Лига на шампиони 2014/2015

Статус
Затворена за нови мислења.
Сигурно од догодина ќе ги плаќаат ЕХФ да не ги праќаат у Скопје, не им се иде тука после лани двапати го сиснаа против Вардар и Металург и годинава дај боже. :D
Не го сиснаа од нас :icon_mrgr:

Многу брзаат, одбрана врска немаат, а во напад малце им се заспани шутерите. Мислам дека годинава сигурно влагаат во фајнл фор на крај :icon_mrgr:

Ете го Станиќ кој не бранел 5 месеци. :нинџ:

Сеуште не знаат кај тераат ПСЖ, не знам како уште го трпат тренеров. Одбранава им е смешна, Миркуловски сам го оставаат у средина. :D

Металург има огромна шанса да победи, само треба да заводат и да диктираат темпо. Едино здивување на некој поединец кај ПСЖ може да им створи проблеми, пошто тимски се на ниво на Ловќен.

Не знам што ве нервира толку Хансен, сериозно не ми е јасно :D
Да не се палите дека е против Металург денес, али и против Вардар кога не памтам нешто особено да ме нервирал :icon_mrgr:
Не е некое лигле па да нервира, а не е ни некој којзнае колкав провокатор, има многу поголеми провокатори, прљави играчи и глумци секако.

Не го сиснаа од нас :icon_mrgr:

Многу брзаат, одбрана врска немаат, а во напад малце им се заспани шутерите. Мислам дека годинава сигурно влагаат во фајнл фор на крај :icon_mrgr:
Овие фаворити? Металург им прај проблеми без некој јак шутер бек. Не викам дека не можат до фајнл фор, ама ако не им се погоди ждрепката пак ќе го сиснат. Кил и Вешпрем ФТВ.

Не знам што ве нервира толку Хансен, сериозно не ми е јасно :D
Да не се палите дека е против Металург денес, али и против Вардар кога не памтам нешто особено да ме нервирал :icon_mrgr:
Не е некое лигле па да нервира, а не е ни некој којзнае колкав провокатор, има многу поголеми провокатори, прљави играчи и глумци секако.
чисти фрустрации дека не решета :D линков од Инвејдер е топ, препорака

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom