Респекат до сфи срби у државу ни, ама мене ме нервираф онија што сс зор се праиф срби и још се декларираф такфи а најсрпско у њега е тој што пра дедо му имаја српску муваљку за поламатуру.
Значи прави срби има, иам такфи у друштфо, ама иам и такфи што си немаф врску сс Србију а јоште па е члан и на српску партију, прати Нолета,српски тим у сфак спорт, а еде напатено парче македонски леб.
Још па онија исперени мозоци што навиваф за Ѕвзду и Партизана, а чуе ги кур што Вардар и Металург играф у ЛШ. Цел град ми е ишкртан, правда за Уроша, правда за овога за онога, да ми едете кур и ви и Аркан и Цеца и Косово и Метохија. Пукнаја ми кур за њима. Не ми шкртајте град!
Што кур не навивате за бугарски тим,грчки? Да ви ебу предавници. Ај да си стфарно србин, разумем : )
Aли чист македонац, лиже гз српски, стфарно не можу да разберу, Верујте ми, има ги миљон овакфи у Куманоо.
Види пример, мајка му е од некое струмичко село, татко му е од Табанофце, демек на границу сс Србију и тамо има пуно "као демек срби" и он јоште ги слуша од дома и е србин до јаја а има триес године и неможе да сфати дека е македонац.Још па очи ке ти извади да каеш нешто протиф било што српско, они биле најјаки у овој, у оној, имале млади надежни спортисти, кур ми е двор ми е.
Абе оно срби су кул нација, откачени, дружељубиви знаш, ама мноо су неонацисти : D Србија до Токија.
Али овој наше лижогзно срање треа да се прати на Голи Оток, па тамо навивај за Ѕвезду, шкртај Гробари су најјачи брате, правда за Уроша, кој е тј Урош устфари? Некој навивач, да му ебу сфе!
Е да, мноо ме нервираф овија наши естрадни ѕвезде, идеф у Србију и одма причаф српски, а што кур срби не збориф македонски у наши емисие бе?