сега немам чуено некој да фатат.Ама ако те фатат, којзнај колку е казната