iPhone 6 и iPhone 6 Plus

Дали ќе премините на iphone 6

• Да

Гласови: 8 15,7%
  • Не

Гласови: 43 84,3%

• Вкупно гласачи
    51
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
64
нема врска тоа дали се возиш во автобус со iphone 6 . Тогаш зошто градоначалникот на NewYork се вози со трамваи и велосипед ? Зарем не можи како Коце во дипломатска кола ? Како што си сака чоекот така си прави , јас со iphone 5s одам пешки немам ни кола ни мотор и не се осеќам мизерно .

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254
Имало смешни „рецензии“ али оваа заслужува награда за најРЕТАРДИРАНА.

Човекот се чуди што горе му е back копчето, а не сфатил дека на ајфон НЕ ТИ ТРЕБА тоа копче, со лизгање БИЛО КАДЕ лево-кон-десно се враќаш назад. Истото го збори после тоа за нотификациите, као не можел да се врати назад.

Брат, не ти треба тебе назад да се вратиш кога си ретардиран користи си андроид со 4 копчиња па да бркаш кое за што беше и зад кое копче ли се крие некоја функција.

И се ова нашиов „генијалец“ од некоја америчка рурална прерија, го сфатил за неверојатни 5 дена користење на ајфон.

Абе ај иди бери си памук или тутун не си ти за ајфон :)

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Андроид фанс не се тргнати од темава :)), седетеси во вашата тема таму бидете во тек да не излегла некоја микробранова или гезве со андроид , ко шо тргнала работава :))))

Sent from my iPhone using Tapatalk

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
ljubomorni dusicki

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Андроид фанс не се тргнати од темава :)), седетеси во вашата тема таму бидете во тек да не излегла некоја микробранова или гезве со андроид , ко шо тргнала работава :))))

Аххх, комплекси, измиксани со фрустрации. :facepalm: Битно да пишува дека е iphone, па макар и на потписот од Tapatalk.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.067
Андроид социјалци хехе само да љубоморат. А баш е супер телефонот, можеш да го свиткаш околу рака и да го користиш како часовник, на еден трошок. Вреди за сите пари!

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Ne mi e jasno u cemu e fora da se ocite tolku napaleni po ajfon. Nekoe kratko vreme koristev 4ka moram da kazam nisto posebno. Galaxy go gazi na dolgo i na siroko. A pa sega koga ima nenormani telefoni za150e od ovie kineskive zverovi stvarno ne go razbiram narodot. Ova ti e telefon bre ne ajfon:
http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_4-6518.php

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Ne mi e jasno u cemu e fora da se ocite tolku napaleni po ajfon. Nekoe kratko vreme koristev 4ka moram da kazam nisto posebno. Galaxy go gazi na dolgo i na siroko. A pa sega koga ima nenormani telefoni za150e od ovie kineskive zverovi stvarno ne go razbiram narodot. Ova ti e telefon bre ne ajfon:
http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_4-6518.php
А мене не ми е јасно шо не одиш во вашата тема да објаснуваш за оваа каначкава кинеска, оди таму и дебатирај,

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254
Интересен феномен... Темата за андроид дреме празна, а за ајфон сите имаат некој коментар.

Значи стварно зад добриот коњ прашина се креваа....

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Оладете малце, појдете до амц земетеси флаер има некој попуст на бољерчина со андроид :))))

Kajgana Shop

На врв Bottom