Fringe
Скитник низ паралелни светови
- Член од
- 24 септември 2011
- Мислења
- 7.898
- Поени од реакции
- 3.006
Со инцест орките се створени па се гледаа какви се деформирани.
Ако бил добар инцестот ќе биле убави.
Ако бил добар инцестот ќе биле убави.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секако дека постојат ама само во на дворот на комшијата. Постојат и многу термини денес кои се склапаат со нив али не се применуваат или секој ги толкува како што ќе му текне. Тоа не е аргумент. Се разбираме нели?Ахам значи за да имаме аргумент треба сите да кажеме така е. Ондак да не ми иде за џабе муабетов на темава. Термини ко морал и социјални норми постојат, кој како си ги толкува и дефинира е сосема друга ствар.

Ахам значи за да имаме аргумент треба сите да кажеме така е. Ондак да не ми иде за џабе муабетов на темава. Термини ко морал и социјални норми постојат, кој како си ги толкува и дефинира е сосема друга ствар.
Сеа и у инцест ќе не стават велвет дека се залагамеЗа да имате валиден аргумент против, треба да понудите објаснување кое целосно ќе ги опфати негативностите кои ќе произлезат од појавата која ја дискутираме. За да понудите такво објаснување, треба да постојат негативности од истата таа појава кои на некои начин ќе се манифестираат и ќе влијаат.
Фактот што ти, јас и било кој овде не покажал сексуален интерес за близок член од фамилијата не е аргумент против. Фактот што на сите на темава ни е незамисливо да учествуваме во инцест не е аргумент против.

Значи ќе ти повторам, темата е инцест. Не зборам за моралот на комшијата кој ја плескал комшиката. Дали се применуваат или не баш и не сме меродавни и двајцата да кажеме преку лични примери.Секако дека постојат ама само во на дворот на комшијата. Постојат и многу термини денес кои се склапаат со нив али не се применуваат или секој ги толкува како што ќе му текне. Тоа не е аргумент. Се разбираме нели?![]()
Сеа и у инцест ќе не стават велвет дека се залагаме
Немат спас.

Па со примерот на комшијата ти го побивам инцесот. Ако ти сметаш дека не е во ред не значи дека Трајко и Трајанка не се плескаат. Дали се применува или не никој не знае тоа е тематаЗначи ќе ти повторам, темата е инцест. Не зборам за моралот на комшијата кој ја плескал комшиката. Дали се применуваат или не баш и не сме меродавни и двајцата да кажеме преку лични примери.
[DOUBLEPOST=1413836862][/DOUBLEPOST]
Уште инцест ми фали у колекцијата а баш убава колекција имам насобраноНема везе, баш фино ќе ни ја надополни форумскава колекција на етикети шо ни ги имаат залепено![]()
Ај вака да те прашам. Што ги дефинира односите родител-дете, брат-сестра?За да имате валиден аргумент против, треба да понудите објаснување кое целосно ќе ги опфати негативностите кои ќе произлезат од појавата која ја дискутираме. За да понудите такво објаснување, треба да постојат негативности од истата таа појава кои на некои начин ќе се манифестираат и ќе влијаат.
Фактот што ти, јас и било кој овде не покажал сексуален интерес за близок член од фамилијата не е аргумент против. Фактот што на сите на темава ни е незамисливо да учествуваме во инцест не е аргумент против.
ЗаконотАј вака да те прашам. Што ги дефинира односите родител-дете, брат-сестра?

Не можеш да ми го побиеш пошто се работи за сосема различни ствари.Па со примерот на комшијата ти го побивам инцесот. Ако ти сметаш дека не е во ред не значи дека Трајко и Трајанка не се плескаат. Дали се применува или не никој не знае тоа е темата[DOUBLEPOST=1413836862][/DOUBLEPOST]
Уште инцест ми фали у колекцијата а баш убава колекција имам насобрано![]()
Да различна морална норма е да ја плескаш жената на комшијата одколку некој братучедка му. Туку според кој закон е различно?Не можеш да ми го побиеш пошто се работи за сосема различни ствари.

А ак те бендисат тетин ти тогаш кај ќе бегаш?Не прочитав некој солиден аргумент против тоа што чупето го пиша. Само мрчење и серење.
Ќе проба ли некој да и' (ми) објасни зошто треба да е забрането да ја опнам тетка ми од Шведска? Нормално, не дете да и' правам, туку чисто онака, спортски.