Ska Maniac
Бараба
Ја денес барем ке се одморам од металци и ке идам на Ска у кастро. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
King Kai од 6 беше в парк на пиво.se bara @King Kai Go ceka drustvo od kajgana pred Havana so rakija od 13 godini
Sent from my ZTE Blade G using Tapatalk
Аууу кои ѕверови сеKing Kai од 6 беше в парк на пиво.Му оставив број на Smert, ми пиша дека ќе идел, да ме бара да се најдиме таму, ама ништо. Друг пат.
Свиркава лудило. Сите растурија, ама тоа што го направија Мендо и Дениз од Стил Темпл беше факинг најзакон. Кое тапанариште е тој човек![]()
одлепила...Аууу кои ѕверови сеодлепив јас на металот у Хавана вечерва
Види го бе педерче ... значи мораше јавно да пишеш дека јас и @Nessa Alcarin го преспавме цел филмодлепила...
требаше да не видиш мене, @AceCaleb и @Andrew... посебно андреЊ ко ме завлечка во шутката и се скршивме двајцата долуИ ред други интересни дешавки како твоето и спиењетно на @Nessa Alcarin во кино
![]()
тапа сте, пошо добар беше филмотВиди го бе педерче ... значи мораше јавно да пишеш дека јас и @Nessa Alcarin го преспавме цел филма имаше и други спанковци, не бевме само ние
Али затоа у Хавана ... мххммммм![]()
Значи специјално отворив тука и јас истото да му го пишам. Кое спиење кога на 2 мин ме будеше???Види го бе педерче ... значи мораше јавно да пишеш дека јас и @Nessa Alcarin го преспавме цел филма имаше и други спанковци, не бевме само ние
Али затоа у Хавана ... мххммммм![]()
многу некултурно почна да 'рчиш, затоаЗначи специјално отворив тука и јас истото да му го пишам. Кое спиење кога на 2 мин ме будеше???
А викаш убав филмот да си го симнам да го гледам![]()