Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
И јас играм!
Пеџа ме тагнал на претходните страни,ама не стигнало никаква нотификација...не знам што е работата.
Ако има место секако.
П.С
Каков е планот?Колку на колку ,каде?Да пише некој ако не го мрзи :)

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
И јас играм!
Пеџа ме тагнал на претходните страни,ама не стигнало никаква нотификација...не знам што е работата.
Ако има место секако.
П.С
Каков е планот?Колку на колку ,каде?Да пише некој ако не го мрзи :)
Време: Недела, 2-3 саат, така рекоа дечкиве од Прилеп им одговарало
Место: 1. Бетон, Браќа Рибар школото, играме колку сакаме(оваа опција за секој случај нека стои, пошто гледам повеќето се за на трева, па ако нешто не се договориме како што треба...)
2. Вештачка трева, Мондано или некое слично теренче, со тоа што ќе ни искочат 3-4 екипи и ќе треба 2 термина да земеме
3. Работнички, еден термин, и како што изгледа, секоја екипа ќе има по 2-3 замени, можда и више ако се пријавуваат.

E

Epsilon

Гостин
Мислам дека е прекратко еден саат или саат ипол за +15 играчи, а и поинтересно би било да се формираат повеќе екипи, па макар и да изиграме на бетон.
Ама сепак вие одлучувате, домаќините. :D

Последно уредено од модератор:
Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
И јас сакам да играм ебаго не ми стигаат нотиф. од темава, има ли место?

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ако нема никој број Ејсид да го прашаме, он мислам закажуваше тогаш кога игравме.
Сега се прибирам дома ама одма излагам. @Acid братеУ, ќе бидеш љубезен да ни дадеш број од Работнички, ако сеуште го имаш, се разбира? :)

п.с. Немам побарано на нет...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.073
Другари бришете ме мене, ептен народ се испособравме, треба цел ден да се утепа, а неам толку време. xD Може да поминам да ве погледам малце и да видам шо фацки сте. :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Луѓе Пеџа е кај Работнички, има термин од 2 саат за 2000. Е сега дали да зееме за еден саат или два?

Kajgana Shop

На врв Bottom