Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
3801662992.png

цела ден заебаваат денеска :/

Дoбрo е кaј тебе, кaј мене целa неделa не мрднaлo пoвеќе oд 2.9мб download :/

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

даунлоадирам веќе 2 месеци со нов пакет никогаш не праело проблеми, сеа зафркава..

Нешто не чини последниве 2 недели. Паѓа премногу често, на Speedtest за прв пат вадам 15 ms ping, кој претходно не мрдаше повеќе од 2-3. Плус, порано bandwidth-от идеше до 55 Mbit/s, сега 40. Btw и други луѓе ми се жалеа дека нешто не чини во последно време.

За никаде е... нешто и со Chrome имав проблеми, денес се ми се расипа од технологија :)

И кај другиве ли е вака смрдеж? "Добро е", ја викам кај мене сум заебал нешто со кабливе...

Што е работава, се јавил ли некој? Ко некој сервер да се сјебал...

И кај другиве ли е вака смрдеж? "Добро е", ја викам кај мене сум заебал нешто со кабливе...

Што е работава, се јавил ли некој? Ко некој сервер да се сјебал...

кај мене се врати во нормала (y)

Т ептен се за никаде последниве месеци, не само вечерва, за една интервенција одкако пријавив после 20 дена дојдоа и пак не се среди, добро барем со жалба за тие 20 дена што ќе ми одијат претплата, неможе да ми го тупат дека толку поддржува линијата кога порано ептен ретко се случувале проблеми, најверојатно не припремаат за префрлување на оптика штом обезбедат.

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom