Фан клуб - РК Вардар

На Кање му ги понудија и ѕвездите што се вика но тоа е тоа, скептици се уште одредени имиња, уште 2-3 години и ќе почнат полека и шваби, скандинавци да покажуваат афинитети.

Кое време почнува продажбата на карти одприлика? Ќе има у Југотон нели? И шо пара се? :D Страшно глуп испаднав, не знам оти мислев оти ќе има недела одмор и не ми ни текна да проверам за прошлиот викенд. Ама кога го испуштив веќе отварањето бар да ви ја видам салата мамето. :D

Кое време почнува продажбата на карти одприлика? Ќе има у Југотон нели? И шо пара се? :D Страшно глуп испаднав, не знам оти мислев оти ќе има недела одмор и не ми ни текна да проверам за прошлиот викенд. Ама кога го испуштив веќе отварањето бар да ви ја видам салата мамето. :D
Мк Тикетс и билетарата на Јане само ко што прочитав јас ама провери си на сајтот.

350 денари седење и 120 денари стоење.

Убаво ти е објаснето
http://rkvardar.com.mk/mk/news/vardar/1669-2014-10-06-13-02-41

За кои блокови имаше поединечни карти пред мечот со ЧеКовски има некој инфо дали има слободно карти за централните блокови?

За кои блокови имаше поединечни карти пред мечот со ЧеКовски има некој инфо дали има слободно карти за централните блокови?
Имаше и за централните со ЧекоФски ама сеа за со РНЛ не верувам.

1000 карти ќе бидат пуштени у слободна продажба па сеа очекувам многу малку да се за централните.

Имаше и за централните со ЧекоФски ама сеа за со РНЛ не верувам.

1000 карти ќе бидат пуштени у слободна продажба па сеа очекувам многу малку да се за централните.
Со Медведи беа 1500 пуштени, сега 1000, лоша работа е ова, али тоа е..

Со Медведи беа 1500 пуштени, сега 1000, лоша работа е ова, али тоа е..
Епа спонзорите поише карти бараат за со РНЛ него ли за со Медведи а и од тие 1000 колку ќе бидат достапни утре ќе видиме.

епа лоша е, од сите страни мора да има некој што ти вика "седни, ништо не гледам", мислеле и на тоа.

епа лоша е, од сите страни мора да има некој што ти вика "седни, ништо не гледам", мислеле и на тоа.
Па уште агресивно седни па седни...

Многу ме нервираат такви клошари што коа се дешава цепелин рецимо и цела сала лудува тие се дерат седни па седни.

Нека се ебат у гз.

Обично ги одјебувам таквите ликови ама сега ко за беља позади мене седеше баба некоја па жал ми е. Се надевам картата и беше поединечна, а не сезонска.
Исто ги мразам идиотите со свирало тропалки шо само ја уништуваат атмосверата и ко за беља баш такви пред мене седат.

Сума сумарум убаво ми рече драчевчанецот малер ќе ме бие ако не му ја дадам картата.

Пола Комити купиле сезонски, затоа не можеме трибината да си ја наполниме :icon_mrgr:
Им фуфа на сите дека нема да има карти за некои мечеви па си се осигурале со сезонска карта, ама за другите трибини :icon_mrgr:

Пола Комити купиле сезонски, затоа не можеме трибината да си ја наполниме :icon_mrgr:
Им фуфа на сите дека нема да има карти за некои мечеви па си се осигурале со сезонска карта, ама за другите трибини :icon_mrgr:
Па знаат дека Сладоледџијата ќе зема карти пред нив за со комити и си земале сезонски.

Епа спонзорите поише карти бараат за со РНЛ него ли за со Медведи а и од тие 1000 колку ќе бидат достапни утре ќе видиме.
Па тие ВИП места што зјаеа празни за мечот со Медведи што не ги запоседнат тие спонзори на клубот и сл.?
И 350 денари карта за цела сала, која е логиката..

Па тие ВИП места што зјаеа празни за мечот со Медведи што не ги запоседнат тие спонзори на клубот и сл.?
И 350 денари карта за цела сала, која е логиката..
РНЛ си е име и си носи пуна сала па и ВИП места полни пошо луѓето сакаат да се видени тогаш, шо не разбираш?

За второво така одлучил клубот, на кој не му се сФиѓа ете го Металург со поеФтини карти у БЦ.

РНЛ си е име и си носи пуна сала па и ВИП места полни пошо луѓето сакаат да се видени тогаш, шо не разбираш?

За второво така одлучил клубот, на кој не му се сФиѓа ете го Металург со поеФтини карти у БЦ.
Прв меч во нова сала, празни ВИП места, да не зборам за ќошевите кои беа исто празни, тогаш кога не сакаа луѓето да бидат видени, не знам кога..
РНЛ име :))
Клубот, мхм.
Што има Металург врска со моето прашање само не ми е јасно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom