Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Украина - Македонија - 1-1
Полска - Германија - 2
Романија- Унгарија - полувреме x
Албанија - Данска - полувреме x

Махут 2-0 ТР го имав и сега гледам ја предел овој другиот, и сега ќе ми го рачунаат 1 коеф :mad: ??
во спортлифе е уплтено.

Во понеделник вечерта пред 12 часот повлеков од скрил 40 евра, но уште не ми се стигнани на картичата. Знам дека треба да се чека 2-3 дена, но еве уште ги нема. Да нема некој проблем?

Хајд 3+
Гилингем т1
Мајорка т1 ....

Може еднаш да фатам у пичку мтаер???[DOUBLEPOST=1413041542][/DOUBLEPOST]Нејќе и нејќе ...пак за 1

Последно уредено:
Поради мал избор на утакмици се фатив и за одбојка а не дека следам, глеам Бразил жениве беа фаворити а и имаат традиција во одбојка и моментално се исплескани од Американкиве. Ова изненадување е за некој што следи ?

^Големо изненадување.Како го пропуштија вториот сет.:tapp::tapp:
Само една беше во блок и лупа голем аут и после нормално дека ќе изгубат.

Американциве и мажи и жени имаат квалитетна репрезентативна одбојка, така да НЕ е ГОЛЕМО изненадување. Она што е нелогично е што мечов ќе заврши во три сета. Јас ја имав 181.5+ на поени, очекував неизвесна утакмица, али бразилкиве ја усраа

тие Гилингем кур да јадат

Класична местачина :) црвен на почеток на утакмица и после пуши си го :D Овие Скантроп ги иам фатнео на ТВ 2-3 пати, не можат да се состават со топка буквално ...али шта је ту је ...[DOUBLEPOST=1413049774][/DOUBLEPOST]Каков прелаз е оваа Алфретон :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom