Легализација на инцест

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
Ти си тотално лом. Веќе не те ни разбирам што пишуваш. Drunk much?

Ти реков да прочиташ - пак не си прочитал. Ти реков дека постот е за хабзбурзите, како одговор на твоето барање за инцест во европските кралски лози. Тоа е најпознатиот и најистражуван пример.

Ти па, зема да пишуваш ко пијан. Озбилно.
Мора инцеста врска... Птоломеј ова-Птоломеј она.... Вака беше-онака беше...

Летчо... све е ОК. Ко ќе најдеш рационален аргумент против инцестот - пиши. Моеш и во ПП - не е фрка.

Дај сеа олабави се малку. Не е крај на светот.
Значи не ти важи Птоломеј сега ти е идол Хабзбург, ок ај да видиме хабзбург и неговата вилица кога во која година и од која инцесна врска произлезе, и кое е значението на тоа со твоето денешно барање за легализација на инцест?

Значи не ти важи Птоломеј сега ти е идол Хабзбург, ок ај да видиме хабзбург и неговата вилица кога во која година и од која инцесна врска произлезе, и кое е значението на тоа со твоето денешно барање за легализација на инцест?

Како, бре, не ти е срам? Старо магаре, со катаљон постови на форумов. Луѓе те почитуваа овдека, бре, арооо!!!

Хабзбург не ми е идол. Барањата за тоа на кој кревет која братучетка ја дупел ти се далеку од забавни. Се губиш ко Југославија на крајот од минатиот век... Ако стварно те интересира, писмен си, можеш да пребараш. Ако не си, еве: http://www.plosone.org/article/info:doi/10.1371/journal.pone.0005174

Бар петпути вчера и денес ти шишав дека не барам легализација на инцестот. Ама ти не читаш. Ти кажав дека барам аргументи против инцестот. Ти ги немаш. Знам дека те боли, ама тоа ти е. Кога нема, ни царот не јаде.

Ти побара информација за инцестоидни кралски семејства. Јас ти ја дадов за да не се куроштрецаш. Сеа пак се куроштрецаш + викаш дека мене ми бил идол. Колку си само загреота.

А беше забавен едно време... Штета.

Како, бре, не ти е срам? Старо магаре, со катаљон постови на форумов. Луѓе те почитуваа овдека, бре, арооо!!!

Хабзбург не ми е идол. Барањата за тоа на кој кревет која братучетка ја дупел ти се далеку од забавни. Се губиш ко Југославија на крајот од минатиот век... Ако стварно те интересира, писмен си, можеш да пребараш. Ако не си, еве: http://www.plosone.org/article/info:doi/10.1371/journal.pone.0005174

Бар петпути вчера и денес ти шишав дека не барам легализација на инцестот. Ама ти не читаш. Ти кажав дека барам аргументи против инцестот. Ти ги немаш. Знам дека те боли, ама тоа ти е. Кога нема, ни царот не јаде.

Ти побара информација за инцестоидни кралски семејства. Јас ти ја дадов за да не се куроштрецаш. Сеа пак се куроштрецаш + викаш дека мене ми бил идол. Колку си само загреота.

А беше забавен едно време... Штета.

Чек, полека не паничи, ќе најдеме начин да излезеш од овие фекалии во кои сам се закопа, значи то што ТИ цитираше за Птоломеј кој кутриот МОРАШЕ да си ја клецка сестра му - јавно го одрекнуваш. Добро, ете веќе излезе глата од тој купо, сега одиме на Хазбург, према тебе то што Хазбург имл необична брада (вилица) е аргумент да се легализира инцесот денес во Македонија. Пак си нејасен. Хазбурговци никогаш не владееле овде и не гледам шо необичната вилица на некоја си австроунгарска династија има врска со легализирање на инцест во Македонија, исто ко што би имало врска бакембардата на Ото вон Вернхер ерхерзог вон Остерајх херзог вон Браденбург со положбата на тутунопроизводителите.
Дете, аристократијата се жени и мажи во некој свој круг не од љубов не од страст не од копнеж туку најнајнајчесто од интерес. Политички, воен, економски. Браковите се договараа додека уште децата не беа ни родени со тоа што двете царства имаа корист од таков брак, дали трговски дали воен дали политички дали територијален. Не ми давај брак на холандска принцеза со фламански аристократ ради заедничка војна против норманите а двајцата имаа иста баба - кралицата на австрија како доказ дека инцесот е природна појава. Покрај то често некои кралски или аристократски лози кои беа доведени на раб на исчезнување беа принудени да се женат или мажат со блиски роднини за да ја сочуваат лозата. Али и кај нив веќе не е така се повеќе младите принцеви и принцези се женат и мажат со луѓе од плебсот, а и самите веќе не живеат од кралување или царување туку од водење на компании или консултанти или правници и слично. Улогата и влијанијата на аристократијата изумре и веќе не е потребно некоја германска принцеза да се омажи за руски принц иако имаат заеднички предок па да се смират односите меѓу русија и германија.
Слушај ме ти мене остај тие шо те подбуцнуваат да пишиш глупости на кајгана и се резилиш вака јавно, тие не ти се искрени другари, јас сум тука да ти помогнам и ти ја одбранам честа

Браво бе Никоwче! Значи да не беа нашите мили и неопходни авторитети, сега сите ќе трчавме да ебеме деца. :unsure:
Ако ти непознаваш граници, авторитети познаваат и ги санкционираат. Ако не постојат граници кои се забранети да се пречекорат нема да постои ни казна за нивно пречекорување и казнување.
Мртвиот не може да даде согласност за секс.
Што ако мртвиот даде писмена согласност за секс додека бил жив ?Што ако јас дадам писмена согласност на нотар заверена и правно валидна дека по мојата смрт жена ќе може да ми го пуши? Кој си ти тогаш да ја спречиш и санкционираш жена да ми го пуши кога ќе бидам оладен ?

Чек, полека не паничи, ќе најдеме начин да излезеш од овие фекалии во кои сам се закопа, значи то што ТИ цитираше за Птоломеј кој кутриот МОРАШЕ да си ја клецка сестра му - јано го одрекнуваш. Добро, ете веќе излезе глата од тој купо, сега одиме на Хазбург, према тебе то што Хазбург имл необична брада (вилица) е аргумент да се легализира инцесот денес во Македонија. Пак си нејасен. Хазбурговци никогаш не владееле овде и не гледам шо необичната вилица на некоја си австроунгарска династија има врска со легализирање на инцест во Македонија, исто ко што би имало врска бакембардата на Ото вон Вернхер ерхерзог вон Остерајх херзог вон Браденбург со положбата на тутунопроизводителите.
Дете, аристократијата се жени и мажи во некој свој круг не од љубов не од страст не од копнеж туку најнајнајчесто од интерес. Политички, воен, економски. Браковите се договараа додека уште децата не беа ни родени со тоа што двете царства имаа корист од таков брак, дали трговски дали воен дали политички дали територијален. Не ми давај брак на холандска принцеза со фламански аристократ ради заедничка војна против норманите а двајцата имаа иста баба - кралицата на австрија како доказ дека инцесот е природна појава. Покрај то често некои кралски или аристократски лози кои беа доведени на раб на исчезнување беа принудени да се женат или мажат со блиски роднини за да ја сочуваат лозата. Али и кај нив веќе не е така се повеќе младите принцеви и принцези се женат и мажат со луѓе од плебсот, а и самите веќе не живеат од кралување или царување туку од водење на компании или консултанти или правници и слично. Улогата и влијанијата на аристократијата изумре и веќе не е потребно некоја германска принцеза да се омажи за руски принц иако имаат заеднички предок па да се смират односите меѓу русија и германија.
Слушај ме ти мене остај тие шо те подбуцнуваат да пишиш глупости на кајгана и се резилиш вака јавно, тие не ти се искрени другари, јас сум тука да ти помогнам и ти ја одбранам честа

Ако пишиш појќе редој нема попаметен да излезиш.

Имаш линк - можеш да си најдеш кој кога кого дупел. Тоа се историски факти. Ти ги побара - ги доби.

Што туку се лигавиш сега со легализација на инцестот во Македонија кога никој никаде на темава не побара такво нешто.

Ти се правиш неписмен. Срамота.

... аха, и пак немаш аргумент... и пак не си смешен.

Ако пишиш појќе редој нема попаметен да излезиш.

Имаш линк - можеш да си најдеш кој кога кого дупел. Тоа се историски факти. Ти ги побара - ги доби.

Што туку се лигавиш сега со легализација на инцестот во Македонија кога никој никаде на темава не побара такво нешто.

Ти се правиш неписмен. Срамота.

... аха, и пак немаш аргумент... и пак не си смешен.
Линкови не пратам, сумњив ми е секој кој своето знаење и познавање го базира на линкови, и тебе ти советувам да не се дружиш со такви а оние кои те наговараат така да правиш, слободно кажи ги на учителката.

Летко, волку неориентиран само од инцестна врска можеш да излезеш.

Ајт.

Во светот има 7 милијарди луѓе, ти најде 6 инцесни примери со кој треба да се оправда легализација на инцест??
А на пример дали си размуслувала како би и било на мајката кога нејзинот маж би ја дупел нивната ќерка? или како би се чуствувал таткото ако син му ја ебе мајката? или како би се чуствувале родителите кога синот би им ја дупел ќерката или брат на брата би му го цицал?
И вие инцесните исто како и педерите, мислите само на свое задоволство, минутаипол оргазам то е се шо ве интересира, а дали со тоа ќе му нанесете срам болка непријатност... на најблиските, на приателите - ич не ни помисувате.
Би требало да бидат горди на својата ќерка и овај својот син. Се тоа во фамилија останува, зашто некој би се лутел побогу?

Линкови не пратам, сумњив ми е секој кој своето знаење и познавање го базира на линкови, и тебе ти советувам да не се дружиш со такви а оние кои те наговараат така да правиш, слободно кажи ги на учителката.

Така и мислев - така и ти пишав. Ти не читаш. Ти све знаеш. Браво - прав маќедонец!

За останатите на форумов, што не мислат дека све знаат, ви советувам да ги прокликате со Лет3 залудно споделените линкови кои можеби ќе ви фрлат поинакво светло на тоа како ширум светот луѓето знаат да седнат и да дискутираат, за на крај да се договорат нешто. Корисно е.

Летчо, ти бркај работа и смеј деца по форуми.

Ако ти непознаваш граници, авторитети познаваат и ги санкционираат. Ако не постојат граници кои се забранети да се пречекорат нема да постои ни казна за нивно пречекорување и казнување.

Работата е што за разлика од некој, мене не ми треба вметнат страв за да знам за граници(а во случајов не се работи за никакви граници, туку за пореметување). Освен тоа, Никоw4е, законите не ги спречуваат овие појави.
А да не почнувам за хипокризијата на твоите авторитети и вера, кои биле и сеуште се плодна почва за оваквите пореметувања.

Има примери каде се женат и мажат со мајки и сестри?
не сум знаел дај баш да видам (само не ми вади од 15 век податоци)[DOUBLEPOST=1413884818][/DOUBLEPOST]
Moри, оти не сфатиш дека секој човек има обврска да почитгува и води сметтка и за чуствата на своите блиски. То е семејство. Ако ти на пример му го пушиш на брат ти оти ви е убо а со тоа му го скратуваш животот на татко ти и мајка ти ги фрлаш во очај, ги изложуваш на потсмев на околината, им нанесуваш душевна болка дали ќе речеш “Шо ми е гајле бе јас си гледам за мене, ела брат туркај гаќи да ти го залапам“ Подолно поподло поненормално во едно семејство од инцест нема, влегва таткото дома и гледа жена му му го пуши на син им, внукот се жени со баба му и станува правно татко та татко му и му вели сега ќе видиш ти за сите години малтретирање, ќерката го зајава таткото а мајката чука на вратата од собата и вика “да не сте за кафе“ Не знам оти не можеш да ги сфатиш вредностите на едно општество.
E ceга веќе 3 дена трубиш за “легалноста“ на инцестот во светот, ај кажи од тој пола свет каде правно можеш да стапиш во брак со својата мајка или сестра?
Опишуваш едно капиталистичко себично семејство во кое секој е сам иако сите се божем нели семејство. Се работи за љумобора и егоизам кои се сметаат за високи човечки вредности. Како може на пример мајката да и биде љубоморна на ќерката затоа што се опнала со таткото? Па мајката треба да ги подржува својот маж и ќерка како и они нејзе.

Опишуваш едно капиталистичко себично семејство во кое секој е сам иако сите се божем нели семејство. Се работи за љумобора и егоизам кои се сметаат за високи човечки вредности. Како може на пример мајката да и биде љубоморна на ќерката затоа што се опнала со таткото? Па мајката треба да ги подржува својот маж и ќерка како и они нејзе.
Jас ако ти го опнам, мајкати ќе биди љубоморна?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom