Еве го тоа што го зборев
МОРОВИЌ НОВ ПЛЕЈ, ЦИНЦАДЗЕ ОДИ НА „ДВОЈКА“
МОРОВИЌ НОВ ПЛЕЈ, ЦИНЦАДЗЕ ОДИ НА „ДВОЈКА“
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фино, фино интервју. Малце е самобендисан и сака сам да се фали, но очигледно има и зошто. Збори и дека Кире го спремиле многу добро, па останува да видиме.
Сигурно сите ќе бидат спремни топ, како што кажа по 5 саата имале тренинзи што за нашиве било шок пошто нели они се навикнати на осмици правење и шутерски тренинг. Па и некои кажуваа дека не било тоа океј уште од почеток да се применува?Фино, фино интервју. Малце е самобендисан и сака сам да се фали, но очигледно има и зошто. Збори и дека Кире го спремиле многу добро, па останува да видиме.![]()
Не бе другар не те потенцирав тебе, општо зборам имаше некои тука што пишаа а и другари истото го збореа.Ако сум јас во тие некој што збореле, не кажав да не тренираат така. Реков за некој што имал сериозна повреда како Горјан дека неможе да поднесе такви тренинзи и може да дојде до нова повреда, како кинење на мускули, бидејќи од не тренирање толку време, мускилите слабеат и веројатноста да се здобиеш со нова повреда ако претеруваш со тренинзи е голема.
pa so koj da igraat so mekic i dikovski.. da bidat cirkuziПодобро нека не го потпишуваат ако склучат отворен договор како што пишале.
samo da ne bide rabotnickiИзгледа паκ не се догоцоρиле со дамјан ептен κуρназ овај па κај планиρа да игρа сезонава во κуманово?
Епа ај к**** ќе си играме сеа. Ќе изигра 2 јаки утакмици, ќе се појави тим како Левски да му даде 20 илјади евра и ќе го испраќаме на Аеродром. Па ај пак јово на ново да се уигруваат.pa so koj da igraat so mekic i dikovski.. da bidat cirkuzi
Sent from my iPhone
posto gledam mi pusuvas opsirni tekstovi, imas info za hrvatot za sto igrac stanuva zbor?Епа ај к**** ќе си играме сеа. Ќе изигра 2 јаки утакмици, ќе се појави тим како Левски да му даде 20 илјади евра и ќе го испраќаме на Аеродром. Па ај пак јово на ново да се уигруваат.
1.Диковски ни на припремиве не игра а и нема ни да заигра на официјален меч.
2. Цветкович/Хрватот на плеј, на 2ка Грузиецот/ Марко, на 3ка Американо/Зивче. Кај ќе играат кажи ми Диковски и Мекич ?
3.Дамјан би дошол топ на тимов, али не по секоја цена. Ова му доаѓа сеа како ај ќе потпишам да ме разиграте малце па ќе се продадам за 3 утакмици. Е*и си мајката смрдле едно, дреми на кеј цело лето, зимо и само трчај може атлетичар некој ќе те препознае, има доста скаути на кеј.
Поима немам, никој не го знае, енигма е.posto gledam mi pusuvas opsirni tekstovi, imas info za hrvatot za sto igrac stanuva zbor?
Sent from my iPhone
epa eve ja sabota, vtornik, sabota, vtornik... ke imas prilika da se iznagledasПоима немам, никој не го знае, енигма е.![]()