Еве кога ќе седнеш на маса таму, и ги ставиш парите на другата страна можеш ли да правиш муабет со нив, а ???. Мене мислиш ме исполнува што ќе го слушам американецот, што врска нема што е циклопентаноперхидрофенантрен или дека Сонцето е планета или дека човекот има 46 хромозоми, и зошто се толку. Што ја знам да набројам 50 главни градови а тој незнае кој е главен град на Тексас. Сакате да кажете дека е убаво, пример да живееш во Белгија каде секоја џганарија од светот е собрана на едно место. Сакате да кажете дека е убаво во Германија, каде што бев да ја купувам колата, и кого ме праша од каде сум се плашеше да ми ја продаде да не го вовлечам во некој криминал или ќе транспортирам дрога за Балканот. Сакате да ми кажете дека секаде што живеете во странските држави сте граѓани од прв ред, и дека сите ве почитуваат што сте од Македонија и ви се благодарно што живеете покрај нив.
Druze vidi ne site go svaakat zivotot kako tebe...! Spored tvojov koncept izgelda neubavo...!No ne sme site isti neli...Kako sto pisa Flix imas dva tipa na iselenici...Ako ti pojdes vo bilo koja drzava naucis jazik,imaas papiri, se prilagodis na nivnata kultura(mnogu biten element),go ostavis balkaniskiot mentalitet ke bides i mnogu poveke od niv. Znaci individualno e....Nemozes da sudis samo spored tvoi kriteriumi! Site nie sme nostagicni ama morame da kompenzirame zaradi milion drugi raboti!