M
Mario Gómez
Гостин
Da, bela pozadina i ushite da ti se gledaat.Сликата треба да биде 5x5 цм?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da, bela pozadina i ushite da ti se gledaat.Сликата треба да биде 5x5 цм?
Да. Имаш на самата страна за аплицирање алатка за проверување на сликата. Ако ти поминува на тоа без проблем, можеш да ја искористиш.Дали може да се аплицира на лотаријава со слика со која сум аплицирал за Work&Travel но сум бил одбиен?
3 Ноември,али не чекај последен ден.[DOUBLEPOST=1412522226][/DOUBLEPOST]Некој да не знае кога од прилика стигнува известување дали си добил или не зелена карта?До кога може да се аплицира?
3 Ноември,али не чекај последен ден.[DOUBLEPOST=1412522226][/DOUBLEPOST]Некој да не знае кога од прилика стигнува известување дали си добил или не зелена карта?
3 Ноември,али не чекај последен ден.[DOUBLEPOST=1412522226][/DOUBLEPOST]Некој да не знае кога од прилика стигнува известување дали си добил или не зелена карта?
Па најреален одговор е не вреди да ризикуваш.Дечки дали ако аплицирам за лотаријава, можам да си направам проблем за добивиње на туристичка виза?
За туристичка виза ке поднесвам во ноември.
Можеш да аплицираш (секоја година) сè додека не те извлечат.Дали доколку си аплицирал мината година, можеш да аплицираш и оваа година?
Фала за одговорот.Уште нешто да прашам. Ми кажа еден комшија дека имателите на зелена карта доколку работат во земја надвор од САД и остваруваат годишен приход во износ над 4000 долари годишно, мораат да плаќаат 30% од приходот како данок на САД иако не остваруваат приход во САД. Дали е ова вистина?Za zelena karta ke znaes posle intervjuto vo ambasada.
Фала за одговорот.Уште нешто да прашам. Ми кажа еден комшија дека имателите на зелена карта доколку работат во земја надвор од САД и остваруваат годишен приход во износ над 4000 долари годишно, мораат да плаќаат 30% од приходот како данок на САД иако не остваруваат приход во САД. Дали е ова вистина?