Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки носев бидонче со вода, бело на крај некој пише вода заборавив да го земам да не го зема некој спомен ми е
Ја знам дека пиев откако Хаус пиеше, па после или го дадов на некој да допие пошто остана, или го оставив на the bench. У секој случај сигурен сум дека ти уште беше таму дур пиевме.

Ај кога више пишувам, резултатот беше 6:6, направив хет-трик што значи дека на теренот бев играчот со 25% учинок во реализација, плус една асистенција за конечен учинок од 33% во вкупните голови од утакмицата, додека статистиката конкретно за мене и придонесот кон мојот тим изнесува 50% од головите, а 66% вкупен учинок.

#Незаменлив

Викса, видов едно стоеше на клупата, од кога ти беше отиден. Мислев дека е на некој од тие што останаа. Ние отидовме, а после нас останаа уште неколку. Последниот што останал веројатно го земал...

Не ќе да го зеде никој, ја, Форца и Мамба останавме, а никој не праша чие е, што значи дека не сме го виделе најверојатно, ипак мрак беше. @wiksa најбољи да идеш утре рано, или да видиш ако има некој што е таму у близина да иде, пред да почне да игра некој и да го здрпа.

Не ќе да го зеде никој, ја, Форца и Мамба останавме, а никој не праша чие е, што значи дека не сме го виделе најверојатно, ипак мрак беше. @wiksa најбољи да идеш утре рано, или да видиш ако има некој што е таму у близина да иде, пред да почне да игра некој и да го здрпа.
Бев у кисела вода да зиам храна за кучињата и брзав неможев да се вратам одма,ама затоа коа идев накај дома се вратив до теренчето и таму беше па си го земав. Немав батерија за да пишам порано само што стигам дома.

Испратено преку македонски пошти

Дечки јас земам бар 2 недели пауза од фудбалов. Во неделата веројатно истегнав бутен мускул па тогаш едвај играв. Денес немав толку болки ама пак се осеќаше. Се надевам дека за 10-15 дена ќе се среди па ќе можам пак да ве дружам.

Дечки јас земам бар 2 недели пауза од фудбалов. Во неделата веројатно истегнав бутен мускул па тогаш едвај играв. Денес немав толку болки ама пак се осеќаше. Се надевам дека за 10-15 дена ќе се среди па ќе можам пак да ве дружам.

Месец од мене ако сакаш да помине како што треба.

Мене ми одговара недела, девојчево пиша дека можело пред 5 да играме, ако сакате накај 1,2, таман пред Арсенал Челзи. :D

Резервирав на мое име од 5-6 во недела, само тогаш имаше слободен термин. Со попуст ви е 960 денари. Ако се договорите, добро. :))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom