Ауфвидерзен Македонијо!

• Креатор на темата Креатор на темата Bojco
  • Време на започнување Време на започнување
pazi molimte kako se izrazuvash na forumov ,toj ne e Frckovski ,za tebe i tvoite bliski od opkruzuvanjeto toj e PROFESOR g-din Frchkovski
:pos::pos::pos:

Сто држави да смениш, нема да си излечиш фрустрации, ако за тебе Фрле е професор господин.

od kogo prijatelju lustriran ,od UDBASHI ????veciti Precedatel so istecen mandat adziev ...idi begaj molimte ne me smej ....
zamisli da jadesh chokolado so pominat rok od tri godini ,mozesh da umresh
Јас само ке ти речам дека многу политички навлезе, а мене за глупости бан не ми се јади. Ти ако имаш желба слободно повели, само мене не ме мешај, што би рекле на соопствен ризик терај политичка агенда.
Договорено?

Јас само ке ти речам дека многу политички навлезе, а мене за глупости бан не ми се јади. Ти ако имаш желба слободно повели, само мене не ме мешај, што би рекле на соопствен ризик терај политичка агенда.
Договорено?
:vozbud:

Договорено?
dogovoreno[DOUBLEPOST=1413381710][/DOUBLEPOST]
:pos::pos::pos:

Сто држави да смениш, нема да си излечиш фрустрации, ако за тебе Фрле е професор господин.
nemozam da ti pomognam ,se izvinuvam ...mozesh da mu zemesh na chovek ,no nemozesh da mu dadesh

Кој пациенти се појавуваат на темава, земал за Фрчко да замра а ние збориме дали подобро во Македонија или да 'рмбаме по светов. Кој ти е тој професор бе што тепа жени јавно цел народ да го гледа. Инаку за Норвешка на цена се работници што се разбираат од лимарија за коли или за во фабрика. Може да појдете имате сигурна плата од 5,000 eur. Јас ќе си печалам во Македонија да ме грее Сонцето сакам :)

Го сменија, сеа дроонот ќе им седи на знамето ! :D

nemozam da ti pomognam ,se izvinuvam ...mozesh da mu zemesh na chovek ,no nemozesh da mu dadesh
Затоа јас можам тебе. А за тоа служи форумов, да се помагаме. Пред да го нарекуваш професор господин, прво треба да си избереш страна.

- Ако си за Заев, ок, тогаш во ред е неговиот советник за стратегија да го нарекуваш професор господин. Ама тогаш бар гледај да живееш во Центар или Струмица, за да можеш да си наплатиш. И не плукај по пастирот, зошто стратегијата на Фрле е да му се дудла на пастирот за да се победи Бране.
- Ако си за Рада, Фрле ќе ти биде професор господин уште некое време, па после ќе го пцуеш.
- Ако си за Бране, батали политика. Земи работи си нешто. Зошто ако си во неговата група, а Фрле ти е професор господин, тогаш очигледно не те планираат ни за најнизок ешалон.

Со памет и со лесно. Не мора да се заблагодаруваш.

Дечки ја водите темата кон затворање и казни - свесно.
Дај некој нека сподели корисни информации или искуства, доста ја тупите 10 страни.

Кој пациенти се појавуваат на темава, земал за Фрчко да замра а ние збориме дали подобро во Македонија или да 'рмбаме по светов. Кој ти е тој професор бе што тепа жени јавно цел народ да го гледа. Инаку за Норвешка на цена се работници што се разбираат од лимарија за коли или за во фабрика. Може да појдете имате сигурна плата од 5,000 eur. Јас ќе си печалам во Македонија да ме грее Сонцето сакам :)
se izvinuvam na moderatorot ova e posledno shto go pishuvam tuka na ovaa tema ...
pa se znae deka e sekade podobro da se raboti i da se zaraboti .otkolku vo Makedonija da se rmba za pastirot ,a koga sme kaj nego eve edna informacija shto ne si ja znael ,a i nemoze da ja znaesh ,nikoj nesmee da zbori ,ama jas ke ti kazam u poverenje : pastirot ja tepashe prvata zena ,zatoa ona begashe ,pa ja vrakashe Urko od pola pat ,vtorava izgleda vrzana ja chuva ,neznam no ke doznam ,pa ke ti kazam ,a profesorot g-din Frckovski megu drugoto i ustavot go ima pishuvano ,sigurno ne deka e glup ,ke se soglasish .

ushte ednash dlaboko se izvinuvam na moderatorite !

,,,leandra te molam ne me briši,,,
se izvinuvam na moderatorot ova e posledno shto go pishuvam tuka na ovaa tema ...
pa se znae deka e sekade podobro da se raboti i da se zaraboti .otkolku vo Makedonija da se rmba za pastirot ,a koga sme kaj nego eve edna informacija shto ne si ja znael ,a i nemoze da ja znaesh ,nikoj nesmee da zbori ,ama jas ke ti kazam u poverenje : pastirot ja tepashe prvata zena ,zatoa ona begashe ,pa ja vrakashe Urko od pola pat ,vtorava izgleda vrzana ja chuva ,neznam no ke doznam ,pa ke ti kazam ,a profesorot g-din Frckovski megu drugoto i ustavot go ima pishuvano ,sigurno ne deka e glup ,ke se soglasish .

ushte ednash dlaboko se izvinuvam na moderatorite !
,,,,i zaradi toa što takvi gospodini ni go skroija ustavot od med napravija gomno,,,po sopstveniotnivni terk,,,
, ,,,kraj na prikaskata,,,

,,,,za vakvo rabotno mesto i plata možat edinstveno da konkuriraat D-r i po medicina i stomatologija,,ionaka se ostaveni na milost i nemilost,,,tuka;) barem ke imaat nešto i gratis da griznat,,,kasnat de,,,:icon_mrgr:,,,,
,,,,ajde intelektualci eve vi prilika:cool::cool: nemoj nekoj posle da se žali deka nema vrabotuvanje,,,:tapp::tapp::tapp:

,,,,za vakvo rabotno mesto i plata možat edinstveno da konkuriraat D-r i po medicina i stomatologija,,ionaka se ostaveni na milost i nemilost,,,tuka;) barem ke imaat nešto i gratis da griznat,,,kasnat de,,,:icon_mrgr:,,,,
,,,,ajde intelektualci eve vi prilika:cool::cool: nemoj nekoj posle da se žali deka nema vrabotuvanje,,,:tapp::tapp::tapp:

не биди шутрак :icon_mrgr:

не биди шутрак :icon_mrgr:
,,,,ako e dojdena dotuka rabotava da na eden"šutrak" mu se zakanuvaš,a istiot toj "šutrak" komentira intelektualni problemi na mladite nevraboteni akademci si ibalo mamata,,,
,,,,a što sum jas iĉ da ne ti ĉue bidejki mnogu raboti mi davaat za pravo da komentiram što sakam,,,kogo sakam,,,i koga sakam,,,jssno ti e ili da ti crtam,,,
,,,,popat. kažano,,,tebe šutraĉka i šutrak te napravile z,š se odnesuvaš ko vistinski šutrak,,,
,,,ne prodolžuvaj so diskusija bidejki ke mora peleni da ti menuvam,,,:icon_mrgr:,,,;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom