Секс школо

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.547
Поени од реакции
24.388
Имам проблем,
на дечко ми му е 15цм дебел пенисот и ме боли при секс. чаре? многу го сакам и сум заљубена и не сакам да го изгубам заради ова...
Со тек на време ке се умртви местото и ке се навикниш.
Кога ке се пораѓаш еден ден ич мака нема да видиш и тоа ти иди нешто како бонус.
Доволно помогнав или ?

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
е ова е веќе тролање... имам проблем кој сака да напише некој совет ок, кој не фала
Пробајте да додадете лубрикант.
П.С.Како мислиш 15цм дебел? Обиколка со метрото околу него?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Имам проблем,
на дечко ми му е 15цм дебел пенисот и ме боли при секс. чаре? многу го сакам и сум заљубена и не сакам да го изгубам заради ова...
Пичката ти е по дефиниција еластична ствар. Бебе низ неа излегува, не па кур да неможе да влезе, па макар и со обем 15 цм.
Шо повеќе те ебе, толку поеластична ти станува и се привикнува и во скоро време ќе немаш проблем.

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
Епа другар овие можат да ти помогнат, ги има во секој маркет, во различни бои и големини. Пробај си ја среќата.
:icon_lol:
А добри ли се оние со печатена рекламација на нив од одреден маркет? :D
А од оние украсните бидува ли?[DOUBLEPOST=1413401875][/DOUBLEPOST]
Пичката ти е по дефиниција еластична ствар. Бебе низ неа излегува, не па кур да неможе да влезе, па макар и со обем 15 цм.
Шо повеќе те ебе, толку поеластична ти станува и се привикнува и во скоро време ќе немаш проблем.
Да те потсетам само дека при раѓање некои ги сечат од страните :(, тетка ми работеше такво нешто и има такви ножици дома, гадна (и непрородна) работа. :confused:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Да те потсетам само дека при раѓање некои ги сечат од страните :(, тетка ми работеше такво нешто и има такви ножици дома, гадна (и непрородна) работа. :confused:
Е арно де...
15 цм е секако помало од глава на бебе.

Член од
25 март 2014
Мислења
717
Поени од реакции
733
Пробајте да додадете лубрикант.
П.С.Како мислиш 15цм дебел? Обиколка со метрото околу него?
да.
што мислам дека е дебел пенис, дали е дебел не знам?
искуства?

Последно уредено:

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
да.
што мислам дека е дебел пенис, дали е дебел не знам?
искуства?
За дебелина сме ОК, само што имам проблеми кога за време на односи, мојата ми вика дека ја боли стомакот и дека сум и ја туркал матката...

Член од
25 март 2014
Мислења
717
Поени од реакции
733
За дебелина сме ОК, само што имам проблеми кога за време на односи, мојата ми вика дека ја боли стомакот и дека сум и ја туркал матката...
Имаш проблем со должината- предолг ти е штом допира до матка

Член од
25 март 2014
Мислења
717
Поени од реакции
733
Не би рекол дека е така. Можеби е до позите на кои имаме односи...
Па да таму во тие пози кај што ти влага цел- има целосна пенетрација, појако се осеќа болка ради должината

Kajgana Shop

На врв Bottom