Е сега многу ме навреди, poZZ. А вака ќе кажуваш кој што да праи во чајџилница, не овдеPa sto ve boli k*r vas da li se vo Beograd , ili ne .
Ne zamarajte be i komentirajte za vasata reprezentacija..
Ve pozdravuvame od 45 mesto na FIFA rang listata , pozz.
И овој изгледа од Белград пишуваЕ сега многу ме навреди, poZZ. А вака ќе кажуваш кој што да праи во чајџилница, не овде![]()
друже, Македонија веќе некое време Е најлошата балканска репрезентација. на ранг листата на ФИФА, ако ги споредиш земјите од Балканот, Македонија одамна е на самото дното.Ако Албанија влезе макар во бараж (а гледаме дека може и повеќе), веќе и официјално Македонија ќе биде убедливо најлошата балканска фудбалска земја.
Болдот: Тоа е (единствен) реален начин со кој послабите репрезентации можат да постигнат нешто. Грција така освои европско.Sto se odnesuva za natprevarot , kako sto citam sega ke igrame so istiot sostav kako protiv Danska .
Berisha,Hysaj,Cana,Mavraj,Agolli,Lila,Xhaka,Kukeli,Abrashi,Lenjani,Balaj .
Mnogu defanzivno , ke odime so kontra napadi , isto i kako protiv Danska i Portugalija .
Samo da se borat do kraj i ke izvadime najmalku X , sigurem sum vo toa .
Ах, знам. Ја следам репрезентацијата (и општо репрезентативниот фудбал повеќе од клупскиот) долго време. Сум бил на сите квалификацијски натпревари, во Скопје (и ги чувам картите). Скроз се сложувам со ова што го велиш. Веќе долго време Албанија е пред нас, на ранг листата, а и поголеми успеси од нас имаат на квалификации.друже, Македонија веќе некое време Е најлошата балканска репрезентација. на ранг листата на ФИФА, ако ги споредиш земјите од Балканот, Македонија одамна е на самото дното.
.