Ska Maniac
Бараба
Не е,овој е ајавн некој што си купил од швицарска дрон ....Тој кељајцата со знамето му е братот (пред 3-4 страни Берик го постираше).Мислам дека не е...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е,овој е ајавн некој што си купил од швицарска дрон ....Тој кељајцата со знамето му е братот (пред 3-4 страни Берик го постираше).Мислам дека не е...
Стави се ти во нивна положба и кажи најискрено дали би се чувстувал безбедно кога околу тебе има 20.000 луѓе што сакаат да те одерат на терен, макар дошла и цела војска со тенкови...Виде колку полиција имаше после? Ќе донесеа уште повеќе ако требаше, потешко ќе беше да излета некој пак на терен.
од клипот може да се заклучи дека најзаслужни што албанските играчи излегле од терен во еден дел биле Српските играчи
Немаше да мава пендраци, зашто никој немаше да се стрча.
Аплауз ќе им дававме и со овации ќе ги испратевме во тунелот.
Цел натпревар имаше погрдни и расистички извикувања, се слушаше се јасно, се гаѓаше со се и сешто кон играчите. Но пак дронот го запре натпреварот... А не навивачите кои влегоа на терен да тепат играчи.
Ако не се пресудува 0:3 натпреваров се да им еб.... на уефа...
Знаат србите што ќе значи тоа не се толку дивјаци како овие....Изгледајте го клипот и гледајте како српскиве играчи ги штитат у секоја ситуацијата фудбалериве на Албанија.
Да се случеше ова у Албанија, истите тие играчи имаше мамето мамино да им го ебат. Тоа е тоа.
Продолжете со нормална дискусија.
Не ми беше муабетот дека српскиве играчи требаше да се тепаат со албанските. Ама требаше да си седат на страна, сигурен сум дека во спротивна ситуација албанциве не би мрднале со прст доколку ги нападнат албански навивачи. А Коларов спаси најмалку 4 фудбалери да не завршат во болница.Знаат србите што ќе значи тоа не се толку дивјаци како овие....
Играат за големи клубови..
Не се неандрталци..
Али пак ќе го јадат...
Боље да ги истепаа
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Да де тоа и ја зборам....Не ми беше муабетот дека српскиве играчи требаше да се тепаат со албанските. Ама требаше да си седат на страна, сигурен сум дека во спротивна ситуација албанциве не би мрднале со прст доколку ги нападнат албански навивачи.
Да беа Михајловиќ и компанија да си прашам кур што ќе ги бранеа.Не ми беше муабетот дека српскиве играчи требаше да се тепаат со албанските. Ама требаше да си седат на страна, сигурен сум дека во спротивна ситуација албанциве не би мрднале со прст доколку ги нападнат албански навивачи. А Коларов спаси најмалку 4 фудбалери да не завршат во болница.