Автомобили во размер

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Е па тоа ти викам, само понизок профил на гуми те спасуваат. И топ ќе биде.
Ќе треба уште една е90 м3 специјално само за гумите да купувам.
А и кутијата со постољето добро би ми дошла.
Оваа има само постоље без кутија е.

На цитроенот ксантија направив мала модификација,без никакви преправки и ставив бандажи од мерцедес cls na maisto.
Всушност морав само да ја подигнам 3мм назад и 2мм напред
ОригиналПрегледај го приврзокот 105182
Преправена
Прегледај го приврзокот 105183[DOUBLEPOST=1413923514][/DOUBLEPOST]
Со бандажите на VW Tuareg од Бураго го имав истиот проблем.
Ги свртев со лице и полека со штрафцигери паралелно од двете страни притискав и излегоа.
Netrebalo da go rasturas Mercedes CLS-ot toa mi e eden od najomilenite avtomobili a inache i na nego mu odgovara dobro modificiranje. :)

Денеска пуштен во продажба првиот број од poznati automobili и gradevinske masine!

Денеска пуштен во продажба првиот број од poznati automobili и gradevinske masine!
Ги има уште од саботата, ја си земав од градежните машини, бидејќи такви имаме на работа и баш се добро направени моделчињава, а од Форд-от неземав зошто не ми е интересен и зошто размерот му е некој лев. Дефинитивно е поголем од 1:43, а мислам помал од 1:32, изгледа некој размер како што има Welly од 1:34 или 1:39.

Некој има ли кај нас сретнато Lexus Is200 ?

Некој има ли кај нас сретнато Lexus Is200 ?
Имаш на Бураго IS350, 1/24 размер, кој не личи на себе. Барај во Крш продавниците.

maxresdefault.jpg

Ги има уште од саботата, ја си земав од градежните машини, бидејќи такви имаме на работа и баш се добро направени моделчињава, а од Форд-от неземав зошто не ми е интересен и зошто размерот му е некој лев. Дефинитивно е поголем од 1:43, а мислам помал од 1:32, изгледа некој размер како што има Welly од 1:34 или 1:39.
Другар, еве вечерва ми ги донесоа и багерот и фордот. Инаку фордот го имам истиот од NewRay исто 1/43 само што не е цврст покрив. Сега ги споредив едно со едно се...ни милимерат не се разликуваат, ако сакаш можам да ти ги сликам едно до друго двете да ги погледнеш, а исто кога го купував ова NewRay, си мислев колку им е утнат размерот. А багерот е навистина погоден. Меѓу другото, ти со багери ли работиш?продажба сервис??? пиши за можна соработка..поздрав

евего ford gt40 од списанието исто така и mini cooper works wrcWP_20141022_006[1].jpg WP_20141022_007[1].jpg WP_20141022_008[1].jpg WP_20141022_009[1].jpg

ја имам цела колекција wrc no se 1 32 од burago минито ми беше последно

како што гледам овде едната колекција, борбени авиони е со повеќе од 58 модела, додека другата колекција, само авиони има 23, зарем во србија толку броеви испаднаа во една колекија?
Вкупно се 93, а во Србија ќе излезат 75, сега се на број 70 мислам.[DOUBLEPOST=1414011901][/DOUBLEPOST]Инаку дали некој мож да ми каже каде може да се најдат во Македонија моделчиња на Југо, Застава 101, Фиќо и Форд Мустанг постар модел.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom