Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Зимото се носеа високи чизми и јазикот оптегнат од фармерките, а на пролет почнаа и патики. Убаво изгледаат на потесни фармерки. Али таа мода во Македонија малку покасно ќе дојде. :icon_mrgr:

Зимото се носеа високи чизми и јазикот оптегнат од фармерките, а на пролет почнаа и патики. Убаво изгледаат на потесни фармерки. Али таа мода во Македонија малку покасно ќе дојде. :icon_mrgr:

вие швајцарци увек сте пред сите, трендсетери. Вие што ќе кажите тоа ние ќе носиме тука во јаднава Македонија

@Пепси_ , sorry, aма сепак мислам дека на воа му нема конкуренција

wedge-trainers-shopping.jpg

:|

Јас си земав Mania патики од продавничето нивно у Кавадарци, тука кај пазарот шо е, у далечната 2004, пуста јас у 36ката уште ме собира, и уште ги носам. :| Не памтам колку пари ги земав, сигурно околу илјадарка биле, повише не верувам да се - ама немат ни една гребнатинка, ни ништо. Улошки им менувам од време на време, и тоа позади кај глуждот пластичето шо се лупи од носењето го средувам, и мака немат. Ниту се излитени, ниту се попуштени, ниту ништо. :D Regular ми се за до продавница, за до читалната, некогаш и за низ град, љепотици, слични се како твојте, само потемни бои. :D
Од кавадарци (со мала буква, бидејќи сум неготинец :D) до сега имам само 2 пара купено. Едните ми се погодија скај :sick: и не издржаа повеќе од година дена, а другите (кожни) ги земав на матурата пред 3г. и немаат гајле. Со нив на една планина близу Прилеп се имам качено, по трња, песок, карпи и вода со нив имам газено и ниту еднаш од ништо не се лизнаа, иако немаа скоро никакви карпони и текстура на ѓонот. Најчудното е тоа што се претерано плитки и изгледаат како чевли :).

Кој се подобри зимав најк до сега само супер беа по 2-3 години се држат ама последниве 1 година само, адидас купив прошли пат исто 1 година, се мислам да пробам пума има некој искуство?

IMG_20140912_022835.jpg
reebok oil and slip resistant - овие ми се зимските патики скоро ги купив, 3.4 к за на работа ми одговараат многу пошто се црни а и стварно не се лизгаат на дожд бар пробав и плус цели се затворени и не верувам дека пропуштаат вода
IMG_20140529_223908.jpg
овие ми се летните патики adidas smart runner многу си ги сакам како да одам бос :) лесни се како пердув и многу ми дише ногата во нив :вонзем: 4.3 k

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom