Легализација на инцест

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
Добро и што? Ете ја сакаш сестрати, она те сака тебе и водите љубов. Каде е тука проблемот. Може и да се користи заштита за да не дојде до оплодување. Што има лошо у сето ова ако и на двајцата ви е убаво. На кого зло му правите?
Кај олкуа касно скришум седиш на пц, уште да дознае дека му ја ебеш сестраму и женаму, ауу ќе има каиш по грб.
Ама не се секирај, моеш и синче да му напраиш, братче да си напраиш.
Го фаќа у раце и вика: цел е на бато да е жив и здрав и голем да расти.
Па богами и цел е... хахах

Што има веза дали е живо или мртво?!? И како тоа како можам да споредувам мртво со живо, ти како можеш да споредуваш мајка и сестра со сексуален партнер?
Поприродно и понормално било :pos: :pos:
И пак никаде не видов аргумент зошто едното е пореметување, а другото не.
Си видел ти негде животно цицач да рипа на мртов цицач за да го пари? Не! Си видел цицач да рипа на своја мајка и сестра? Да! Затоа едното е природно и не е пореметување а другото е пореметување специфично само за луѓето.

Тројка. Ова ми е најзакон кога се вклучени моите двајца 30 годишни набилдани браќа.

А ако брат ти изглеаше да речеме ко Бред Пит или некој друг што ептен ти прави мерак би размислила за нешто повеќе? Би имала барем dirty thoughts? Еве замисли и он се пали на тебе и го начекаш гол под туш? Те глеа у очи пун со желба и добива ерекција? Ќе му одолееш?

Си видел ти негде животно цицач да рипа на мртов цицач за да го пари? Не! Си видел цицач да рипа на своја мајка и сестра? Да! Затоа едното е природно и не е пореметување а другото е пореметување специфично само за луѓето.

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Споредбава ти вришти човече, вришти!!! :pos:
Видел животно како рипа на своја мајка и сестра и затоа тоа било природно и не било пореметување.
Црната вдовица практикува сексуален канибализам. Значи и тоа не е пореметување и е природно да го прават луѓето, a :icon_lol:

Црната вдовица практикува сексуален канибализам. Значи и тоа не е пореметување и е природно да го прават луѓето, a :icon_lol:
Природно е. Не е пожелно, одвратно е и најверојатно тие кои го прават се болни.
Све е природно. Еве на пример јас немав сестра, ама иам другари кои имаат регуларно односи со нивните сестри, па решив да си направам една. Не испадна асална, али барем готви добро. Денес го јадевме печениот бут од мајка ми и многу добро го подготви.
Дај доста изигравате морални и праведни, еднаш се живее.

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Споредбава ти вришти човече, вришти!!! :pos:
Видел животно како рипа на своја мајка и сестра и затоа тоа било природно и не било пореметување.
Не е тоа цицач, не спаѓа у наша фамилија.

Не е тоа цицач, не спаѓа у наша фамилија.

А велиш не спаѓа у наша фамилија а, ама затоа мајките и сестрите спаѓаат у наша фамилија, нели :icon_lol:

Хахахахахаха знаев дека ова ќе го пишеш, знаев! :pos:
Што има врска што не е цицач, животно е, и ние сме животни.

Еа тогаш и однос меѓу било кое машко и женско е инцест.
Ми се допаѓа накај каде идеме со дебатава. Адам и Ева на пример вршеле инцест, па христијаниве пак не хејтаат нас кои навистина си ја сакаме фамилијата...

Знаете сите дека темава или ќе иде под клуч или ќе ни избришат све од мислења, така? > . <

Знаете сите дека темава или ќе иде под клуч или ќе ни избришат све од мислења, така? > . <

Jedini nacin na udusuvanje liberalnive nagoni kaj clenovite.

Trolaj do stepen da ja zaklucat temata i da ne se cue razlicno mislenje.

Mene mi ima uspeeno za homoseksualnost.

:v

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom