Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Фино, фино интервју. Малце е самобендисан и сака сам да се фали, но очигледно има и зошто. Збори и дека Кире го спремиле многу добро, па останува да видиме. :D
Сигурно сите ќе бидат спремни топ, како што кажа по 5 саата имале тренинзи што за нашиве било шок пошто нели они се навикнати на осмици правење и шутерски тренинг. Па и некои кажуваа дека не било тоа океј уште од почеток да се применува?
Врвен тренер како него да кажува дека му требало време да ги натера момците да влезат во сала и да тренираат 5 саата е срамота. Тоа кажува колку сакаат да напреднат лигушиве што се бунат како требало само македонци да играат а не странци. :facepalm:

Инаку многу паника се крена за пријателскиве што ги губат... Убаво си кажа, играат со 5 играчи само од кои 4ца со 40 минути на текма, не знам што очекувате. Со ваков стручен штаб со Змаго, Боби и Врба не се сомневам ама баш воопшто за двојната круна дека ке ја лапнеме.

Идеме на победа против Мега Визура за добар почеток на сезоната !!!

Ако сум јас во тие некој што збореле, не кажав да не тренираат така. Реков за некој што имал сериозна повреда како Горјан дека неможе да поднесе такви тренинзи и може да дојде до нова повреда, како кинење на мускули, бидејќи од не тренирање толку време, мускилите слабеат и веројатноста да се здобиеш со нова повреда ако претеруваш со тренинзи е голема.

Ако сум јас во тие некој што збореле, не кажав да не тренираат така. Реков за некој што имал сериозна повреда како Горјан дека неможе да поднесе такви тренинзи и може да дојде до нова повреда, како кинење на мускули, бидејќи од не тренирање толку време, мускилите слабеат и веројатноста да се здобиеш со нова повреда ако претеруваш со тренинзи е голема.
Не бе другар не те потенцирав тебе, општо зборам имаше некои тука што пишаа а и другари истото го збореа.

Конкретно во случајов за Горјан може и да му штетело али кога ќе размислам од друга страна па и они не се ваљда до толку нестручни па да го форсираат одма после една таква тешка повреда така?
Он за време на рехабилитацијата сигурно работел на него, да не затупави, вртел таму на точаци, лесно трчање... не е да кажеш да станал од кревет и директно на паркет.

Подобро нека не го потпишуваат ако склучат отворен договор како што пишале.

Изгледа паκ не се догоцоρиле со дамјан ептен κуρназ овај па κај планиρа да игρа сезонава во κуманово?

pa so koj da igraat so mekic i dikovski.. da bidat cirkuzi

Sent from my iPhone
Епа ај к**** ќе си играме сеа. Ќе изигра 2 јаки утакмици, ќе се појави тим како Левски да му даде 20 илјади евра и ќе го испраќаме на Аеродром. Па ај пак јово на ново да се уигруваат.
1.Диковски ни на припремиве не игра а и нема ни да заигра на официјален меч.
2. Цветкович/Хрватот на плеј, на 2ка Грузиецот/ Марко, на 3ка Американо/Зивче. Кај ќе играат кажи ми Диковски и Мекич ?
3.Дамјан би дошол топ на тимов, али не по секоја цена. Ова му доаѓа сеа како ај ќе потпишам да ме разиграте малце па ќе се продадам за 3 утакмици. Е*и си мајката смрдле едно, дреми на кеј цело лето, зимо и само трчај може атлетичар некој ќе те препознае, има доста скаути на кеј.[DOUBLEPOST=1412240038][/DOUBLEPOST]П.С. Од Работнички и имал најдобра понуда како што ми кажаа, али тие се трчи лажи и нудат само усни договори. Кога ќе дојде време за исплата ќе излезат со изјава Грујо не казни со 200 илјади евра поради неплатени сметки за вода немаме како да ве исплатиме.

Епа ај к**** ќе си играме сеа. Ќе изигра 2 јаки утакмици, ќе се појави тим како Левски да му даде 20 илјади евра и ќе го испраќаме на Аеродром. Па ај пак јово на ново да се уигруваат.
1.Диковски ни на припремиве не игра а и нема ни да заигра на официјален меч.
2. Цветкович/Хрватот на плеј, на 2ка Грузиецот/ Марко, на 3ка Американо/Зивче. Кај ќе играат кажи ми Диковски и Мекич ?
3.Дамјан би дошол топ на тимов, али не по секоја цена. Ова му доаѓа сеа како ај ќе потпишам да ме разиграте малце па ќе се продадам за 3 утакмици. Е*и си мајката смрдле едно, дреми на кеј цело лето, зимо и само трчај може атлетичар некој ќе те препознае, има доста скаути на кеј.
posto gledam mi pusuvas opsirni tekstovi, imas info za hrvatot za sto igrac stanuva zbor?

Sent from my iPhone

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom