Декодирање бесплатно

• Креатор на темата Креатор на темата iwin4god
  • Време на започнување Време на започнување
OT 991
991X-2BT BMK1-S40
862601013126554
КОДИРАН НА Т-МОБИЛЕ

ОДНАПРЕД ТИ БЛАГОДАРАМ :)

samsung i9100 galaxy s II оригинал амерички!
приатело мој дојсе од америка таков телефон ми го дава ептен ефтино али со наша картица вика enter network key
чаре?

samsung i9100 galaxy s II оригинал амерички!
приатело мој дојсе од америка таков телефон ми го дава ептен ефтино али со наша картица вика enter network key
чаре?
Тој треба да се декодира, затоа и ти о дава ефтино.

не знам само ко ставив од оне македонско картица ми јави enter network key и толку не пробав појќе
Купување на самсунг кодови е многу скапо,прашај ги торте или крале на форумов,тие имаат бохови би требало да ти помогнат :)

Друже темата ти е ТОП секоја чест за тоа, одлична идеја, но некој тука може лесно да профитира на твоја мака, дали не заприметуваш дека исти членови прашуваат по повеќе пати, но ти си знаеш самиот, ти му правиш арно, но пусто македонче од шо е лакомо страда...

Кој факер си пријател, алал да ти е :D
Декодирање бесплатно, а овде 250 денари ќе чини, 200 денари ќе чини... :vozbud:

Кој факер си пријател, алал да ти е :D
Декодирање бесплатно, а овде 250 денари ќе чини, 200 денари ќе чини... :vozbud:
Убaвo си имa пишaнo членoт декa веќе немa дa мoже дa дaвa бесплaтни кoдoви, нo мoже тoa зa ситни пaри дa гo изведе. Акo ги пoгледнеШе пoчетните стрaни ќе видеше нa кoлку пoмoгнaл БЕСПЛАТНO.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Убaвo си имa пишaнo членoт декa веќе немa дa мoже дa дaвa бесплaтни кoдoви, нo мoже тoa зa ситни пaри дa гo изведе. Акo ги пoгледнеШе пoчетните стрaни ќе видеше нa кoлку пoмoгнaл БЕСПЛАТНO.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Е тој пост не го приметив, се извињавам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom