- Член од
- 25 март 2014
- Мислења
- 717
- Поени од реакции
- 733
е ова е веќе тролање... имам проблем кој сака да напише некој совет ок, кој не фалаОк тогаш,бутај си рука у пичка 3 пати дневно и ќе немаш гајле.
е ова е веќе тролање... имам проблем кој сака да напише некој совет ок, кој не фалаОк тогаш,бутај си рука у пичка 3 пати дневно и ќе немаш гајле.
Со тек на време ке се умртви местото и ке се навикниш.Имам проблем,
на дечко ми му е 15цм дебел пенисот и ме боли при секс. чаре? многу го сакам и сум заљубена и не сакам да го изгубам заради ова...
тренинг и само тренинг после ке бараш уште подебеле ова е веќе тролање... имам проблем кој сака да напише некој совет ок, кој не фала
Пробајте да додадете лубрикант.е ова е веќе тролање... имам проблем кој сака да напише некој совет ок, кој не фала
Пичката ти е по дефиниција еластична ствар. Бебе низ неа излегува, не па кур да неможе да влезе, па макар и со обем 15 цм.Имам проблем,
на дечко ми му е 15цм дебел пенисот и ме боли при секс. чаре? многу го сакам и сум заљубена и не сакам да го изгубам заради ова...
А добри ли се оние со печатена рекламација на нив од одреден маркет?Епа другар овие можат да ти помогнат, ги има во секој маркет, во различни бои и големини. Пробај си ја среќата.
![]()
![]()
Да те потсетам само дека при раѓање некои ги сечат од странитеПичката ти е по дефиниција еластична ствар. Бебе низ неа излегува, не па кур да неможе да влезе, па макар и со обем 15 цм.
Шо повеќе те ебе, толку поеластична ти станува и се привикнува и во скоро време ќе немаш проблем.
Е арно де...Да те потсетам само дека при раѓање некои ги сечат од страните, тетка ми работеше такво нешто и има такви ножици дома, гадна (и непрородна) работа.
![]()
да.Пробајте да додадете лубрикант.
П.С.Како мислиш 15цм дебел? Обиколка со метрото околу него?
Абе Ф - 5 см, шо му плаќаш. Тука на форумот да прочита со колкави ф располагаат ке подголтниЈас уште мислам дека трола![]()
За дебелина сме ОК, само што имам проблеми кога за време на односи, мојата ми вика дека ја боли стомакот и дека сум и ја туркал матката...да.
што мислам дека е дебел пенис, дали е дебел не знам?
искуства?
Имаш проблем со должината- предолг ти е штом допира до маткаЗа дебелина сме ОК, само што имам проблеми кога за време на односи, мојата ми вика дека ја боли стомакот и дека сум и ја туркал матката...
Не би рекол дека е така. Можеби е до позите на кои имаме односи...Имаш проблем со должината- предолг ти е штом допира до матка
Па да таму во тие пози кај што ти влага цел- има целосна пенетрација, појако се осеќа болка ради должинатаНе би рекол дека е така. Можеби е до позите на кои имаме односи...
Е сега гледам дека тролаш и дека си машко...Па да таму во тие пози кај што ти влага цел- има целосна пенетрација, појако се осеќа болка ради должината