Легализација на инцест

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
А велиш не спаѓа у наша фамилија а, ама затоа мајките и сестрите спаѓаат у наша фамилија, нели :icon_lol:

Хахахахахаха знаев дека ова ќе го пишеш, знаев! :pos:
Што има врска што не е цицач, животно е, и ние сме животни.
Сестрата ти е како и секоја друга жена, сосем нормално е ако ти го прави меракот да сакаш да и се подкачиш. Не е убаво да ја јадеш, посебно за нејзе.

Jedini nacin na udusuvanje liberalnive nagoni kaj clenovite.

Trolaj do stepen da ja zaklucat temata i da ne se cue razlicno mislenje.

Mene mi ima uspeeno za homoseksualnost.

:v
wot ти многу ми се допаѓаш како особа. Навидум невин и смирен, а ти стратег опак.
:pipi:
Сестрата ти е како и секоја друга жена, сосем нормално е ако ти го прави меракот да сакаш да и се подкачиш. Не е убаво да ја јадеш, посебно за нејзе.
Не си трол. Не. Но ти кажувам, чим thorse те следи, универзумот налага да си трол.
Дури и имињата ви се слични такви сумњиви, ко да сте буквално два аспекта од иста особа.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
wot ти многу ми се допаѓаш како особа. Навидум невин и смирен, а ти стратег опак.
:pipi:

Не си трол. Не. Но ти кажувам, чим thorse те следи, универзумот налага да си трол.
Дури и имињата ви се слични, ко да сте буквално два аспекта од иста особа.
Да бе он у грчка отиде, е таман ме потсети да му нарачам нешто да ми донесе (y)

Една е сестра. Не е убаво да ја изедеш после ебење, греота е.

Ок, шала на страна дечки, вратете се на дискусијата.
@Velvet She кое би било твое легално решение за луѓе кои со инцест создале плод кој веќе е премногу доцна да биде абортиран (земено дека плодот ќе биде генетски осакатен)?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ама зашо да е нормално да и се поткачам на сестра ми, а да не е нормално да и се поткачам на некоја тазе умрена изладена? На никој нема да му штетиме нели.
И зашо да не е нормално и убаво да ја јадам сестра ми кога еве веќе по твојата логика докажавме дека тоа е сосема природно и нормално.

И многу јак момент ми е кога вие про инцестоидните сите примери ги давате од дистанца и директно од лице на соговорникот, а не во прво лице.
Пример, велиш "да и се поткачиш на сестра ти", а не велиш "да и се поткачам на сестра ми" :icon_lol:
Сепак мечката ви е интересна само кога игра во дворот на комшијата, а не и во вашиот.

.
Пример, велиш "да и се поткачиш на сестра ти", а не велиш "да и се поткачам на сестра ми" :icon_lol:
Сепак мечката ви е интересна само кога огра во дворот на комшијата, а не и во вашиот.
Па ја нејќам да вршам инцест, грдо ми е. Ама не судам други. Глеј го ова вака.
Другар ми сака буѓа типка, ја го поддржувам тоа што нив ги прави среќни, ама ја не би ја допрел со мал прст.

Па ја нејќам да вршам инцест, грдо ми е. Ама не судам други. Глеј го ова вака.
Другар ми сака буѓа типка, ја го поддржувам тоа што нив ги прави среќни, ама ја не би ја допрел со мал прст.
Не суди други ама не е така, еве ги суди некрофилите на пример. Тоа не било природно и нормално за разлика од сексање мајка и сестра :pos:

Ама зашо да е нормално да и се поткачам на сестра ми, а да не е нормално да и се поткачам на некоја тазе умрена изладена? На никој нема да му штетиме нели.
И зашо да не е нормално и убаво да ја јадам сестра ми кога еве веќе по твојата логика докажавме дека тоа е сосема природно и нормално.

И многу јак момент ми е кога вие про инцестоидните сите примери ги давате од дистанца и директно од лице на соговорникот, а не во прво лице.
Сепак мечката ви е интересна само кога игра во дворот на комшијата, а не и во вашиот.
Еве да речеме дека од дома не ти кажале дека имаш сестра, оп налетуваш на нејзе у некоја дискотека, погледите ви се сретнат, се мувате, се опнете у вц и се разделите без да размените броеви, откај ќе знаеш дека ти е сестра? Гледаш ли колку нормална и природна ствар си е тоа? Кажи ми ти сега како ќе налеташ на некоја умрена и ќе и го опашаш а тоа да изгледа сосем нормално како гореопишаната ситуација?

Еве да речеме дека од дома не ти кажале дека имаш сестра, оп налетуваш на нејзе у некоја дискотека, погледите ви се сретнат, се мувате, се опнете у вц и се разделите без да размените броеви, откај ќе знаеш дека ти е сестра? Гледаш ли колку нормална и природна ствар си е тоа? Кажи ми ти сега како ќе налеташ на некоја умрена и ќе и го опашаш а тоа да изгледа сосем нормално како гореопишаната ситуација?

Пак од тие вриштечките споредби еј, не ти кажале дека имаш сестра и налетуваш на неа во дискотека и ја опнуваш! Готово, ова е непобитен факт дека инцестот е нормален и природен :pos: :pos: :pos: :pos:
Еве да речеме дека опнуваш некоја и ја стрефува срцев удар во сред секс ама ти така напален не забележуваш и продолжуваш. Гледаш колку е природна и нормална ствар е некрофилијата? А башка и смртта е сосема природна работа, поприродно здравје. :icon_lol:

Не суди други ама не е така, еве ги суди некрофилите на пример. Тоа не било природно и нормално за разлика од сексање мајка и сестра :pos:

Кај некрофилите нема обострана согласност. Ниту кај јадење на сестра ти. И затоа според некоја пластична логика, треба да биде декриминализирано, и ќе беше базирано на колективната свест дека тоа не е воопшто во ред и нема потреба да биде, нели, регулирано. Но западњачките бранови надојдоа и ете покрај екстремни заштитници на животните, паради и фејк еирмакс патики одеднаш стана океј да се држи азното у фамилијата.

Пред неколку години, форумот уште беше на вбулетин ако се сеќавам добро, еден тип отвори тема со опис: Што би направиле ако ја видите мајка ви гола? Јас искрено би ја ебел. По што беше инстантно кантазирана и членот беше етикиран како најболното суштество што ете има пристап до интернет. Денес истата тема е фино скоцкана и спакувана и пласирана на таков еден нов модерен начин полно со 10$ words што ако го напишеш истото осудување како пред тие неколку години, ти ќе бидеш тој на тапет за дисекцирање на твојот О толку сељачки закочен мозок.

But the a-times be a-changing.

Ете, да ги оставиме да изнајдат решение како ќе биде регулирано ако некоја затрудни? Пошо истите тие членови кои се про ова и заштита на животни, можеш да ги замислиш како ќе реагираат за абортус. Мислам, немора нацрт предлог закон. Чисто онака, real talk, дали треба да биде казнувано затруднувањето? Што со плодот? Мислам, да дадеме реална шанса на темава? Порано форумот беше за социјалата поради невработеност, философиравме апстрактни теми, сега кога се веќе реалност а и сега со зголемена сина крв меѓу нас, плебсот овде, да чуеме мислење како би се контролирало и регулирало сето тоа?

Освен нели зацементираните аргументи као: Ma kojj so saka neka pravi be negovo sie. Literally. Негово дете. Ќерка. Таа ќе даде согласност под каишот од татко и кој ќе игра и потоа ќе ја испади од куќа ако не и даде. Да. Тотално обострана согласност. Воопшто без сиви зони.

@wot Кај некрофилите нема обострана согласност, ама нема ни несогласување, а башка и на никој не е повреден.
А јадењето на сестра ми заклучивме дека е природно и нормално по логиката и аргументите на sneui дека "животните така правеле и затоа тоа било природно и нормално"

Пак од тие вриштечките споредби еј, не ти кажале дека имаш сестра и налетуваш на неа во дискотека и ја опнуваш! Готово, ова е непобитен факт дека инцестот е нормален и природен :pos: :pos: :pos: :pos:
Еве да речеме дека опнуваш некоја и ја стрефува срцев удар во сред секс ама ти така напален не забележуваш и продолжуваш. Гледаш колку е природна и нормална ствар е некрофилијата? А башка и смртта е сосема природна работа, поприродно здравје. :icon_lol:
Имаш оправдување, си започнал додека била жива и имаш обострана согласност.[DOUBLEPOST=1413859568][/DOUBLEPOST]

Ете, да ги оставиме да изнајдат решение како ќе биде регулирано ако некоја затрудни? Пошо истите тие членови кои се про ова и заштита на животни, можеш да ги замислиш како ќе реагираат за абортус. Мислам, немора нацрт предлог закон. Чисто онака, real talk, дали треба да биде казнувано затруднувањето? Што со плодот? Мислам, да дадеме реална шанса на темава? Порано форумот беше за социјалата поради невработеност, философиравме апстрактни теми, сега кога се веќе реалност а и сега со зголемена сина крв меѓу нас, плебсот овде, да чуеме мислење како би се контролирало и регулирало сето тоа?
Тоа е круцијалниот проблем кој јас го напоменувам цело време. Затруднувањето и реперкусиите кои ќе следуваат.
Ја сум за доживотна казна пошто го рамњам на убиство или обид за убиство ако плодот испадне читав. Повеќето од тие плодови имаат такви генетски пореметувања што не живеат долго, а тоа не е веќе заебанција.
А тоа дали они ќе се пукаат со заштита, ме заболе уво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom