Што правите кога ви е досадно?

Z

ZeroStyle

Гостин
Море не е за фудбал пред седум. Топло е мамето...
Иначе јас тепам време спиејќи до кај 15 часот. После се туширам,јадам пијам кафе на комп. И малце кога ќе подзалади одам надвор. Се враќам вечер пак на комп. Па спијам и така...

Не ми е досадно :tv:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Пробајте со ова да ја разбиете за момент досадата :)

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
досадата можеш да ја убиеш со папуча, новина и се што може да послужи како ладно оружје...
Доколку станува збор за развиен облик на досада и неможете да се борите против неа едноставно ќе си легнете во најубавиот кревет што го имате, и со ќебето преку глава ја игнорирате те заспивате... мене секогаш ми успева

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
:helou:само со работа ,добра организација и нема досада:smir:

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Па дадовте добри идеи засега ... а најдобра е со фудбалот ама е лошо што мора да се игра навечер пошо денски на +50 степени да се игра ....тешко :helou::helou:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.863
Поени од реакции
11.532
Туууу има миљон работи :) Почни од средуење соба, играње на писи, компоновање у нуендо, усисавање, перење, пеглање, готвење, чистење ролетни со џогер, возење точак, трчање на куче низ населба, фудбалче, пес 2008, шетање по стази, ролање итн..
учење? :pos:

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Читај форум кајгана :)

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
седнете пред тв и погледајте некој добар филм,, или во поретки случаи може и некоја добра книга да ви го одвлече вниманието.јас најчесто го правам првото...:pipi:

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Со работа, спорт,добар филм :tv: и форум кајгана :pipi::vozbud:

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Кога ке станаш јади и седај на кајгана цел ден прелисти ги сите теми и отиде времто .. докај 5-6 после излегувај ... тоа е тоа или гладај филмови,концерти,интервјуа најди од интернет .... ХАХХА јас тоа го правам и поминува жештината :vozbud::toe:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ја у последно време барам музики по нет,слушам, споредувам, заслушувам текстови...Читам за да ми помине време, ќе отидам на базен, шетња на кеј...Или едноставно, куп филмови, пуканки и цел ден ќе ми помине.:coffee:

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Јас ја убивам досадата со гледање филмови,читање книги,возење точак,шетање и малку работење:)

Kajgana Shop

На врв Bottom