Заљубени во малолетно лице ....

• Креатор на темата Креатор на темата zlatnodete
  • Време на започнување Време на започнување
И мене ме плаши што би било потоа, ако недај Боже не ни тргне у врската.. засега све изгледа убаво меѓу нас и све тоа ми е помалку интересно, убаво, романтично. Но што ќе биде после никад не се знае, затоа ми е помалку страв да не ја утнам работава :)[DOUBLEPOST=1413123025][/DOUBLEPOST]
Во присуство на еден родител може да правите што сакате ,така искочите со татко и лижи ја драпај ја , па викни ја дома некој ден со еден од родителите мавни ја што се ке биде законски
Сериозен сум со темава....

И мене ме плаши што би било потоа, ако недај Боже не ни тргне у врската.. засега све изгледа убаво меѓу нас и све тоа ми е помалку интересно, убаво, романтично. Но што ќе биде после никад не се знае, затоа ми е помалку страв да не ја утнам работава :)
не мафтај, кажи дека веќе сте у врска...
јас сум имал врски со малолетнички и никад не сум се замарал окуолу ова :)
лани исто едно мое другарче со девојка му која имаше 17 се паркирал на некое темно место и му дошле џандари среќа облечени биле :D али ниш само ги распрашувале пто бараат таму оти често наркомани се вртеле таму :)

не мафтај, кажи дека веќе сте у врска...
јас сум имал врски со малолетнички и никад не сум се замарал окуолу ова :)
лани исто едно мое другарче со девојка му која имаше 17 се паркирал на некое темно место и му дошле џандари среќа облечени биле :D али ниш само ги распрашувале пто бараат таму оти често наркомани се вртеле таму :)
Не сме сеуште у врска, али све повеќе сум решен да се обидам. Па што биде :). Дури имам и чувство дека она веќе како да неможе да чека и глупаво се осеќа више да бидам порешителен.

Има луѓе кои се во врска или се во брак, а се разлика 10, а можеби и повеќе години и супер им оди.
Она има 16 години, сеуште не е зрела и не ги сфаќа сите работи како што треба, бидејќи и не ги разгледува убаво, но ти се поголем и многу подобро сфаќаш.

Еве да речеме се фатите, во врска сте. Прво нејзините ќе дознаат и ќе бидат страшно против, а може да ти прават и проблем зошто е малолетна.
После од кај знаеш, може да дојде до кавга, да те замрази до толку со што ќе те пријави дека е малолетна и дека и вршиш притисок постојано.

Да беше полнолетна ајде де, ама вака не.
Сепак твоја е одлуката:)

Ако на шеснаесет години размислува на овакви работи, а не дека се скарала со дечко ѝ, тогаш младинава е стварно расипана.
Да не кажувам конкретни стории и приказни затоа што темата ептен ќе забега во друга насока. Познавам такви случаеви каде што девојчиња после раскинување уценувале дечковци само затоа што се сексале додека таа била малолетна. Затоа му велам од тој аспект нека внимава.

Еј глупости ќе те пријави, денешните деца се толку заостанати. Па некои на 14 години имаат дечко и дома го носат, а на 16 години веќе неколку партнери имаат сменето. Секој различно созрева, секој родител има различно мислење. Некои женски на 20 години размислуваат како да се 16 и обратно.
Мојата жена е со мене од 17 години, јас такви барав прв да сум и. :P:icon_lol:

img-banner-hands-playing-piano.jpg

Чудно ми е заљубување во деца, изгледа напален си ко животиња па сега бараш оправдување низ форумов за горливите ти жељи. Добро е, ти работи супер егото само гледај нека не ја губи контролата оти можиш да наебиш ;)

Што побогу би правел со 16 годишно девојче??? Јас разбирам дека ти се допаѓа како изгледа, но има ли нешто освен тоа? Запрашај се дали ти е само сексуална привлечност или навистина сакаш да изградиш врска со неа. Како прво 100% сум сигурна дека немате исти сфаќања. Таа се грижи за тестот по математика, додека ти си завршил со учење. Таа сака да излегува во кафичи кај што одат нејзини врсници, додека ти... не знам ти што сакаш искрено.
Ако ме прашаш мене, јас не можам да поднесам 20-25 годишни момци иако се „легални“, баш поради начинот на кој размислуваат во тие години. А пак за 16, да не правиме муабет, деца ...

Следниот што ќе напише доскочица ќе биде награден со одмор од форумов.

Другар пази се највеќе од татко и, брат и, такво општество сме малку, презаштитнички се настроени дома. Второ, пази таа тебе да не те изигра па да те пријави во полиција за подведување, да не можеш да се ратисаш. Сега ние не ја знаеме девојката, ти ја знаеш и дали е спремна на вакви работи, но мој совет ви е да си ја држите врската приватно ако веќе се решите на такво нешто. Под приватно подразбирам да нема објави на фејсбуци и ширење под друштва зошто не знаеш кој може да разбере, маалскиот џандар може да дознае и да се прави џек после. :)

Биди внимателен и добро размисли. Кај нас имаше случај, му дала типката (исто 16 години) доброволно и истата вечер се потскарале малку и таа ни две ни три го пријавува за силување. Го притворија дечкото (го осуди народот, го обележа) за некои 15-20 дена со истражувања и психијатри оваа си призна дека лажела а тој цело време во притвор. Му плати 800 евра од ден на дечкото што бил во притвор со се нарушен углед, душевен мир, изгубени денови на работа и слично. Таа излажала дека и бил прв и дека ја силувал но јас знаев дека уште на 14год и бил првиот пат со мој познаник. Така да, паметот во глава, се е можно.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom