Бела ноќ - 04.10.2014

• Креатор на темата Креатор на темата Nessa Alcarin
  • Време на започнување Време на започнување
Ја денес барем ке се одморам од металци и ке идам на Ска у кастро. :noze:

se bara @King Kai Go ceka drustvo od kajgana pred Havana so rakija od 13 godini :)

Sent from my ZTE Blade G using Tapatalk
King Kai од 6 беше в парк на пиво. :) Му оставив број на Smert, ми пиша дека ќе идел, да ме бара да се најдиме таму, ама ништо. Друг пат. :)

Свиркава лудило. Сите растурија, ама тоа што го направија Мендо и Дениз од Стил Темпл беше факинг најзакон. Кое тапанариште е тој човек :cuc:

King Kai од 6 беше в парк на пиво. :) Му оставив број на Smert, ми пиша дека ќе идел, да ме бара да се најдиме таму, ама ништо. Друг пат. :)

Свиркава лудило. Сите растурија, ама тоа што го направија Мендо и Дениз од Стил Темпл беше факинг најзакон. Кое тапанариште е тој човек :cuc:
Аууу кои ѕверови се :cuc: одлепив јас на металот у Хавана вечерва :)

Аууу кои ѕверови се :cuc: одлепив јас на металот у Хавана вечерва :)

одлепила...
требаше да не видиш мене, @AceCaleb и @Andrew... посебно андреЊ ко ме завлечка во шутката и се скршивме двајцата долу :D И ред други интересни дешавки како твоето и спиењето на @Nessa Alcarin во кино :D
А денес,
Svako jutro kada probudim se mrtav
i kad u kadu ispljunem pepeljaru iz usta
zagrlim šolju i klistiram zeludac
ispadnu mi oči i pukne kesa žučna.
U ogledalu kad ugledam taj jebeni užas
zapalim cigaru i preskoči mi čuka

Последно уредено од модератор:
одлепила...
требаше да не видиш мене, @AceCaleb и @Andrew... посебно андреЊ ко ме завлечка во шутката и се скршивме двајцата долу :D И ред други интересни дешавки како твоето и спиењетно на @Nessa Alcarin во кино :D
Види го бе педерче ... значи мораше јавно да пишеш дека јас и @Nessa Alcarin го преспавме цел филм :D а имаше и други спанковци, не бевме само ние :pos:

Али затоа у Хавана ... мххммммм :love:

Види го бе педерче ... значи мораше јавно да пишеш дека јас и @Nessa Alcarin го преспавме цел филм :D а имаше и други спанковци, не бевме само ние :pos:

Али затоа у Хавана ... мххммммм :love:
Значи специјално отворив тука и јас истото да му го пишам. Кое спиење кога на 2 мин ме будеше??? :)
А викаш убав филмот да си го симнам да го гледам :D

Значи специјално отворив тука и јас истото да му го пишам. Кое спиење кога на 2 мин ме будеше??? :)
А викаш убав филмот да си го симнам да го гледам :D
многу некултурно почна да 'рчиш, затоа :D дури толку многу ти се спиеше...

На екс нели? :D

да прашам беше некој на изложбите ??? Ја бев у Даут-паши амам на изложбата за Василије Поповиќ-Цицо . Многу Јаки карикатури цртал човекот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom