Заљубени во малолетно лице ....

• Креатор на темата Креатор на темата zlatnodete
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 септември 2014
Мислења
46
Поени од реакции
55
Дали некогаш ви се случило да се заљубите во многу помлада особа, а притоа да е малолетна? Јас имам еден таков случај кај мене од пред две недели кога запознав преубава девојка.. Но таа има само 16 години, иако изгледа позрело и повозрасно како да има барем 20. Јас наскоро полнам 23 и разликата не е баш мала, а најголем проблем ми е што е малолетна.. Дали да се обидам кај неа баш кога сум сигурен дека и се допаѓам според начинот како се гледаме и како комуницира со мене ? Ваши мислења? Како вие би постапиле? Ве молам за помош, бидејќи навистина оваа девојка ми е многу битна и не би сакал да ја испуштам..

18 да не те фаќа законот а после тоа што сака нека викаат комшиите за разлика во години... е сека ако си спремен да ја чекаш до 18 од тебе и неа зависи...

епа баш тоа ми е проблемот и затоа побарав совет :D да имаше 18, а јас 25 друга ќе беше приказната :facepalm: сега веројатно ќе бевме заедно :( вака ништооо ....

Ромите како викаат, ти си мислиш мала, а она шесто одделение...
други викаат чим можи да стаса да ја запали сијалицата сама :D
Да се вратиме на темата. Како што некој рече може да се зафркниш со денешниве тинејџери. не генерализирам но „ако не и купиш мастики“ може да ти пријави (или ако не му фатиш на око на некој нејзин близок па те пријави и по службеја должност добиеш дело заведување на малолетници со можни сексуални претензии :) ) и сигурно нема тебе да ти веруваат после... Одржувај си пријателство, дружи се и такви работи ама лапање/драпање и оп може да излезеш на бели свет кога ќе имаш 35+ :D

други викаат чим можи да стаса да ја запали сијалицата сама :D
Да се вратиме на темата. Како што некој рече може да се зафркниш со денешниве тинејџери. не генерализирам но „ако не и купиш мастики“ може да ти пријави и сигурно нема тебе да ти веруваат после... Одржувај си пријателство, дружи се и такви работи ама лапање/драпање и оп може да излезеш на бели свет кога ќе имаш 35+ :D
имам доверба во неа, знам дека не би направила тоа, но другите кога ќе не гледаат нема да биде добро :) А тајна врска две години е долг период, тешко да успееш да сокриеш у Македонија врска тајно :)

имам доверба во неа, знам дека не би направила тоа, но другите кога ќе не гледаат нема да биде добро :) А тајна врска две години е долг период, тешко да успееш да сокриеш у Македонија врска тајно :)
Види ако она те сака и е на твоја страна, кој и да те пријави она секогаш ќе може да посведочи дека ништо не и правиш против нејзина волја и доброволно е со тебе. Сепак таа законски се третира како постар малолетник кој има право на возачка и лична карта со дозвола од родител. Опасното е ако меѓу вас некогаш пукне тиквата и девојчето одлучи за нешто да ти се одмазди, сепак на 16 години се тешки хормони во прашање.

Види ако она те сака и е на твоја страна, кој и да те пријави она секогаш ќе може да посведочи дека ништо не и правиш против нејзина волја и доброволно е со тебе. Сепак таа законски се третира како постар малолетник кој има право на возачка и лична карта со дозвола од родител. Опасното е ако меѓу вас некогаш пукне тиквата и девојчето одлучи за нешто да ти се одмазди, сепак на 16 години се тешки хормони во прашање.

Ако на шеснаесет години размислува на овакви работи, а не дека се скарала со дечко ѝ, тогаш младинава е стварно расипана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom