Лига на шампиони 2014/2015

Статус
Затворена за нови мислења.
Мелодијата си е од Попај морнарот, не е ни на Манијаци ни на нас, ама во Македонија ние ја пееме уште од пред 15-тина години, и сеуште се пее, и против вас мислам дека ја пеевме. Срамота е да крадете мелодии кои ги користат ривалите, а не се некои универзално користени ритми :)
Знам дека е таа мелодијата, ама јас ја знам како песна на Манијаци, вас не ми текнува да сум ве слушнал да ја пеете. Прати некое видео ако има.

Знам дека е таа мелодијата, ама јас ја знам како песна на Манијаци, вас не ми текнува да сум ве слушнал да ја пеете. Прати некое видео ако има.
Сигурно има негде видео по нетов, ама ме мрзи сега да барам, утре :)
Може по текстот ќе ти текне:
Вардар го сакам јас, за Вардар навивам, од сега до гроба да пеам јас можам, Вардар е шампион ВАРДАР нананана

Пошто веројатно си единствен член на Пирати на форумов, да те прашам на што се должи слабото навивање, кое како што викаш е стандардно за ЛШ мечевиве?

Топ си е Обрановиќ бе....го имам гледано повеќе пати и добар дечкото.Малце поголем потрошач на лопти е,али кога ќе му тргне игра како вечерва.Не го вреѓај дечкото,не заслужува да се става во иста реченица со Јосо Валчиќ :D

Али вака така со Јосо во екипа и Барса и Кил ги тепаа,а од 90ти кога имаа дрим тим,па до тој со Кире,Балиќ,Џомба,Вори итн ништо не им можеа :pos:[DOUBLEPOST=1411943423][/DOUBLEPOST]
Ова е втора утакмица веќе.И со Војводина се виде дека играат пожестоко во одбраната него со Дворшек.
Не е дека многу има сменето во екипата,ама неговото доаѓање малце ги раздрма.Нов тренер, кој е лудак иначе, пред кој мора да се докажуваат нормално дека ќе има повеќе енергија во нив.
Сега за сега одличен почеток има треба да гради на тоа понатаму.
Го гледав неколку пати Обрановиќ ланската сезона,не ми остави никаков солиден впечаток..
Ама вчера му тргна,додуша одбраната на Кил беше толку очај шо јас да играв ќе стегнев некој гол...:pos:
Ги уби Првото Плинарско друштво:ROFLMAO: на крај со промена на места бек-крило,едно 3,4 парчиња им бапнаа од десната страна....нон-стоп имаа вишок...
Дувњак преден во одбрана,камен....:pos:
Како со човек помалку да играа...
Отсекогаш Кил играл 6-0 одбрана,со оваа одбрана едноставно им дозволија многу простор на плинарите и овие максимално го искористија...
Почна да се губи Гисласон,како тргнал можно е да му ги бапнат клоците..
Изгуби финале на ЛШ,во Бундес Лига има неколку неочекувани порази,еве сега изгоре од плинот...
Видливо беше потценувањето на Германците,а Плинарското друштво не е нималку тим кој треба да се потцени....
П.С.
Кај им е на плинарите Шандрц?:vozbud:
Го шитнаа?(не ја гледав цела утакмица па затоа прашувам)...
Кој стап човече....:icon_mrgr:

хаха копиртаат од нас :LOL:

Arena "bodrila" rukometaše snimljenim navijanjem! "Zagreb nije Beograd ili Skopje, ali publika mora biti žešća!"

Snimke navijanja i bubnjevi na razglasu

Dok je Kiel mirno plovio prema sigurnoj pobjedi, službeni je spiker iz očaja puštao snimke navijanja s neke druge utakmice kako bi gosti bili pod dojmom da se vatreno navija za Zagreb.

Bila je to komična situacija. Okrenete se i vidite da cijelo jedno krilo dvorane šuti i sjedi, a čujete nevjerojatnu buku kao da se utakmica igra na nož.

http://www.index.hr/sport/clanak/ar...kopje-ali-publika-mora-biti-zesca/774157.aspx

Металург - ПСЖ - 2
Ла Риоја - Мешков Брест - 1
Загреб - Кил - 2

Висла Плок - Бешикташ - 1
Колдинг - Фленсбург - 1
Алингсас - Барселона - 2

Медведи - Веспрем - 2
Рајн Некар - Монпеље - 1
Целје - Вардар - 2

Данкерк - Алборг - 1
Пик Сегед - Запорожје - 1

Французиве заебаа и изненадувањето на колото со Кил. Фала богу што не играм спортска, нерви ќе искинев.

Сликава е објавена после вчерашната победа над Металург, мора да му одадам почит на човекот со најбрзи рефлекси во светот на ракометот, еден и еднинствен, такозвани Тити :cuc:
10418261_10152729226539800_3918068509655983514_n.jpg

Да ми кажете како се вика дебилот што збори за време на утакмица? Значи од таков дебил да земеш за ПСЖ да навиваш, па ало дибеку, каде се наоѓаш? Во прво полувреме во 10та минута вика ние треба да ги учиме да судат, НЕПИСМЕНИ СУДИИ? Алоооооо дибеку, од тебе и такви како тебе ние неможеме да одиме напред, џабе ни се сите пари вложени во ракомет, А ГЛАВНИ ВИНОВНИЦИ СЕ И ТИЕ ШТО ТЕ СТАВААТ ТАМУ се понашаат така како што се понашаат, СРАМОТА!

