Легализација на инцест

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
САД, Канада, Англија, Германија, Италија, Шведска, Швајцарија, Австрија, Нов Зеланд... законски е забранет инцест во најголем број случаеви казнив со затворска казна а некаде и доживотен затвор. И таму седнале размислиле и решиле дека е то болна работа и треба да се санкционира.
Али пази сега, ни вио Кина ни во Франција ни во Бразил ни во Германија ЗАКОНСКИ И ПРАВНО нема да се признае инцесна заедница, нема брак, државите не признаваат ЛЕГАЛНА форма на таков однос. Во Холандија е “Спермосвај ја баба ти колку сакаш дома али не се појавувај со неа пред матичар“
Значи само на ниво на пикање на пенис во вагина е легален и ти сега сакаш да отвориш длабоко филозофска тема дали е во ред да сврши чоек во мајка му или да му го напика вујко му? ќе даваш податоци, ќе цитираш поезија....
Инцест е изрод и во Франција, само шо нема да те затворат ќе ти речат прај шо сакаш, на тоа ниво те третирраат во Франција, државата крева раце од такви случаеви не им дава своја државна легална форма, не ги става во рамки на државна и општествена заедница, во тие земји кој ги поочи само правно ти велат “Оди еби си мајката“ (и не очекувај од нас ништо повеќе)

Гледаш, Лет3, како работите се разбираат со здрава дискусија?

„Оди, еби си мајката!“ (и не очекувај од нас ништо повеќе)

Е, толку е едноставно. Ни „ти си луд, ти си ненормален“, ниту „да се апсат - да се запалат на плоштад...“

Инцест-бракови воопшто и не беа тема на муабет. Инцестни заедници исто така. Муабетот беше, дали инцестот како таков треба да биде казнив со закон.

Еве, после глупирање на 5-6 страни, конечно и од тебе да чуеме.

„Оди, еби си мајката“, само не ми парадирај тука.

Фала многу - пријатно. Тоа и ти викам. Големи си се - самите си знаат како треба...

* * *
...е, сеа, истото ова важи и за педерите, лезбејките, интерсексуалците, транс-манс и остала менаџерија... Сите се луѓе.

„Оди еби си мајката и не очекувај од нас ништо повеќе.“
Сите имаме исти права.

Од кога инцестот е венчавање во црква на луѓе со крвно сродство? Јас мислев дека е сексуално општење меѓу истите, она знаеш, сексање, плескање,дупење. Како сакаш кажи го. Не ја гледам улогата на црквата во истот. Освен, ако не е локацијата.

Во право си за царот. Он бил законот тогаш(ова малце искарикирано е) и следствено дозволен бил инцестот.
е дај листа званична на кралски и аристократски инцесни вонбрачни врски, аман бе дај веќе еднаш нешто конкретно немој и ти ко кутриот DBack да трчаш бесцелно низ темата ко кокошка без гла

Лав ис лав! :D

love_knows_no_limits-292617.jpg
Ова е многу опасна теза да знаеш, со себе повлекува и педофилија. Ако ти незнаеш за граници, законот сигурно знае, во спротивно педофилијата ќе беше легална и сметана за нормална појава. Љубовта треба и мора да знае за граници, во спротивно отидовме у курац. Ако човек не си поставува граници во љубовта ќе го ебе првото дете или првото куче што ќе го сретне на улица.

Гледаш, Лет3, како работите се разбираат со здрава дискусија?

„Оди, еби си мајката!“ (и не очекувај од нас ништо повеќе)

Е, толку е едноставно. Ни „ти си луд, ти си ненормален“, ниту „да се апсат - да се запалат на плоштад...“

Инцест-бракови воопшто и не беа тема на муабет. Инцестни заедници исто така. Муабетот беше, дали инцестот како таков треба да биде казнив со закон.

Еве, после глупирање на 5-6 страни, конечно и од тебе да чуеме.

„Оди, еби си мајката“, само не ми парадирај тука.

Фала многу - пријатно. Тоа и ти викам. Големи си се - самите си знаат како треба...

* * *
...е, сеа, истото ова важи и за педерите, лезбејките, интерсексуалците, транс-манс и остала менаџерија... Сите се луѓе.

„Оди еби си мајката и не очекувај од нас ништо повеќе.“
Сите имаме исти права.
Значи ти бараш да се легализира нешто шо никој не знае, в спална мајка и син се ебаваат се е то приватно тајно али да биде легализирано???
хахаха то ти е ко она “Јас можам да станам невидлив само кога никој не гледа во мене“ Ти дали вака малце можеш да сфатиш за шо се бориш? Да биде легално она кое никој не го знае дека се случува кај некого?!!/
хахахахахахааааа
Мајстор си!
алал да ти е успеа и величенствениот Лет 3 да го збуниш!

ПС
а да се легализираат и Ѓонѓолите?
не знам шо се тие, немам никогаш видено али не е лошо да се легализира
хахаххааа

е дај листа званична на кралски и аристократски инцесни вонбрачни врски, аман бе дај веќе еднаш нешто конкретно немој и ти ко кутриот DBack да трчаш бесцелно низ темата ко кокошка без гла
Имаше рука за да не продужуеме, ама ти си ного гољам фраер тука на форумов... Нејсе.

Еве ти нешто конкретно:

Examples of incestuous marriages and the impact of inbreeding on royal families include:

• All rulers of the Ptolemaic dynasty from Ptolemy II were married to their brothers and sisters, so as to keep the Ptolemaic blood "pure" and to strengthen the line of succession. Cleopatra VII (also called Cleopatra VI) and Ptolemy XIII, who married and became co-rulers of ancient Egypt following their father's death, are the most widely known example.[94][n 11]
  • Jean V of Armagnac was said to have formed a rare brother-sister liaison,[96] left descendants and claimed to be married. There is no evidence that this "marriage" was contracted for dynastic rather than personal reasons.[96]
  • One of the most famous examples of a genetic trait aggravated by royal family intermarriage was the House of Habsburg, which inmarried particularly often and is known for the mandibular prognathism of the Habsburger (Unter) Lippe (otherwise known as the 'Habsburg jaw', 'Habsburg lip' or 'Austrian lip'"). This was typical for many Habsburg relatives over a period of six centuries.[97]
[DOUBLEPOST=1413894498][/DOUBLEPOST]
Значи ти бараш да се легализира нешто шо никој не знае, в спална мајка и син се ебаваат се е то приватно тајно али да биде легализирано???
хахаха то ти е ко она “Јас можам да станам невидлив само кога никој не гледа во мене“ Ти дали вака малце можеш да сфатиш за шо се бориш? Да биде легално она кое никој не го знае дека се случува кај некого?!!/
хахахахахахааааа
Мајстор си!
алал да ти е успеа и величенствениот Лет 3 да го збуниш!

ПС
а да се легализираат и Ѓонѓолите?
не знам шо се тие, немам никогаш видено али не е лошо да се легализира
хахаххааа

Слабо со смешкиве. Слабо и со читањето. Бар петпути ти пишав дека не барам легализација. Јас едино барав од тебе и од остали шо-му-ебем-матер-ја-све-знам шупци по форумов, да најдете и дадете издржан аргумент против инцестот. Не успеавте. 60 и кусур страни. Ниту еден.

Све што имаш да кажеш е: Еве, у САД е забранет. Оваму е забранет - онаму е забранет. Тоа не е аргумент. Тоа е користење туѓи авторитети. Ова, Лет3, треба више да го знаеш ова.

Кој скока како кокошка, се гледа по постовиве, пошто на едно еднинствено прашање (дај рационален аргумент) ти тргна од педери, преку некрофили, па ме праеше педер, ме вреѓаше... Се праиш кловн, а све помалку те лајкаат... Тужно...

Аргументот, инаку, ти го нема. Пошто го немаш.

аха, да...

„хахахахааа!“

Последно уредено:
Ова е многу опасна теза да знаеш, со себе повлекува и педофилија. Ако ти незнаеш за граници, законот сигурно знае, во спротивно педофилијата ќе беше легална и сметана за нормална појава. Љубовта треба и мора да знае за граници, во спротивно отидовме у курац. Ако човек не си поставува граници во љубовта ќе го ебе првото дете или првото куче што ќе го сретне на улица.

Браво бе Никоwче! Значи да не беа нашите мили и неопходни авторитети, сега сите ќе трчавме да ебеме деца. :unsure:

Дибек, па и ти, а ни некој друг не даде издржан аргумент против некрофилија и зоофилија, а го спомнаа и канибализмот претходно.

Браво бе Никоwче! Значи да не беа нашите мили и неопходни авторитети, сега сите ќе трчавме да ебеме деца. :unsure:
кои ти се тебе границите, да видиме дали си одговараме?

Имаше рука за да не продужуеме, ама ти си ного гољам фраер тука на форумов... Нејсе.

Еве ти нешто конкретно:

Examples of incestuous marriages and the impact of inbreeding on royal families include:

• All rulers of the Ptolemaic dynasty from Ptolemy II were married to their brothers and sisters, so as to keep the Ptolemaic blood "pure" and to strengthen the line of succession. Cleopatra VII (also called Cleopatra VI) and Ptolemy XIII, who married and became co-rulers of ancient Egypt following their father's death, are the most widely known example.[94][n 11]
  • Jean V of Armagnac was said to have formed a rare brother-sister liaison,[96] left descendants and claimed to be married. There is no evidence that this "marriage" was contracted for dynastic rather than personal reasons.[96]
  • One of the most famous examples of a genetic trait aggravated by royal family intermarriage was the House of Habsburg, which inmarried particularly often and is known for the mandibular prognathism of the Habsburger (Unter) Lippe (otherwise known as the 'Habsburg jaw', 'Habsburg lip' or 'Austrian lip'"). This was typical for many Habsburg relatives over a period of six centuries.[97]
Птоломеј ти е идол и насока за оправдување на инцест, пред да ти појаснам само да ти кажам колку ме уморуваат типови кои плитко ги знат нештата, кои користат податоци најдени на гугле и околу кои не се замориле да размислат и истражат, пиле мало Птоломеј 13 (твојот инцесен идол) имаше 12 години кога се ожени за својата 19 годишна сестра, и тоа е брак не од љубов не од желба туку од таков кралски обичај, кутриот Птоломеј немаше право на избор, тој можеше да клецка настрана али брак мораше да биде со сестра му и само детето нивно можеше да биде фараон иако настрана можеше со други жени да има стотици деца, Птоломеј 14 имаше 13 а сестра му Клеопатра 24 години кога стапија во таков брак (четри години подоцна Клеопатра го отру брат си)
Остај историја на тие шо ја разбираат и сакаат, тебе не ти е ни едното ни другото.

Дибек, па и ти, а ни некој друг не даде издржан аргумент против некрофилија и зоофилија, а го спомнаа и канибализмот претходно.
Тоа не е темата. Ако сакаш, отвори тема - ќе збориме.

Накратко, ако не ме санкционирааат, мојот став е следен:

Мртвиот не може да даде согласност за секс. Детето нема ефективно право да даде согласност за секс. Магарето не може да даде согласност за секс.

За канибализмот - што да ти пишуем? Прво, нема врска со секс. Второ, нема врска со согласност. Трето - појма неам... што уопште прашуваш...

Де, отвори тема - да се разбереме кој што мисли (не кој што препишал).[DOUBLEPOST=1413895725][/DOUBLEPOST]
Птоломеј ти е идол и насока за оправдување на инцест, пред да ти појаснам само да ти кажам колку ме уморуваат типови кои плитко ги знат нештата, кои користат податоци најдени на гугле и околу кои не се замориле да размислат и истражат, пиле мало Птоломеј 13 (твојот инцесен идол) имаше 12 години кога се ожени за својата 19 годишна сестра, и тоа е брак не од љубов не од желба туку од таков кралски обичај, кутриот Птоломеј немаше право на избор, тој можеше да клецка настрана али брак мораше да биде со сестра му и само детето нивно можеше да биде фараон иако настрана можеше со други жени да има стотици деца, Птоломеј 14 имаше 13 а сестра му Клеопатра 24 години кога стапија во таков брак (четри години подоцна Клеопатра го отру брат си)
Остај историја на тие шо ја разбираат и сакаат, тебе не ти е ни едното ни другото.
Абе стари, земи бре, читај малку што ти постираат, 'бем ли га!
Болдиран ти е делот со Хабзбурзите. Тој ти е сервиран како одговор на твоето барање до Сталкер... Ама ти не читаш - ти само сакаш да се правиш фраер...

Сеа, ваљда прочита што ти пишувам во последните три поста... Ваљда, ама не веруем...

Птоломеј не ми е идол, јас не оправдувам инцест, јас не пребарувам плитко.

Јас два дена ти барам аргумент. Ти го немаш. Толку е едноставно.

Ај сеа престани да се куроштрецаш - досаден си више.

Тоа не е темата. Ако сакаш, отвори тема - ќе збориме.

Накратко, ако не ме санкционирааат, мојот став е следен:

Мртвиот не може да даде согласност за секс. Детето нема ефективно право да даде согласност за секс. Магарето не може да даде согласност за секс.

За канибализмот - што да ти пишуем? Прво, нема врска со секс. Второ, нема врска со согласност. Трето - појма неам... што уопште прашуваш...

Де, отвори тема - да се разбереме кој што мисли (не кој што препишал).
Мртвиот не може да даде согласност за секс, може у тестамент, не може да даде и несогласност за секс.
Децата не ги мешаме тука, педофилијата ја сметам исто за извитоперена болест како и некрофилија, инцест, зоофилија...
Магарето, кучето... може да даде согласност за секс, може да рипне на човек со обид да му го начука.

Канибализмот, постхуман канибализам за да не се наруши правилото "на никој лошо не му прават" или согласност во тестамент да биде изеден, е паралела на она "не гледам ништо против инцестот". Еве не гледам ништо против постхумниот канибализам како ти што не гледаш ништо против инцестот. Зашо тие протеини да отидат у земја или да се кремираат при толкав глад во светот...

Мртвиот не може да даде согласност за секс, може у тестамент, не може да даде и несогласност за секс.
Децата не ги мешаме тука, педофилијата ја сметам исто за извитоперена болест како и некрофилија, инцест, зоофилија...
Магарето, кучето... може да даде согласност за секс, може да рипне на човек со обид да му го начука.

Канибализмот, постхуман канибализам за да не се наруши правилото "на никој лошо не му прават", е паралела на она "не гледам ништо против инцестот". Еве не гледам ништо против постхумниот канибализам како ти што не гледаш ништо против инцестот. Зашо тие протеини да отидат у земја или да се кремираат при толкав глад во светот...

Епа, затоа ти викам отвори тема. Ај да не ја прљаме оваа, пошто ми се чини дека конечно тргна муабетот.

Птоломеј не ми е идол, јас не оправдувам инцест, јас не пребарувам плитко.

Јас два дена ти барам аргумент. Ти го немаш. Толку е едноставно.

Ај сеа престани да се куроштрецаш - досаден си више.
А шо ти бара Птоломеј и еден куп текст околу птоломеји и сестрите на тема инцест кои ТИ ни ги презентираше овде на темата? ај ете вака објасни ми, убеди ме како кралски обичај да МОРА фараонот да за ожени со сестра му за да имаат законски наследник го доведуваш во врска со твоето барање за легализација на инцест денес?
Со закон сакаш да секој МОРА да има инцесна врска? Птоломеј не можеше да бира. МОРАШЕ да ја има сестра му за жена и МОРАШЕ да ја клецка и МОРАШЕ да ја забремени за да има наследник. Тоа не е брак ни врска од љубов и страст туку од шо така МОРАШЕ.
Е сега примерот на Птоломеј со денешниот свет не ми е јасен, на кој тоа начин сакаш инцесна ПРИНУДНА врска да ја доведеш во денешен контекст. ај објасни ни.....
А то за Хазбуршката “вилица“ не знам шо бара овде, то ќе си напишеш во форум за здравје. То е нивна генетска одлика која се пренесува со генерации не е во некој директен инцестен процес...

Последно уредено:
А шо ти бара Птоломеј и еден куп текст околу птоломеји и сестрите на тема инцест кои ТИ ни ги презентираше овде на темата? акј ете вака објасни ми, убедиу ме како кралски обичај да МОРА фараонот да за ожени со сестра му за да имаат законски наследник го доведуваш во врска со твоето барање за легализација на инцест денес?
Со закон сакаш да секој МОРА да има инцесна врска? Птоломеј не можеше да бира. МОРАШЕ да ја има сестра му за жена и МОРАШЕ да ја клецка и МОРАШЕ да ја забремени за да има наследник. Тоа не е брак ни врска од љубов и страст туку од шо така МОРАШЕ.
Е сега примерот на Птоломеј со денешниот свет не ми е јасен, на кој тоа начин сакаш инцесна ПРИНУДНА врска да ја доведеш во денешен контекст. ај објасни ни.....
А то за Хазбуршката “вилица“ не знам шо бара овде, то ќе си напишеш во форум за здравје. То е нивна генетска одлика која се пренесува со генерации не е во некој директен инцестен процес...
Ти си тотално лом. Веќе не те ни разбирам што пишуваш. Drunk much?

Ти реков да прочиташ - пак не си прочитал. Ти реков дека постот е за хабзбурзите, како одговор на твоето барање за инцест во европските кралски лози. Тоа е најпознатиот и најистражуван пример.

Ти па, зема да пишуваш ко пијан. Озбилно.
Мора инцеста врска... Птоломеј ова-Птоломеј она.... Вака беше-онака беше...

Летчо... све е ОК. Ко ќе најдеш рационален аргумент против инцестот - пиши. Моеш и во ПП - не е фрка.

Дај сеа олабави се малку. Не е крај на светот.

Неможеш да кажеш дека ретардирано дете е несреќно зашто другите "нормални" го сметаат за несреќно. Тоа ти е исто ко да кажеш дека кучето е несреќно затоа што не човек.
Детето ќе биде несреќно не пошто го осудуваат, туку пошто ќе има 1000 болести и дисфункционалности кои го прават несреќно. Тие мутанти не се само ментално хендикепирани (што е пак физичка болест), тие се раѓаат сакати и со други физички недостатоци кои ги прават инвалиди. Голема е шансата да не биде среќно кога ќе умира на 15-20 години. Организмот обично има навика да не прави несреќни кога чувствуваме болка и умираме. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom