Секако затоа без него просек ние 3 гола а додека игра тој едвај 1 на Емполи молим ви се не се губејте у просторот.Dzabe vezete za Zervinjo, bez nego sme samo eden obicen klub. Ne gi osporuvam Destro i Laic no sepak Zervinjo i Itrube i Radja momentalno gazat po terenot.
Abe ti od 7 utakmici se fati za ednata koja ja igraa labavo zasto za nekolku dena igraa protiv CSKA koja zavrsi so 5 gola od koi Zervinjo imase dva gola i edna asistencija i izigra za cista 10, dodeka Itruba imase eden gol i dve asistencii i on izigra za cista 10.Секако затоа без него просек ние 3 гола а додека игра тој едвај 1 на Емполи молим ви се не се губејте у просторот.
Адем и Матиа на секоја утакмица кога играле од прва минута дават гол ФАКТ.Второ оди види који резултати ги има Рома кога игра баткото и кога тој не игра.Баш чекам со душа да дојде Афричкиот куп кога ќе го нема 1-2 месеца таман да видите кој е кој а до тогаш залудно се ечкамеAbe ti od 7 utakmici se fati za ednata koja ja igraa labavo zasto za nekolku dena igraa protiv CSKA koja zavrsi so 5 gola od koi Zervinjo imase dva gola i edna asistencija i izigra za cista 10, dodeka Itruba imase eden gol i dve asistencii i on izigra za cista 10.
Dzabe vezes i kraj. Kje vidime sto i kako ima vreme.Адем и Матиа на секоја утакмица кога играле од прва минута дават гол ФАКТ.Второ оди види који резултати ги има Рома кога игра баткото и кога тој не игра.Баш чекам со душа да дојде Афричкиот куп кога ќе го нема 1-2 месеца таман да видите кој е кој а до тогаш залудно се ечкаме
Интересен беше фудбалот на Земан, водиш прво полувреме и второ пресврт, страв ми беше фудбал да гледам. Гарсија е човекот <3!Земан вчера изјавил дека фудбалот на Руди Гарсија е досаден.
.
можам јас да заменам некој чим е за хаос работатаЕјј се собравме многу романисти на форумот па дури и несогласувања почна да има, кога бевме 2-3ца вакво нешто немаше, али ако, во суштина мило ми е што сме повеќе, @RomanistaRIM фали уште Спирковски алиас Боро, па да ја направете темата хаос со тоа кој е подобар од Дестро и Бориело
Епа ајде, кажи му на @RomanistaRIM дека Бориело е бољи од Дестро и шоуто може да почне[DOUBLEPOST=1413830965][/DOUBLEPOST]А јас мислев само Луис Енрике има налудничави потезиможам јас да заменам некој чим е за хаос работата
Па види вака збораме за 2 типа на нашаѓачи акде што првиот е дефинитивно 1000% подобар од вториот. Има подобра фризура, подобар сил на облеквање, си ја одржва линијата, ги има поминато пола модели ( та машки та женски), цела женска популација го сака, мустаќите му се лиги над брадата на Дестро и не личи на свинче кога има брада, фризурата му е стално на ниво и еднаш дури Сека Алексич го имаше копирано. Далеку покрупен и покорпулентен и сето тоа не му смета додека прави шпринтови, има играно за Јуве,Милан, Рома додека другиот одвај за Сиена. Има освоено ЛШ и скудето. Користел нелагални супстанции као демек поради STD префатено од женската и се остално. Дури и во повреди низ кариерата бил далеку подобар од овај втрориот чие име не е ни достојно да се спомни во иста реченица со овај првиот.Епа ајде, кажи му на @RomanistaRIM дека Бориело е бољи од Дестро и шоуто може да почне[DOUBLEPOST=1413830965][/DOUBLEPOST]А јас мислев само Луис Енрике има налудничави потези
Па види вака збораме за 2 типа на нашаѓачи акде што првиот е дефинитивно 1000% подобар од вториот. Има подобра фризура, подобар сил на облеквање, си ја одржва линијата, ги има поминато пола модели ( та машки та женски), цела женска популација го сака, мустаќите му се лиги над брадата на Дестро и не личи на свинче кога има брада, фризурата му е стално на ниво и еднаш дури Сека Алексич го имаше копирано. Далеку покрупен и покорпулентен и сето тоа не му смета додека прави шпринтови, има играно за Јуве,Милан, Рома додека другиот одвај за Сиена. Има освоено ЛШ и скудето. Користел нелагални супстанции као демек поради STD префатено од женската и се остално. Дури и во повреди низ кариерата бил далеку подобар од овај втрориот чие име не е ни достојно да се спомни во иста реченица со овај првиот.
така да Бориело > Дестро