Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа новонајдениот исто има поарна кола од овој кутриот, чичко му е во парламент, а татко му има јака фирма.
Мора да е ова во прашање, и јас не гледам друга причина зашо да го откачи детево, мед и млеко им течело у врската, еве и он сам си пиша.
Мајичка, ако и прдне на момата да го нема ќе го нема, особено ако најде некој што повеќе и одговара на нејзините побарувања и потреби, исклучувајќи клише муабети за автомобили и пари де. Нели тоа е нормална човечка особина? Стреми се кон подоброто, готов производ се бара, не мора да се гради нешто за да биде добро, животот е наводно прекраток за такви работи ;)
И изговори од типот снемало чувства и слични бљувотини се прикаски за мали деца. Јасно е, улетал нов фаворит.

Последно уредено:
Мајичка, ако и прдне на момата да го нема ќе го нема, особено ако најде некој што повеќе и одговара на нејзините побарувања и потреби, исклучувајќи клише муабети за автомобили и пари де. Нели тоа е нормална човечка особина? Стреми се кон подоброто, готов производ се бара, не мора да се гради нешто за да биде добро, животот е наводно прекраток за такви работи ;)

Без деминутиви од никот, pls.

Типов сам си извел заклучок дека она си нашла друг. Мора да има друг, иначе како би бил он самиот виновен за завршувањето на една врска? Не само он, двајцата.
Сакаш да кажиш дека една врска да се распадне, секогаш е потребно да се замеша трет?
Не можат они двајцата едноставно да си здосадат и да пукне тиквата?[DOUBLEPOST=1412477305][/DOUBLEPOST]
И изговори од типот снемало чувства и слични бљувотини се прикаски за мали деца. Јасно е, улетал нов фаворит.

Ок, касно си пишал више одговор на тоа што прашав. Занемари.

Без деминутиви од никот, pls.

Типов сам си извел заклучок дека она си нашла друг. Мора да има друг, иначе како би бил он самиот виновен за завршувањето на една врска? Не само он, двајцата.
Сакаш да кажиш дека една врска да се распадне, секогаш е потребно да се замеша трет?
Не можат они двајцата едноставно да си здосадат и да пукне тиквата?
Не ти е тоа името затоа не го сфаќај лично демунитивот :X3:
Него да, за да пукне тиквата не мора да има трет со сигурно, али како што навел нашиот ранет јузер, во еден момент таа му кажува дека не осеќала ништо кон него што е комедија што ме потсеќа на муабетот од министерон наш - стануваш се миеш и идеш наоѓаш работа, итн. Значи малава се разбудила и наеднаш не го сака човеков. Смешки. Не сакам тупење де, туку едноставно некогаш (речиси секогаш) првиот сомнеж е најточниот, заебано али вистинито. Еве ако треба да идеме во крајности ќе ти набројам 99 примери каде моево е точно а не ми текнува на пример каде девојката/дечкото ја ебале склопката зашто им скурчило, обично се јавува нов лик за на некого да му скурчи нешто преку ноќ.

Не ти е тоа името затоа не го сфаќај лично демунитивот :X3:
Него да, за да пукне тиквата не мора да има трет со сигурно, али како што навел нашиот ранет јузер, во еден момент таа му кажува дека не осеќала ништо кон него што е комедија што ме потсеќа на муабетот од министерон наш - стануваш се миеш и идеш наоѓаш работа, итн. Значи малава се разбудила и наеднаш не го сака човеков. Смешки. Не сакам тупење де, туку едноставно некогаш (речиси секогаш) првиот сомнеж е најточниот, заебано али вистинито. Еве ако треба да идеме во крајности ќе ти набројам 99 примери каде моево е точно а не ми текнува на пример каде девојката/дечкото ја ебале склопката зашто им скурчило, обично се јавува нов лик за на некого да му скурчи нешто преку ноќ.

Ок, ќе ти ставев лајк и крај на дискусијата, зошто не можеме да знаеме што и како е со сигурност, али баш ме занима да ги наброиш тие 99те примери.
И пази, се по список, со име и презиме. :D

Ок, ќе ти ставев лајк и крај на дискусијата, зошто не можеме да знаеме што и како е со сигурност, али баш ме занима да ги наброиш тие 99те примери.
И пази, се по список, со име и презиме. :D
Check пп, до сега ги пишував :D

Нема др машко, 10000% сигурност(проверено) ! Едноставно мн подобро и е да биде сама и да има Слобода.Тоа беше закллучокот на крајот. Нормално, знам дека последните 6-7 месеци сум бил променет на лошо и тоа довело до ова ама не е како што тврди маја како само машките да се криви.Сигурно имало некоја причина која ме натерало на тоа.Сеа сме на пауза,1-2 месеци да видеме што ќе биди.
И можеби не ме разбравте погоре во првиот пост,не дека сум ја малтретирал и сум се карал секојдневно,туку пример 1 месечно ќе пукни јака кавга која сигурно само јас не сум ја направил.Можеби ќе се заинаети нешто малце , јас ќе преувеличам и ќе ја направиме голема...Др нешто што сметам дека е најбитно е тоа што и требаше забава во последниве 5-6 месеци апла монотоно ни беше... како ради реда да одиме од навика.А дотука дојде затоа што минатата зима онака се одделивме од ноќниот живот, значи не она буквало да не излегуваме туку да нема урлање до 4 насабаље ....по стегнато со др зборови...
ај баш сеа да видиме што ќе кажете,шансиве дасе оправи работава се неповеќе од 20% по мое(итоа за во наредни 4-5 месеци,побрзо воникој случај).Затоа што апла ни најмалце не и недостасувам сеа .

Не е како што тврди маја како само машките да се криви.

Не реков дека ти си виновен само, за кавга се потребни двајца. Криви сте што сте ја довеле до толку кавги, монотоност, земање здраво за готово. Не можеш ништо сега да направиш, едноставно да и дадеш малце време, и нејзе, а и себе, па да видите што уствари сакате, и најбитно дали се сакате, или се е више навика, па затоа и пукнало.

Нема др машко, 10000% сигурност(проверено) !

@AceCaleb , ај молимте штракни една цртичка до тие 99 примери.

@AceCaleb не е секад у вакви случаи причината дека има некој трет. Некогаш едноставно врската си го истекува природниот тек, и веќе не е тоа тоа. Луѓето сфаќаат дека толку бил рокот на нивната врска, се после тоа е расипано и мачно, па подобро е да се пресече. Така веројатно е и ова. @Aleksandar91 друже, не можеш да направиш ништо повеќе. Жал ми е, али дури и некако да ја вратиш, нема да биде тоа тоа.

@AceCaleb не е секад у вакви случаи причината дека има некој трет. Некогаш едноставно врската си го истекува природниот тек, и веќе не е тоа тоа. Луѓето сфаќаат дека толку бил рокот на нивната врска, се после тоа е расипано и мачно, па подобро е да се пресече. Така веројатно е и ова. @Aleksandar91 друже, не можеш да направиш ништо повеќе. Жал ми е, али дури и некако да ја вратиш, нема да биде тоа тоа.
Јас па би додал тоа дека за пресекување (после многуте пати пробувано да се даде со знаење дека не иде) едноставно типката/типот си фаќа нов/а.

Одевме година и 9 месеци.Преубави во која бев сигурен дека ме сака премногу.последните 2 месеци некако имавме повеќе обврски и некако беше монототно.Едноставно не ми се правеше кефот ни мене ни неа и како ради реда се гледавме.Се осеќаше тоа.Сигурен сум дека и покрај тоа таа ме сакаше до пред 15-20 дена.Можеби не премногу како порано, но сепак надпросечно.
Во целата врска имаше ситни кавги(непотребни) па со текот на времето стануваа поголеми.Кавгите еднсотавно беа без врска ама се каравме премн и си докажуваавме се објаснувавме за нешто што можеби не ни било проблем а го тупевме по 2-3 сати за тоа.
Една кавга пред 5-6 дена во која испаднав идиот и толку,наводно незнаела дали ме сака и чуствувала гнев кон мене.Мн подобро и поопупштено и било со другарки и е се чуствувала поисполнето.. И здосадило со мене и воопшто не чуствувала ништо кон мене.

Спрема мене, има др машко... Затоа што не е возможно вака на таква врска дирек денеска те сакам утре не те сакам.Мора некој др да и го има свртено паметот иначе нема логика да ме заброави по 1-2 дена...ДОколку беше здосадено,ќе речеше сакам со другарките некое време да поминам и дасе издувам (затоа што реално девојкава е 19-20 години а нема баш така живеено иако сакала и сум и правел проблеми)СИгорно немае да речи не те сакам... доколку нема некој др(како што м итврди таа) сигурно ќе сакаше да го реши проблемот а не онака едноставно... чуствата не си ги разбирам...
Баш ме интересира мислење пред се од некои девојки на форумот.
Имам оформено мислење и би знаел што да правам па ајде можеби некој совет ќе ме премисли или ќе ми го потврди мислењето.

Другарче знајш која е разликата помеѓу кола и женска? Ако некој ти ја чукни колата одма ќе забележиш...........што не е случај со женската.
(ова е најцрното сценарио)

Е сега по мое, пошто не го знам чупево, секако дека не можам со 100 посто сигурност да докажам и тврдам дека е така, но ќе пласирам некои сценарија кои ми идат на памет.

Едното е дека тек сега се свестува дека и е потребен оној женски живот, слобода, флерт, ау, пиенки, шмековки во друштво на другарки, демек Сексо и градо филм. Знајш да се изнаживејш демек, пошто во врска нема таков живот, си има граница. Па осетила некоја потреба, или подобра варијанта на живот, отколку оној со тебе од кој и прекипило.
Неколкуте обиди да се исправи работата, безиспешно, си го сториле ова.

Друго сценарио е дека веќе има фрлено око на некој, па тек изладува со тебе затоа што има надеж во тоа дека со момакот ќе и се потрефи нешто повеќе, ужива во онаа интересна игра на флертување, па така ти идиш во последен план и немаш значење.

Последно сценарио е она прво кое го пишав, дека веќе е бидната работата со друг така да тури и песок со лопата на врската, закопај ја и продолжи напред.

Караниците за ситници можат да напиздат човек, но сметам дека созреаноста кај двајцата партнери е во тој случај најбитна, да се преброди нештото и да се продолжи понатаму, повторно здраворазумско, без повторување на истите грешки од минатото. Во спротивно имаш мазохизам, било обостран, било едностран. И еднио и другио не ги бива.

Одевме година и 9 месеци.Преубави во која бев сигурен дека ме сака премногу.последните 2 месеци некако имавме повеќе обврски и некако беше монототно.Едноставно не ми се правеше кефот ни мене ни неа и како ради реда се гледавме.Се осеќаше тоа.Сигурен сум дека и покрај тоа таа ме сакаше до пред 15-20 дена.Можеби не премногу како порано, но сепак надпросечно.
Во целата врска имаше ситни кавги(непотребни) па со текот на времето стануваа поголеми.Кавгите еднсотавно беа без врска ама се каравме премн и си докажуваавме се објаснувавме за нешто што можеби не ни било проблем а го тупевме по 2-3 сати за тоа.
Една кавга пред 5-6 дена во која испаднав идиот и толку,наводно незнаела дали ме сака и чуствувала гнев кон мене.Мн подобро и поопупштено и било со другарки и е се чуствувала поисполнето.. И здосадило со мене и воопшто не чуствувала ништо кон мене.

....

Еве болдот ти е одговор.

Нема др машко, 10000% сигурност(проверено) ! Едноставно мн подобро и е да биде сама и да има Слобода.Тоа беше закллучокот на крајот. Нормално, знам дека последните 6-7 месеци сум бил променет на лошо и тоа довело до ова ама не е како што тврди маја како само машките да се криви.Сигурно имало некоја причина која ме натерало на тоа.Сеа сме на пауза,1-2 месеци да видеме што ќе биди.
И можеби не ме разбравте погоре во првиот пост,не дека сум ја малтретирал и сум се карал секојдневно,туку пример 1 месечно ќе пукни јака кавга која сигурно само јас не сум ја направил.Можеби ќе се заинаети нешто малце , јас ќе преувеличам и ќе ја направиме голема...Др нешто што сметам дека е најбитно е тоа што и требаше забава во последниве 5-6 месеци апла монотоно ни беше... како ради реда да одиме од навика.А дотука дојде затоа што минатата зима онака се одделивме од ноќниот живот, значи не она буквало да не излегуваме туку да нема урлање до 4 насабаље ....по стегнато со др зборови...
ај баш сеа да видиме што ќе кажете,шансиве дасе оправи работава се неповеќе од 20% по мое(итоа за во наредни 4-5 месеци,побрзо воникој случај).Затоа што апла ни најмалце не и недостасувам сеа .

Никако нема да се оправи работата. Премногу си напињал, па девојката рекла ај да бидеме на пауза. Тоа значи дека сте раскинати, ама штом сакаш лажни надежи, еве ти.
Колку порано ќе сфатиш дека е крај, толку побрзо ќе се опоравиш.

@AceCaleb , ај молимте штракни една цртичка до тие 99 примери.
А демек тоа што ќе го каже некој како причина при раскин е сто проценти сигурно :pos:[DOUBLEPOST=1412530788][/DOUBLEPOST]
@AceCaleb не е секад у вакви случаи причината дека има некој трет. Некогаш едноставно врската си го истекува природниот тек, и веќе не е тоа тоа. Луѓето сфаќаат дека толку бил рокот на нивната врска, се после тоа е расипано и мачно, па подобро е да се пресече.
Не реков секогаш, туку најчесто.

А демек тоа што ќе го каже некој како причина при раскин е сто проценти сигурно :pos:

Може она не кажала ништо, може он прочепкал низ фб, мејлови и слично.

И ништо не е 100% сигурно, али пак тие твоите 99% беа многу надуени некако. :D
Да речеше 80-20, ај да ти кажев дека си во право.

Може она не кажала ништо, може он прочепкал низ фб, мејлови и слично.

И ништо не е 100% сигурно, али пак тие твоите 99% беа многу надуени некако. :D
Да речеше 80-20, ај да ти кажев дека си во право.
Па 99 од 110 случаеви (не проценти) мислев де :D

Последно уредено:
100% нема направено ништо со никого.Е сеа дали и се врти нешто на ум нз,нема никакви пораки со никој никогаш на фб.шансиве да има направено нешто со некој се 0%,шансите да сака да почне со друг и да си прави филмови за друг во наредниве 1-2 месеци се неповеќе од 10%.Главна причина е тоа што неколку месеци уназад дојде до една посериозна кавга во која и пукна филмот за тоа што се дрежеше постегнато малце.После тоа неколку месеци како ништо да не било, со непотребни кавги од неодредени свери,едноставно така како од инает.Не беше баш стегнато држење во тој период.Љубов имаше 100% се до пред 15дена.Можеби после секоја кавга последните 3-4 месеци(а имаше 2-3 кавги,безврска) и скурчувало и преку кур сум и идел ,и и било сеедно дали ќе биде со мене ама тоа од нервоза и по неколку саати повторно ме сакала.После последната кавга,воопшто не.Тоа е тоа што најповеќе ме чуди.Како е можно да нема никој друг,и за толку малце дена онака да олади скрос.Пред се , не е таков карактер да ги менува чуствата одненадеж.Моментално не и е сеедно, премн и е мака и тешко, али реално не е заљубена во мене.
Еве болдот ти е одговор.
Незнам како си толку сигурна,не е никако можно по 1-2 месеци да и се вратат чуствата и потребите од мене? Сепак знае дека никој ја нема сакано толку,знае дека и било преубаво со мене се до пред некое време кога сум се променил.Уствари таа знае дека со мене има се ,што би требало да има врска, можеби малце повеќе слобода и време за другарките.А тоа во моментов најмн и треба

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom