Е да де. Затоа насловот ми е таков. Затоа што главниот проблем се самите жени, и нивната издоктринираност.
Еј пази го ставов човече. Некој нешто ти натура и ти наметнува со сила, и ЗАТОА ШТО ТАКА ТРЕБА, не прашувајќи се за твоите ставови чувства и желба за среќен живот, и тоа бланко го прифаќаш за ТИ да не расипеш однос. Го жалам и тој од истата вера што ќе заврши со тебе!
Р.Ѕ. Оф топик, 90% (минимум) од тоа христијаните и муслиманите во Македонија, немаат појма од вистинска вера, не знаат ништо за куранот и библијата. ГАРАНТИРАМ...
Или у превод, конкретно да се изразам, куранот го неам нешо посебно читано (само извадоци), али во цела Библија никаде не пишува за светци, али затоа многу пати вика дека народот треба да верува само во Господ Бог и неговиот еднороден син Исус, а сепак македонските Христијани, веруваат и се молат на: Света Петка, Света НЕдела, Свети Архангел, Свети едикојси... И немаат појма дека тоа не е верата христијанска како што е замислена. И ја бранат верата со срце и душа, и се со затворени умови кон муслиманите (па и кон католици и протестанти, иако и они се христијани, а немаат појма што се туку викаат дека се православни по вера).
Другарка ми Македонка е мажена за другар ми Албанец. Мери Џејн Поизон, ти посакувам да имаш партнер кој што ќе биде барем пола човек како него!!!