А
Атомската мравка
Гостин
1) Путин најавува посета на СрбијаСлучајно или не, во Србија утре треба да пристигне Путин. Ова никој жив не може да ме убеди дека му текнало на некој туку-така. Којзнае каква политичка игра се врти во позадина. Како и да е е, не ми се допаѓа што се доближува до нас, Америка и Русија ја префрлија проксивојната повторно во овој крај.
2) Натпревар Србија - Албанија, забрането доаѓање на гостински навивачи ама со ургенции на ЕУ дипломати ги пуштаат на натпреварот.
3) Прават инцидент очигледно намерен, посебно тоа што го прави братот на Еди Рама
Во превод пазете што правите, жолт (предупредувачки) картон од ЕУ за Србија..
Шип_тарите уште еднаш во марионетска улога, да сеат страв и прават проблеми на балканот
Коларов ти е топ класа играч, играч со репутација затоа и он како и добар дел од Србите ќе играат во топ клубови додека за 90% од играчиве на Албанија најголем успех ќе биде играњето во Пас Гианина како идиотот Лила на пример кој беше еден од виновнциите за инцидентите на терен.Не ми беше муабетот дека српскиве играчи требаше да се тепаат со албанските. Ама требаше да си седат на страна, сигурен сум дека во спротивна ситуација албанциве не би мрднале со прст доколку ги нападнат албански навивачи. А Коларов спаси најмалку 4 фудбалери да не завршат во болница.