Ааа пасивна, пасивна не беше ова пасивна? 2 минути, не ли беше тоа минути? ГО ЗБОРИ СПИКЕРОТ НА НАТПРЕВАРОТ, СЕЉАК, КЛОШАР, ДИБЕК - СРАМОТА. Ова се аматерски ствари од клуб кој се претставува за добро организиран и европски, АМАТЕРСКИ. И најжалното е што ова не му е прв пат, ми се згади од се, се срамев во сала. Разочаран сум, а ќе одам и на следниот натпревар од што го сакам спортот и среќен сум што 2 наши тима не претставувааш во ЛШ, но ако седи тој повторно таму и збори глупости ќе одам позади него ќе му пукнам едно шише у глава и никогаш повеќе нема одам да ги гледам додека не се тргне тој дибек од таму.

Еве го напишав ова и во Фан Клуб Металург, сакав и тука да го напишам. Додека вакви дибеци го оцрнуваат сето тоа што Минчо и Самсоненко вложуваат прилично големи пари за наши стандарди, џабе ни е.
Типот е кафански пејач, знам дека пееше во кафанана „Бел бунар“(мислам дека вака се вика :)) позади игралиштето на Алумина во Карпош 3, не знам дали уште е таму. Не му е прв пат вака да се резили, за него се стандардни тие коментари во било кој натпревар кој Металург го губи, секогаш судиите и парите на другите се криви за евентуалниот пораз. Е сега како успеале баш него да му дадат да ги води нивните натпревари не знам, али во принцип си одговара во селското однесувањето со цела управа на Металург.

Го гледав неколку пати Обрановиќ ланската сезона,не ми остави никаков солиден впечаток..
Ама вчера му тргна,додуша одбраната на Кил беше толку очај шо јас да играв ќе стегнев некој гол...:pos:
Ги уби Првото Плинарско друштво:ROFLMAO: на крај со промена на места бек-крило,едно 3,4 парчиња им бапнаа од десната страна....нон-стоп имаа вишок...
Дувњак преден во одбрана,камен....:pos:
Како со човек помалку да играа...
Отсекогаш Кил играл 6-0 одбрана,со оваа одбрана едноставно им дозволија многу простор на плинарите и овие максимално го искористија...
Почна да се губи Гисласон,како тргнал можно е да му ги бапнат клоците..
Изгуби финале на ЛШ,во Бундес Лига има неколку неочекувани порази,еве сега изгоре од плинот...
Видливо беше потценувањето на Германците,а Плинарското друштво не е нималку тим кој треба да се потцени....
П.С.
Кај им е на плинарите Шандрц?:vozbud:
Го шитнаа?(не ја гледав цела утакмица па затоа прашувам)...
Кој стап човече....:icon_mrgr:
Ја прв пат го видов со Веспрем или РНЛ мислам.Не сум сега сигурен знам дека за 10тина минути им шибна 3-4 гола од толку шутеви.
Има јак шут дечкото, солидни физички предизпозиции и што е најважно од се има муда.
Сега што е тотално недисциплиниран во играта е тоа е друг муабет. Силува доста и кога не го иде,мислам дека во Нови Сад на Ф4 со Вардар така правеше,па затоа ти се чинел лош. :D
Може од него да се изделка солиден играч за на врвно ниво.....најважните работи,топовски удар и муда веќе ги има.

Мислам дека плинарите :ROFLMAO: не ги утепаа толку во напад колку што во одбрана. Одбрана на ниво на француската во златните денови изиграа. Башка и Ивиќ сопре тоа што требаше во прав момент.....од Шола наваму немала Хрватска таков клач голман. Со 8 одбрани на голманот во 60 минути игра го победија Кил. :cuc:
Според мене тоа беше клучен момент,а не некои прупусти во одбраната на Кил.Ја гледав цела утакммица, Загреб на позиционен напад многу тешко даваше голови, во второто полувреме после добра одбрана даваа доста голови на брзина.

Шандрк го нема мислам,гледам ти пишале во Букурешт. Не ми се верува како успеа на Мотор Запорожје да им шибне 9-10 гола :icon_mrgr: Ради тоа шугавиот Веспрем што им ја пушти последната утакмица пројде една таква екипа на која Шандрк и дава 10 голови :tapp:

Сигурно има негде видео по нетов, ама ме мрзи сега да барам, утре :)
Може по текстот ќе ти текне:
Вардар го сакам јас, за Вардар навивам, од сега до гроба да пеам јас можам, Вардар е шампион ВАРДАР нананана

Пошто веројатно си единствен член на Пирати на форумов, да те прашам на што се должи слабото навивање, кое како што викаш е стандардно за ЛШ мечевиве?
Затоа што и тие малку луѓе што вредеа и се разбираа од навивање и што се замараа за групата престанаа да идат на утакмици (идат поретко и не се замараат со ништо) поради некои оправдани причи. И сега кога клубот има голем успех, кога треба бројката на групата да расте, поради некои луѓе се случува спротивното. Навивање нема кој да води, кореографии, пароли, еднаш, два пати во цела сезона, а и кога ќе се решат да направат, пошто немаат поима од навивање ги ставаат на интернет кореографиите. Има уште милион причини ама ме мрзи да набројувам. Се на се веќе никој не сака да се замара освен 1-2-ца.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom