C
Castiel
Гостин
тоа ќе е навредливо кон овие за манчестер при што ќе го симнат знамето одма во знак на револт а рики ќе тргне да го брани...среќа неаме публика да улета...@RickyLFC9 ќе го ставиме, како најдобар.![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
тоа ќе е навредливо кон овие за манчестер при што ќе го симнат знамето одма во знак на револт а рики ќе тргне да го брани...среќа неаме публика да улета...@RickyLFC9 ќе го ставиме, како најдобар.![]()
Доста се сега распределби ајде батали тоа. Не ни фали играч, пошто имаме само двајца голмани кои ќе скапат на голАбе потивко другари, играч ни фали пак.
А за екипиве, ако сметате дека толку сме јаки, нека се додадат кај нас послабите од тие со кои не сум играл и решен проблем.
Абе се разбирам ама до толку да ги хејташ јунајтед и арсенал бе, не те сметав за таков.Добро бе не ми викај, реков ако некој мисли поинаку нека смени![]()
Епа ај ако го натерам Кавагучи да дојде топ ќе биде.Доста се сега распределби ајде батали тоа. Не ни фали играч, пошто имаме само двајца голмани кои ќе скапат на гол![]()
Ти си со мене, како да ти објаснам?@RickyLFC9
Јас играм дефанзивно.
А, @INFERNO` пошто се познаваме подолго време и играме заедно почесто, може да пополни и во одбрана и средина.
А јас шо сум бе? Црнец ? цццц@RickyLFC9
Јас играм дефанзивно.
А, @INFERNO` пошто се познаваме подолго време и играме заедно почесто, може да пополни и во одбрана и средина.
Брат, заеби те молам, доста се распределбиА ние да си играме тие што се знаеме од фан клуб манчестер?
@Smith14 @vidooq @NomoregameS @Артиљеро @wiksa @The Edge^ + @Red John @Epsilon
Фали бе, провери ова што го постирав со списокот, немаме играч бр. 16.Абе се разбирам ама до толку да ги хејташ јунајтед и арсенал бе, не те сметав за таков.
Еве ти анализа на тимовите ќе гледам колку можам пократка.
Твојот тим имаш 3ца што позади да застанат (каисер стефан и артиљеро што се бетер од автобусот на мурињо), ти секако си напаѓач, а средината што ти останува ќе дава голови од вовчето у луна парк немора да се на терен не ме заебавај.
Да третата екипа се страшно јаки имаат одлична средина и напад ама па затоа одбраната им е послаба од на тим2.
Не ти фали никој бе @Шурикен има да му даваме хемии за да оздраве до недела.