Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Зборим за асално навивање цела утакмица. За присуство не стануе збор.

Вау! Кажи колку од тие што бевте беа со маици Балисти? Еве ја ќе ти кажем, пола!
Можеш да ги лажеш другиве по форумов, мене не.
Avtogol,kaj nas nemase zname balisti,kaj vas imase nekoe drugo zname?.Vie nemate ni sram ni perde.

Да се разбираше толку од навивање ќе знаеше кое знаме и зашто е таму...
Izvini ekspertu,on zbori deka kaj nas imalo balisti,a kaj niv ima zname komiti cento,znaci gzot mu e isprlan a zbori za drugi,isto kako i moderatorot pogore koj obvinuva za nasata ng za politika,a nivnata e cista ko solza.

Последно уредено:
Izvini ekspertu,on zbori deka kaj nas imalo balisti,a kaj niv ima zname komiti cento,znaci gzot mu e isprlan a zbori za drugi,isto kako i moderatorot pogore koj obvinuva za nasata ng za politika,a nivnata e cista ko solza.
Па кој рече дека немало? Имаше 3-4, никој не крие. Разликата е у 2% и у 50%. Голем дел од тие со маици Балисти облекоа црни дуксери, затоа и не се гледаат на сликата. И целиоов муабет испадна од тој што пиша погоре демек "поголема бројка дојдовмо на гостуење од вие дома што сте".
Ви реков, можете да ги праете будали другиве на форумов, ама мене не.

И ајде, сигурно ви стигнале парете на сметка за наредното навивање, идите да се спремате и не паламудите по форуми :)

Па кој рече дека немало? Имаше 3-4, никој не крие. Разликата е у 2% и у 50%. Голем дел од тие со маици Балисти облекоа црни дуксери, затоа и не се гледаат на сликата. И целиоов муабет испадна од тој што пиша погоре демек "поголема бројка дојдовмо на гостуење од вие дома што сте".
Ви реков, можете да ги праете будали другиве на форумов, ама мене не.

И ајде, сигурно ви стигнале парете на сметка за наредното навивање, идите да се спремате и не паламудите по форуми :)

Ajde uzivajte uste 2-3 kola dodeka ne vi go vrakaat klubot vo gjorce pa ke se pojavis ednas godisno na derbi kaj brakjata vo skopje :)

Ajde uzivajte uste 2-3 kola dodeka ne vi go vrakaat klubot vo gjorce pa ke se pojavis ednas godisno na derbi kaj brakjata vo skopje :)
Тоа е. Кај што има сила нема правдина. Важно партија не ме плаќа за да навивам за тимот.
И барем знаем за кого навивам. Вие до вчера не знаевте, Слога, Албарса, Корзо, Шкупи....за кој тим уствари навивате бе? :)

Хаха, глуп си...
Ispadnav glup,bidejki debatiram so grupa koja go ima pretrpeno najgolemiot i najponizeniot poteg vo istorijata na MK od nasa strana,a nie uste se zanimavame so niv.(ova se odnesuva na vasite braka od tetovo ne za vas,ti go objasnuvam vo zagradi bidejki gledam deka si trkalo pa mozes da pomislis deka zboram za nekoja druga navivacka grupa)

uploadfromtaptalk1413650133424.jpg
против цареви дворови денеска. недоразбирањата во групата се испеглани и од ова коло ќе се навива редовно, затоа не навивавме претходните неколку кола.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

1796630_527946194006220_7001825338560050851_n.jpg

10639683_527946170672889_4830273076856490089_n.jpg

Гостување у Трстеник денес :pos::pos::pos:. Прав пикник,криво ми е шо не бев :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom